לגולשי הפורום ואנשי המקצוע שבינינו

oridoron77

New member
לגולשי הפורום ואנשי המקצוע שבינינו../images/Emo70.gif

מה הייתם רוצים לראות בפורום שלנו? בשלושה שבועות האחרונים היו לי בעיות אינטרנט + בעיות בסידורי עבודה, שמנעו ממני להגיע יומית לפורום. הימים האלה הוכיחו לי שהפורום זקוק לחידוש מרענן. כשלקחתי את תפקיד הניהול, היה לי חשוב להביא לביטוי את יכולות התקשורת שצריכים להיות למאמן, שידור חיצוני נכון, שפת גוף ויכולת להתמודד עם בעיות בשטח. למה? כיוון שלפי דעתי, הבעייה הגדולה כיום תחום אימוני הכושר האישיים, הם שהם נחשבים כאיזה סמל סטטוס מסויים, ועדיין לא מתחברים בתפיסה כדבר שמתאים (ואף רצוי) לכל מתאמן ומתאמנת. אז עכשיו תורי לשאול אתם חברים יקרים (וגם חדשים שלא יצא לי להכיר), מהם הנושאים שאתם הייתם רוצים לראות כאן? מה הם הנושאים המשמעותיים בתחום אימוני הכושר האישיים? בתקווה למענה ולרענון אורי

הר ניר29

New member
דברים להוסיף

אירוח של אנשי מקצוע מתחומים שונים שלא קשורים ישירות לאימון אך קשורים לאימון אישי או לאינטראקציה הזו. אירוח של אנשי מקצוע לחלק המדעי והעשרה.

johnniewalker20

New member
חדש בעסק וגם בפורום ...

היי אורי , ברכות על התפקיד הניהולי א. הייתי שמח אם היה פה שרשור התפקדות/היכרות
ב. הייתי שמח לראות פה יותר דיונים מקצועיים בכל התחומים הקשורים לענף. ג. באופן אישי , הייתי רוצה לדעת, כיצד אתם כמאמנים, עובדים עם לקוחותיכם בימי החורף הבאים עלינו לטובה? האם האימונים בחוץ עדיין על הפרק?

לטפל כל פעם בנושא אחר

לי נראה שאם תעלה כל פעם רק תחום אחד מתוך 5000 האפשריים: כוח, גמישות, זריזות, קורדינציה, ריצה, שחיה, כושר בזוגות..., אמרתי 5000 ?שאפשר יהיה לטפל בכל נושא מזויות ראיה שונות. בסיס הרעיון הוא שבמתן הרעיונות לא יפסלו אחד את השני, אלא יראו את האפשרות להתאים אימון לכל מתאמן מתוך הסתכלות של "מתאים-לא מתאים" ולא מתוך הסתכלות של "נכון -לא נכון", להציף כאן בשיטות וגישות אימון שונות, להעשיר את היידע של הקוראים (ושל הכותבים), ובקיצור, ליצור דיאלוג שמבוסס על למידה וכבוד הדדי ולא על פסילה....

למעלה