לגור איתו

Blue Potion

New member
לגור איתו

מה דעתכם על זה ששותף (זכר) ושותפה (נקבה) יגורו יחד?

אני לא מדברת על ידיד וידידה שמחליטים להיות שותפים, אלא על מישהי/מישהו שמחפש דירה, ומוצא דירה טובה עם שותף מהמין השני. (סטייל הסדרה של ג'ס חח).

זה היה מפריע לכם? הייתם מסתייגים מזה?
או שזה בסדר מבחינתכם?

אתם חושבים שזה מוזר? שזה טבעי?

אני לא רואה את עצמי גרה עם זכר שהוא לא בן הזוג שלי

עזבו את זה שאני לא כל כך מאמינה במושג "ידיד"... לגור ביחד עם מישהו זה להיות חשוף יותר מידי מבחינה אינטימית - הוא רואה אותך נכנס/יוצא למקלחת, מסתובב בבית בפיג'מה וכו'...
פעם חבר שלי אמר לי שבחור ובחורה יכולים לגור ביחד רק אם אחד מהם מכוער חח... מה דעתכם על זה?

Palindrome

New member
אני חשבתי שיהיה מגניב לגור עם בנות

עד שראיתי את חשבון הגז\חשמל בחורף...

אבל חוץ מזה, וואלה, לא היה מוזר בכלל.

גרתי עם שותף כזה בעבר

האמת שבמקרה שלנו לא היה שום אינטרקציה, כל אחד הסתגר בחדר שלו ועשה מה שצריך וזהו... אז מבחינתי זה היה ממש כמו לגור לבד (החדרים שלנו גם היו בחלקים שונים של הבית, בקושי נתקלנו אחד בשני).

גרתי עם שותף זכר אחר בהמשך- אבל הוא כבר היה חבר טוב, וזה היה אחלה. באיזשהו שלב גם גרנו שם אני הוא ובן הזוג שהיה לי....

AS00AS

New member
בעיקר תלוי באנשים

אם הם יודעים לכבד פרטיות ולתת מרחב שצריך אז הכל יהיה בסדר,
אבל אם הם לא מסוגלים לכבד אדם אחר אז זה יהיה גרוע

rasmus girl1

New member
קצת מוזר..

לא תיהיה לי בעיה אם אחת החברות שלי תעשה את זה אבל אני עצמי לא יכולה כי אני ארגיש לא בנוח, מספיק שותפה איתך בבית זה לא כזה נוחות אז גם גבר? לא יודעת.. לא מרגיש כ"כ נעים.

mad alot

New member
עם קו מחשבה כמו שלך ברור שתהיה לך

בעיה לגור עם שותף
אבל לאנשים עם ראיה קצת יותר בריאה של יחסים בין מגדריים אני לא חושב שתהיה בעיה.

Blue Potion

New member
תשמע, אני אמיתית

קו המחשבה שלי התעצב בעקבות כמה דברים שקרו לי בחיים.
אני לא חושבת שהוא לא בריא או מעוות כמו שמשתמע מהדברים שלך, מקסימום הוא שונה משלך.

mad alot

New member
אז אני חושב שזה מאוד לא בריא, פחדני,

ואפילו מעט חשוך.

Purple Mushroom

New member
מהניסיון שלי זה אפשרי

פעם אחת, לפני עשר שנים, גרתי בהוסטל, בקומה שהיא בעצם דירה, עם עוד 5 שותפים . אחת היתה בת, גדולה ממני בכמה שנים, והיה לה חבר אלכוהוליסט ואלים במשך עשר שנים.
כנראה שכן היה מתח מיני, והיא רצתה אותי בתור חבר שלה, זה החזיק מעמד רק יום אחד. ופעם גם היא איימה עלי בסכין. (השותפים אמרו שלמדה מחבר שלה את זה). ובעקבות זה כתבתי כאן הודעה, שכנראה אני עומד למות בגללה. בסוף זה הסתדר, והיא עזבה לדיור מוגן, ואחר כך גם אני עזבתי.
אבל בגדול, מהניסיון שלי, זה אפשרי. וזאת רק הדוגמא שלי.

אה, וגם פעם לפני שלוש שנים ושנתיים, גרתי בדירת בנות, בגדול עם הבוסית שלי, ולא היתה בינינו מערכת יחסים ולא סקס. היא היתה כמו אחותי הגדולה.

AlabamaW0rley

New member
דעתי

מעולם לא גרתי עם שותפים. גרתי או לבד או עם הבן זוג. אבל שמעתי סיפורים לפה ולפה איך מסתדרים שותף ושותפה.
לפעמים זה באמת תמים, בד"כ צריך שאחד הצדדים יהיה לא מעוניין בצורה מובהקת. הרבה פעמים זה דווקא כן מוביל ליחסים מסוג כלשהו. כי באמת, לגור עם מישהו באותה דירה זה די אינטימי.

אבל עזבי את זה. תחשבי על "מראית עין". יש לך בן זוג, אבל את גרה עם גבר אחר. מילא אם את כבר גרה שם, אבל לעבור לדירה חדשה בידיעה שככה זה יראה... לא יודעת. בעייתי קצת.

Optimistic Girl

New member
לא מאמינה בזה.

חושבת בסופו שלדבר אחד מהם יפתח רגשות רומנטיים כלפי הצד השני.
והמתח המיני תמיד יהיה באוויר.

spaysi8

New member
אין בעיה בכלל לדעתי

גם אם שניהם חתיכים :p
אם ידוע מראש שלא יקרה כלום, אז לא צריכה להיות בעיה,
ואגב, גם אם כן קורה משהו בקטע של יזיזות או וואטאבר- סו וואט? זה סתם מוסיף אקשן :p
אני גם מכירה מספיק אנשים שגרים בשותפות ואין שום אופציה למשהו מיני בינהם, והכל בסדר גם כשהולכים חצי עירומים למקלחת או משהו..

togi12

New member
מאה אחוז צודקת

במיוחד אהבתי את מה שאמרת שזה אפשרי רק אם אחד הצדדים מכוער :p

אבל עדיין, אני לא חושבת שאני אצא מהחדר בלי חזייה, או עם מסכת חצ'קונים על הפנים, אם יש בנים בדירה. אם היו בנות אז לא נראה לי שהיה לי אכפת.

Purple Mushroom

New member

זה מה שהשותפה שלי (לשעבר) אמרה במילים אחרות. היא אמרה לי אחרי שעזבתי, שהדירה היתה כבר דירת בנות, שמרגישה חופשיה עם זה עכשיו.

למעלה