לגדי

רפאל 17

New member
לגדי

מה קורה איתך? איך הולך לך עם החומר? מה כבר כתבת? סיימתי לכתוב על כושר קרבי...רשמתי די מלא... אגב יש לך מושג איך משיגים דומיין טוב? רפאל

Casus Belli

New member
שלום רפאל

סליחה על ההתפרצות לשרשרת ההודעות המיועדת לגדי, אבל רציתי לדעת איך הולך עם האתר? צריכים עזרה במשהו? נ.ב - תבקשו רשות מאלעד לצרף את הכתבה שלו לאתר החדש. כתבה מדהימה!!!

ג.ג.

New member
רפאל

מה נשמע? יש התקדמות עם החומר יש פה ושם כמה דברים להוסיף ויש פה אחד באתר שהיה בגבעתי שנה והוא יודע הרבה על הכל והוא יישלח לי באי מייל כל מה שהוא יודע על החטיבה בקשר לדומיין אני יכול למצוא זה לא בעיה

רפאל 17

New member
צוות 6, אלעד, גדי, וכסוס

צוות 6, תוכלו לשלוח לי סוףסוף את הקובץ על הכנות לגיבושים? +כל דבר אחר שיש לכם... אם אין לכם את האימייל שלי עדיין, אז [email protected]. תודה אלעד על ההסכמה, אגב באמת אחלה כתבה, רק שאין לי מושג מה זה חמן שחקים...תסביר לי... כסוס- מתקדם לא רע, אבל עכשיו צריך למצוא לו שם ודומיין טוב, ולהתחיל להכניס את החומר. גדי- רשמת משהו מהחומר שיש לך בוורד?? אין משיגים דומיין? רפאל

crazy tal

New member
רפאל יש לך כבר את כל החומר?

תבוא אלי מתישהו נעשה את האתר

רפאל

גם לי אין מושג מה עושים בחמן שחקים, ולאחרונה שמעתי ממישהו שהוא כבר שנה במסלול הזה ועדיין אין לו מושג מה הוא עושה... מה שכן ידוע שהצבא מייחס חשיבות עליונה לקורס הזה (מעל טיס - בדקתי), ושאחד המסלולים בו, ``אעמ`` קשור למחשבים. ואני כמעט בטוח שיש גם מסלול שנקרא ח``עם.

למעלה