שאתה לא יודע מתי תתפוצץ בעיקר בקיץ

תעמולה של סדר עולמי חדש,שאתה לא יודע מתי תתפוצץ בעיקר בקיץ
![]()
בוא נהיה פרקטייםתעמולה של סדר עולמי חדש,
למה היו שריפות שם?
חורש לא טבעי - בחורש טבעי רק צמחים מתאימים גדלים עם ריווח בין עצים.
אין תקנות אש מתאימות - מרחבי חציצה בין צמחיה לבתים,מה שיש בארץ.
כמובן לא כיבו בזמן - בכוונה לא היו מוכנים בזמן - שהשריפות יקרו שתאמין שזה בגלל התחממות גלובאלית.
וכמובן הדודבדן על הקצפת - מציתים...
הציתו בכמה מקומות - ומספיק שלא מגיעים בזמן והכל קורס.
הרעיון גם "לנקות" אזרחים בלי כסף ושבמקומות יוקרתיים יהיו רק עשירים.
אז שורפים להם את הבית ומי שבא אחריהם זה רק מי שיש לו כסף.
אם היתה תשתית כיבוי אש במקומות האלה שמי שגר שם יכול לתפעל, הנזק מהשריפות היה מאוד קטן.בוא נהיה פרקטיים
אתה קונה/שוכר יוצר טוב שלא יהיה מוקף יער ו/או צמחייה עבותה
אתה גר בתוך יער? מוטב שאתה ושכניך תסלקו את זה. יהיה פחות יפה ויותר חם אבל יותר בטוח .
זה לא דבר חדש,יודעים בדיוק מה לעשות שלא יהיו שריפות.אתה גר בתוך יער? מוטב שאתה ושכניך תסלקו את זה. יהיה פחות יפה ויותר חם אבל יותר בטוח .
אלוהים אדירים, כמה טיפש אתה יכול להיות.תעמולה של סדר עולמי חדש,
למה היו שריפות שם?
חורש לא טבעי - בחורש טבעי רק צמחים מתאימים גדלים עם ריווח בין עצים.
אין תקנות אש מתאימות - מרחבי חציצה בין צמחיה לבתים,מה שיש בארץ.
כמובן לא כיבו בזמן - בכוונה לא היו מוכנים בזמן - שהשריפות יקרו שתאמין שזה בגלל התחממות גלובאלית.
וכמובן הדודבדן על הקצפת - מציתים...
הציתו בכמה מקומות - ומספיק שלא מגיעים בזמן והכל קורס.
הרעיון גם "לנקות" אזרחים בלי כסף ושבמקומות יוקרתיים יהיו רק עשירים.
אז שורפים להם את הבית ומי שבא אחריהם זה רק מי שיש לו כסף.
הסקת מסקנות שלך,המטרה היא להרחיק אנשים רגילים למבנים צפופים ושרק העשירים יחיואף אחד לא מתכנן לשרוף אנשים, לשם דילול האוכלוסיה
הבנתי, אז כולם טיפשים ו"משום מה" חוזרים על הטעות...עצי מחט ידועים כעשירים בשרף, שמקדם בעירה. נטיעת עצי מחט, ביערות, בסמיכות ובכמויות גדולות, היא טעות שחוזרים עליה, אפילו שיודעים את הבעייתיות שבה.
אחי,אתה יודע כמה האמריקאים מסודרים?בקליפורניה, בגלל שנות הבצורת, התייבשו מאגרי מים ונוצרו תקלות בהפעלת מערכות הכיבוי.
בחלומות שלך על קנוניות ו"אדם-אלוהים" שמתכנן הכלהסקת מסקנות שלך,המטרה היא להרחיק אנשים רגילים למבנים צפופים ושרק העשירים יחיו
בבית גדול שופע ירק ליד יער.
תוצאה של מינוי בלתי מקצועיים.הבנתי, אז כולם טיפשים ו"משום מה" חוזרים על הטעות...
לפני רגע טענת שה"אדם-אלוהים" מפנה, בשריפת בתים, אוכלוסיה עניה לטובת עשירה. עכשיו פתאום כולם מסודרים ועשירים...?אחי,אתה יודע כמה האמריקאים מסודרים?
זה לא כמו אצלנו,ויש להם כסף בקליפורניה.
תקרה תקלה. אבל בעולם שלך הרי אין תקלות, כי הכל מתוכנן לפי הקנוניה המקומית.אבל מה ברגע שלא מתקנים תקלות(כמו שלא תיקלו את בלוני התצפית מעל עזה)
נחש מה יקרה?
