לגופו של עניין

אדזה 900

New member
היי לכולם

נעדרתי כמה ימים מן הפורום וזה דווקה מעניין מאד,לקרוא פתאום מגוון התכתבויות,כל אחד והדעה שלו וההשגות שלו,כמו כן ברוכה הבאה לאלי 7,גם אנחנו אוהבים אנשים ולכן מצאת את המקום הנכון להשתתף בו,מאחלת לך הנאה רבה ככל האפשר,אך כדי להנות צריך מידי פעם גם להתחלק בדברים ,כך הורגלנו ואני מקווה שכך גם יהיה.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

שלום אדזה וכולם

בזכותך פתחתי שוב את המחשב היום ותודה לך על כך. שמחתי לקרוא מה שכתבת ומאחר ואני מכירה אותך שנים, אני יכולה להעיד שאת אוהבת אנשים ואוהבת לעזור. בדבר אחד אני בכול זאת חולקת עליך וזה שתנאי להנאה צריך להיות התחלקות מדי פעם. אני חושבת שאין שום הכרח בהתחלקות של גולש. ההנאה היא מהידע שאנו שואבים. כפי שאנו שואבים מספר טוב. מי שרוצה להתחלק "תפאדאלו" אבל לא כתנאי להנאה.

אגב עדי, במה אני צודקת? (כיף להיות צודקת)

יעלי

yaely2

New member
מנהל
זה לא רק נחלת הגמלאים

תודה לך אורח ותיק. זה הזכיר לי את ימיי בתנועה. השובבות לא שייכת רק לגיל הזהב, גם אנו, בגיל בו העשרים היה עדיין רחוק השתובבנו באותה רוח של הגמלאי בהודעה שלך.
לא רוצה לפרט, אני וחבריי לא בטוחים עדיין שיש על זה חוק התיישנות.

יעלי

אדזה 900

New member
יעלי

מסכימה עם כל מילה שלך ובכל זאת חושבת שקצת אינפורמציה לא תזיק להפך זה יגרום לקצת הרגשת שייכות ואולי יפחית הערות לא עינייניות.דרך אגב איך נגמרה הרפתקת הסיוד שלך,אולי פספסתי משהו בימים האלה ואשמח לשמוע שהכל נגמר בטוב לכבוד ראש השנה.

yaely2

New member
מנהל
לגופו של עניין

בוקר טוב ושבוע טוב,

חברים, אני מסתכלת על הפורום עכשיו הוא כמעט ללא שמות מזהים הרוב כוכבים אדומים. אני חושבת שזה ממש שינוי לטובה. בפורום אנו מעוניינים בגופו של עניין ולכן לא משנה מי כתב את מה שנכתב.
העיקר שהגולשת תכתוב על חוויות שלה, על רעיונות שלה, על ידיעות שלה, הו אז יהיה כיף לשהות פה.

*מדובר על זכר ועל נקבה כאחד.

למעלה