לגור בלונדון ולעבור טיפולי פריון?

לגור בלונדון ולעבור טיפולי פריון?

שלום לאחי בגולה. בעלי התחיל לדבר לאחרונה על מעבר ללונדון לשנתיים מטעם העבודה. אני חטפתי דיכאון מיידי. נסעתי לפני כשש שנים לשבוע אחד בלונדון וזה היה מדכא! (סליחה ממי שכבר שם...) שלא לדבר על החינוך לאהבת הארץ עליו גודלתי, וקשה לי פסיכולוגית לעזוב את הארץ, גם לזמן מוגבל. יש לנו ילד בן שנתיים ורבע, ועלו השאלות - מה עושים איתו שם? מה אני עושה שם? איפה גרים? איך מתניידים? ועוד מליון שאלות שעדיין בכלל לא עלו. אחרי שהתגברתי על המחסומים הפסיכולוגים (לא לגמרי. עידוד ממי שכבר שם ישמח אותי) נשארה בעיה קשה - הולך ומתברר שלא נוכל להרות ללא עזרה רפואית (כפי הנראה IVF, אבל את זה עוד מבררים). מישהי עברה טיפולי פריון בזמן שהות בלונדון? איך? טסה לארץ בשביל הטיפולים? עם הילד? השאירה את הילד בבית בלונדון? שילמה מחיר מלא בלונדון ועברה זאת שם? השתמשה באיזה ביטוח שמכסה את ה"תענוג"? אולי יש למישהי אפילו המלצה על רופאים שם? איך זה בכלל עובד? כרגע הטיפולים הם הגורם המרכזי שמעכב את ההחלטה. אנחנו ממש תלויים באוויר. עושים שיקולים שאולי "נספיק" להיות בהריון עד הנסיעה ואז... מה אז? לעבור הריון בלונדון? ללדת שם? לבוא ללדת בארץ? דיה לצרה בשעתה... אני בטוחה שאין כאן בדיוק מקרה דומה לשלי, אבל אם יש משהו דומה מבחינה כלשהי, אשמח לשמוע.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהצטרפת אלינו, ואני מקווה שלאט לאט גם יבואו התשובות. היו כאן כמה דיונים בעבר לגבי הריון ולידה באנגליה ויש לנו כמה משתתפות שעברו את זה, אני לא זוכרת אף אחת שדיברה על טיפולי פוריות אבל אני בטוחה שיוכלו לתת לך כמה קצוות. בינתיים, אני שמחה שאת איתנו

שלומית 2

New member
הריון ולידה בלונדון

שלום לך "לחם בפיתה" אני לא הייתי צריכה לעבור טיפולי פריון אבל הייתי בהריון וילדתי בלונדון וזה היה בסדר גמור ממש הייתי מבסוטית. אם את ממש רצינית לגבי להגיע לכאן, אני מוכנה לעשות בשבילך את הבדיקה ולהתעניין כאן בקופ"ח לגבי כל השאלות שלך, אבל את תצטרכי להגיד לי מה בדיוק את רוצה לדעת ואני אגש לשם עם רשימת שאלות. ודרך אגב, המזג אוויר כאן ממש מדכא....

גאיה100

New member
לחם בפיתה

אנחנו גם עמדנולהתחיל טיפולים ובזמנו גרנו בצ'כיה. דחינו ודחינו את הטיפולים מתוך רעיון לעבור אותם בסקוטלנד (יעדנו כרגע). בסופו של גבר מצאנו מכון מדהים בפראג אך בחודש בו היינו אמורים להתחיל גילינו הריון ספונטני
. ממה שביררתי אז, להבדיל מארצנו הנהדרת, לא מאשרים כאן טיפולים כל כך מהר והרבה זוגות בוחרים באופציה הפרטית. אז אם הביטוח הרפואי מטעם העבודה של בעלך "תופס" גם לגבי טיפולי פוריות (שלנו כן) אז קיצרת לעצמך (כם) הרבה ביוקרטיה אנגלית מרגיזה. את הלידה עברתי בסקוטלנד ואני מאמינה שזה דומה לאנגליה ועל כך יש לי רק מילים חמות חוץ מזה לונדון מדהימה, אולי עוד נפגש

כדאי, מומלץ ואחלה לעבור ללונדון

כאחת שגרה לתקופה של שנתיים אי שם בגולה, אני מבינה את החששות של לפני הנסיעה. אבל לונדון, אח חבל על הזמן, מקום אדיר, הייתי שם פעמים רבות, לתקופות שונות. ומשפחתה של אחותי גרו שם שנתיים כולל שני ילדים וכולל לידה שם , שעברה הכי טוב שרק אפשר, אין לי מושג לגבי טיפולים ותשלומים, אבל אחותי הייתה אחרי לידת פג במשקל של פחות מקילו, וילדה שם בניתוח קסרי והיה לה מצוין. רופאים טובים, יחס נהדר. בכול מקרה אולי הפורום של "לקראת הריון" יעזור לך יותר, יש גם מישהי מלונדון. זו פשוט עיר נהדרת שיש בה המון מה להציע (ולא, אני לא עובדת משרד התירות שלהם). בכול מקרה- בהצלחה

למעלה