אני באמת בדקתי מה קרה בקליפורניה,אתה לעומת זאת לא טרחת.בחלומות שלך על קנוניות ו"אדם-אלוהים" שמתכנן הכל
קודם כל זה זה גם בגלל קנוניה עולמית!התחבורה אצלנו על הפנים, עם הרוגים מתאונות יותר מאשר בכל המלחמות, לא בגלל קנוניה ממשלתית/עולמית,
אלא בגלל שמינו את המושחתת מירי רגב לתפקיד שרת התחבורה.
מדינת קליפורניה עשירה והייתה יכולה לדאוג שהכל יהיה 100 אחוז אבל מי שבחש מאחורי הקלעיםלפני רגע טענת שה"אדם-אלוהים" מפנה, בשריפת בתים, אוכלוסיה עניה לטובת עשירה. עכשיו פתאום כולם מסודרים ועשירים...?
תקלה אחת שתיים זה בסדר,אבל אין סוף תקלות זה כבר לא הגיוני.תקרה תקלה. אבל בעולם שלך הרי אין תקלות, כי הכל מתוכנן לפי הקנוניה המקומית.
אתה שוב מנסה לסובב את ההגה ולבחור מסלול נוח יותר, אבל בלוג של האוניה מסומן כל המסלול,
אז תכף רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר, כשאתה קופץ ככה מקיצוניות אחת לשניה.
אתה יודע (לחרטט על) הכל.אני באמת בדקתי מה קרה בקליפורניה,אתה לעומת זאת לא טרחת.
אתה חי על הירחקודם כל זה זה גם בגלל קנוניה עולמית!
אין גבול לשטויות שלךאחת ממטרות העל היא שכולם יסעו בתחבורה ציבורית - כך אפשר לשלוט על האוכלוסיה יותר בקלות.
צריך לדעת לנהוג ברכב ולא במסך המולטימדיהשנית נסיעה בכביש היא מסוכנת בגלל הכמויות - כמויות עצומות של כלי רכב שנוסעים במהירות גבוהה.
שלישית המדינה הכריחה כל מיני דברים בשביל הבטיחות אבל שבעצם מפחיתים אותה!
למשל לא לאפשר כדאיות יצור למכוניות קטנות וזולות.
כתוצאה מזה אנשים קונים את ה"רכבי טנק" שבהם לנהג יש פחות שליטה על הרכב ופחות ראיה מה קורה בצדדים ומאחורה.
כבר ציינתי, שבעולם ההזיות שלך אין תקלותמדינת קליפורניה עשירה והייתה יכולה לדאוג שהכל יהיה 100 אחוז אבל מי שבחש מאחורי הקלעים
דאג שזה יקרה.
התקשורת מחפשת סיפורים מעניינים. חיים על מי מנוחות הם סבבה לחיים, אבל אין בזה סיפור מעניין.תקלה אחת שתיים זה בסדר,אבל אין סוף תקלות זה כבר לא הגיוני.
אין גבול לשטויות שלך,מה הראיה ההקפית שלך שאתה נוהג במשאית?אין קשר בין גודל הרכב ליכולת השליטה בו. בשביל ראיה היקפית יש מראות
שכחת את הפקטור השני - מה הסיכוי לתאונה!מכוניות קטנות וזולות, לוקות במקדמי הבטיחות, שמצילים חיים בתאונה.
כמי שהחזיק ברישיון נהיגה במשאית של 15 טון ומעלה, אני יכול להעיד שהראיה ההיקפית טובה לא פחות מזו של פרייבט ובמצבים מסויימים אפילו טובה יותר. הגובה נותן אפשרויות להציץ מעל ים המכוניות הקטנות. המראות חורגות מעבר לרוחב הארגז והחלונות ענקיים. יש מראות צד למבט לאחור (כי אין מראה מרכזית מלפנים) ויש לצדדים. נהיגה במשאית דורשת תכנון תנועה. מתחילים להאט הרבה לפני רמזור ואי אפשר להשתולל בתימרונים חדים בכביש. אבל צ'מע, אני למדתי נהיגה לפני עידן המולטימדיה והסינכרון בגיר הידני. החלפת הילוכים דרשה דאבל קלאץ' ובהורדה גם גז ביניים. מה שאני הספקתי לשכוח על משאיות, אתה כנראה, לעולם לא תלמד.אין גבול לשטויות שלך,מה הראיה ההקפית שלך שאתה נוהג במשאית?
סיכויים לתאונה תלויים בשליטה ברכב, במידת האחריות של הנהג ומעל לכל באיכותו כנהג.אותו דבר עם רכב "בועה" מול רכב משנות ה 90
הבועה גדול וגבוה מה שמקשה יותר לראות מה קורה מסביבו.
שכחת את הפקטור השני - מה הסיכוי לתאונה!
בקטנות ועם תמרון טוב יותר קטן.
שטויות במיץ עגבניות!!! ראה דבריי על הסיכויים לתאונת לעיל.בנוסף ככל שיותר אנשים נוהגים במכוניות קטנות יותר ככה התאונות קלות יותר
אף פעם אין יותר מדי אמצעי בטיחות.ואז צריך פחות אמצעי בטיחות.
כבר ציינתי שיש לך פה גדול. חבל שהיידע שלך כל כך עלוב.שאר הדברים שכתבת זה השמצות בלי כיסוי.
זה מה שהתכוונתי היכולת שלך להימנע מתאונה נמוכה יותר כי אתה יותר מסורבל וגדול.נהיגה במשאית דורשת תכנון תנועה. מתחילים להאט הרבה לפני רמזור ואי אפשר להשתולל בתימרונים חדים בכביש.
ככל שהרכב גדול יותר וגבוה יותר השליטה מורכבת יותר,סיכויים לתאונה תלויים בשליטה ברכב, במידת האחריות של הנהג ומעל לכל באיכותו כנהג.
מה יותר מסוכן להתנגש במשאית/רכב בועה/רכב קטן?שטויות במיץ עגבניות!!! ראה דבריי על הסיכויים לתאונת לעיל.
יש את החגורה שזה כבר יותר מידי,למזלי יש לי אוטו מ 2001 שאין לו צפצוף של חגורה,אף פעם אין יותר מדי אמצעי בטיחות.
היכולת שלך להימנע מתאונה, זהה לזו של נהג רכב קטן ותלויה בעיקר באיכות הנהיגה שלך.זה מה שהתכוונתי היכולת שלך להימנע מתאונה נמוכה יותר כי אתה יותר מסורבל וגדול.
זה יותר קשה לנהוג במשאית מאשר ברכב קטן,
וככה גם יותר קל לנהוג ברכב קטן מאשר ב"חללית" - הרכבי בועה של היום לאדם ממוצע.
יותר קשה לעקוב אחרי כל הרכבים מהצדדים שלך ולתמרן במקרה של טעות שלהם או שלך.
אתה נדרש למידה רבה יותר של מקצועיות. זה כל ההבדל.ככל שהרכב גדול יותר וגבוה יותר השליטה מורכבת יותר,
אפשר לנטרל חלק מהאזהרות. מהשאר לומדים להתעלם.היום יש גם הרבה מולטימדיה שמסיחה את הדעת של הנהג.
למשל חונים עם הצפצוף המעצבן אחורה במקום לחנות ידנית ולשפר כישורים.
יש גם כל מיני אזהרות של מעבר נתיב ושטויות כאלה שמפחיתות את היכולת של הנהג!
הכי מסוכן זה לנהוג בלי לדעת איך עושים את זה.מה יותר מסוכן להתנגש במשאית/רכב בועה/רכב קטן?
כבר אמרתי לך שאלה שטויות. אפשר ליהרג גם בקלנועית, שהוא הכי קטנה ולא מוגנת בכלל - כמו שאתה אוהב.היפוטתית אם כל הרכבים בכביש היו קטנים היה נידרש הרבה פחות הגנה על הנוסע.
החגורה מצילה ממוות, במקרה של התנגשות ורחמנא ליצלן התהפכות.אני נוסע בלי חגורה כמו גבר כמו בן אדם,כמו פעם.
זוכר שנסעת פעם ככה עם גב זקוף?
היום אתה בובה מפוחדת של השלטון ושם חגורה כמו ילד טוב כאילו אתה מינימום בפאריס דקאר.
הבעיה שפסיכולוגית לכל אדם יש רמת סיכון!החגורה מצילה ממוות, במקרה של התנגשות ורחמנא ליצלן התהפכות.
אין קשר בין חגירת חגורת בטיחות לבין נהיגה פרועה.הבעיה שפסיכולוגית לכל אדם יש רמת סיכון!
מה זה אומר?
נניח אדם שלוקח סיכונים גדולים,אם אתה מכריח אותו לשים חגורה הוא
ינהג בצורה יותר מסוכנת!!!
בשביל לאזן את המצב הפסיכולוגי שלו.
ולכן הנטיה היורמית להגנת יתר מיותרת לחלוטין.
ובעודך נוסע להנאתך, מישהו במסלול הנגדי מתעסק בסלולרי שלו, קופץ על מהמורה בכביש ולפני שהוא מספיק להגיב, הוא חוצה את הכביש ונכנס בך חזיתית.למשל שאני בלי חגורה עכשיו אני נוהג הרבה יותר זהיר בשביל לפצות.
אין לי שום דבר שלוחץ עלי ולכן אני מרגיש טוב יותר שאני נוסע ולכן עוד יותר
מגדיל את הסיכוי לנסיעה טובה.
שוב קשקשת. אין קשר בין חגורת הבטיחות למסיכות בקורונה.למה לשלטון חשוב חגורה?
תאמין לי לא בשביל לעזור לך,בצורה לא הכרתית זה יוצר ציות.
אם אתה מסכים לשים חגורה,גם אם אתה לא רוצה,זה מגדיל את הציות שלך בתחומים אחרים.
כמו שהסתבר שלשים מסיכה בחוץ בזמנו הייתה בשביל לעודד ציות גם למסיכה בתוך מקום סגור,
ואין לה שום ערך במקום פתוח.
מה לעשות שאדם זה לא מכונה והוא פועל לפי מנגנונים שונים.אין קשר בין חגירת חגורת בטיחות לבין נהיגה פרועה.
החגורה מגנה מפני תאונה, לא מפני כניסה יזומה לקיר.
הזהירות שלי מרחיקה אותי ממצבים כאלה!!!ובעודך נוסע להנאתך, מישהו במסלול הנגדי מתעסק בסלולרי שלו, קופץ על מהמורה בכביש ולפני שהוא מספיק להגיב, הוא חוצה את הכביש ונכנס בך חזיתית.
ומה עדיף?היות שאין לך חגורת בטיחות, העצירה (מ-50 קמ"ש ל-0 קמ"ש) בבת אחת, מטילה אותך במלוא משקלך על ההגה ומועכת את אבריך הפנימיים, שוברת את הצלעות וקורעת לך את הריאות והלב. במקרה הטוב אתה מגיע לביה"ח. במקרה הרע, אתה מדלג על הפרוצדורות ונוחת ישר למגירה במקרר בחדר המתים.
לא מאמין,יש להם יתרונות וחסרונות.החגורות הוכחו כיעלות במניעת פציעות בתאונות
בעיה קטנטנה,ברגע האמת לא יכולת ללכת בלי מסיכה שהיה צריך.המסכות הוכחו כבלתי יעילות במניעת הידבקות והדבקה
בעלי חיים (כלבים, חתולים, בהמות וכו') מגיבים לרגע, לפי מנגנונים ביולוגיים.מה לעשות שאדם זה לא מכונה והוא פועל לפי מנגנונים שונים.
ככה עובד הטיפש - לפי המזל. ראה פסקה לעיל, על בעח"יהזהירות שלי מרחיקה אותי ממצבים כאלה!!!
אני יודע שזה נשמע רוחני וכד' אבל זה האמת.
מי שמשחק באש בסוף נכווה ואני לא משחק באש.
אם אתה רגוע נינוח שמח מי יתנגש באדם שמתעסק בסלולרי שלו?
מישהו אחר!!!
כן,ככה עובד המזל.
שטויות במיץ עגבניות.החגורת בטיחות יוצרת חוסר איזון בעמוד השידרה והופכת אותי לנכה בטוח! (נזק כלשהוא לעמוד השידרה)
תפעל לפי המזל, קרי: בלי שכל - תגיע בין הראשונים!!!בסוף כולנו נגיע למגירה עדיף להגיע עם חיוך ולא שבור בגוף.
כשיש עובדות, לא צריך להאמין.לא מאמין,יש להם יתרונות וחסרונות.
לא נכון.אתה יודע מה התירוץ להכריח אנשים לשים?
שלא תתנגש באנשים האחרים ברכב בזמן תאונה.
ברגע האמת יכולת לבחור ללכת להילחם בביהמ"ש, או לשים משהו אוורירי בצורת מסכה.בעיה קטנטנה,ברגע האמת לא יכולת ללכת בלי מסיכה שהיה צריך.
ולכן כל ההוכחות לא היו שוות כלום מבחינה פרקטית.
וגם עכשיו השלטון משקר ואומר שהמסכות עזרו.
אין קשר בין הדברים.לפי זה אפשר להבין על החגורות...
לא זוכר דברים כאלה. אולי היו ואם אתה זוכר ולא קראת את זה איפשהו, אז אתה בן 90 ומעלה.אתה זוכר שפעם הכריחו לשים רק בכביש מהיר?
ולפני זה לא היה צריך בכלל וכל אחד שם רק שרצה.
אז פעם ההיגיון היה בסדר פתאום השתנה.
פעם גם היה צריך רק מקדימה...
חלק מהמחקרים הם בלוף. רבים מהם אינם כאלה.בקיצור הכל נזיל והמחקרים זה בלוף - הם ממומנים לפי התוצאות שרוצים להשיג.
ההכרח בא לפצות על חוסר חשיבה וחוסר הבנה, של אנשים, שחיים ופועלים כמו בעלי חיים.אבל אתה יודע נניח שטעיתי והמחקרים אמיתיים וזה באמת הרבה יותר טוב עם חגורת בטיחות
אם זה כ"כ טוב למה להכריח?(כמו המסיכה).
אני מבין. חבל שאתה לא.תבין לבד.
בתאונה הגוף הולך גם קדימה עם החגורה.מה שפוגע בעמוד השדרה, זה ישיבה לא נכונה ומשענת לא מתאימה.
חגורת הבטיחות מונחת על הגוף ללא לחץ ומאפשרת תנועה חופשית.
היא נעצרת כשהמתח שלה פתאומי.
תשאל את האנשים כאן בפורום זה היה התירוץ נשבע לך,לא נכון.
זה כדי להשאיר אותך צמוד לכסא ולא להתעופף חופשי באוטו ולהיחבט.
לא כ"כ אורירי - חוסם נשימה תקינה.ברגע האמת יכולת לבחור ללכת להילחם בביהמ"ש, או לשים משהו אוורירי בצורת מסכה.
אני בן 52 ואני זוכר מצוין,לא זוכר דברים כאלה. אולי היו ואם אתה זוכר ולא קראת את זה איפשהו, אז אתה בן 90 ומעלה.
איך תדע מה כן ומה לא?חלק מהמחקרים הם בלוף. רבים מהם אינם כאלה.
קישקשת בלי חשבון...ההכרח בא לפצות על חוסר חשיבה וחוסר הבנה, של אנשים, שחיים ופועלים כמו בעלי חיים.
היות שאין דרך להבטיח, שתאונה שנגרמה ע"י אידיוט, שמתפקד כמו חתול או פרה, תגרום נזק
רק לו ולא לסביבתו, יש צורך להובילו ברצועה, כמו שמובילים בעלי חיים. במלים אחרות, אם אי-
אפשר לגרום לו להבין - מכריחים אותו לפעול כאיללו הבין.
בחיפה כמו בעוד אזורים בארץ, איפשרו לעצי האורן לנבוט ולצמוח במהירות. עצי האורן גבוהים מעצי החורש הטבעיים בארץ ועל כן הם מצלים עליהם ומונעים מהם צמיחה טבעית בקצב הנכון שלה. במהלך שריפה, עצי האורן המלאים בשרף דליק, מתלקחים במהירות והחום של האש יורה את האצטרובלים שכבר החלו להתלקח למרחקים גדולים = עד 50 מ'. אצטרובלים אלה מהווים פצצת תבערה שלוקחת את האש למרחקים כאלה, שבאופן טבעי לא הייתה מגיעה אליהם. מכיוון שאיש אינו מטפל בתחזוקה של החורש הטבעי, עצי האורן משתלטים על עוד ועוד קרקעות וכך הם מגדילים את אפקט הסכנה. זה מתחיל מלמטה, במחטים שמלתקחים על פני הקרקע ואז החום עולה למעלה וגורם לעצים להתלקח. מכאן "הכל היסטוריה". אז יבוא המומחה ויאמר שהזנחת החורשים מכוונת ויבואו אחרים ויאמרו שזו סתם תוצאה של הזנחה. כך או כך, כל עוד החורשים אינם מתוחזקים כראוי, הסכנה קיימת ואף גדלה משנה לשנה.שאתה לא יודע מתי תתפוצץ בעיקר בקיץ
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.