לגור עם איכות חיים לצעירים

just speed

New member
לגור עם איכות חיים לצעירים

שלום לכולם :) אני בחור צעיר, בעל מקצוע חופשי... ורווק עדיין אני חושב להשתקע ולקנות דירה או בית אני, בעקרון, עובד במרכז...וחשוב לי ישוב מתקדם עם איכות חיים ועדיף עם משפחות צעירות. על אילו יישובים הייתם ממליצים? תודה מרא

fireman

New member
שאלת שאלה מגניבה

כאשר יש לך X כסף אתה יכול לקבל עבורו כמה וכמה דברים, הכל עניין של גאוגרפיה. בעוד באזור תל אביב ב200-250 אלף דולר תקנה דירה עם חצי כיוון אויר, בלי חניה ופקקים באזור הנגב תגור בוילה יוקרתית עם חניה צמודה, איכות חיים גבוהה, 10 כיווני אויר ואוכלוסיה איכותית אבל תצטרך להשכים קום בשביל לנסוע לעבודה. אם תשאל אותי (ואני קצת משוחד, מודה) רק הנגב.

80vax

New member
גם אני מצטרפת להמלצה על הנגב ../images/Emo13.gif

זה מה שאני בחרתי בכל אופן

איריסג

New member
בסביבה שלנו

יש את קריית אונו החדשה - שבמקרה יצא לי (בושה וחרפה, אני גרה קרוב כל כך הרבה שנים) להכנס ממש לתוך השכונה רק לפני איזה שבוע או שבועיים - והיא עושה רושם נהדר - בכלל קריית אונו היא עיר מאד איכותית - וקריית אונו החדשה מלאה בזוגות צעירים ובשטחים פתוחים - וקרובה לכביש גהה ויחסית קרובה לאיילון - סבבה. אני גם מאד אוהבת את קריית הסביונים ביהוד - יש לי המון חברים שגרים שם - זה ממש דקות מהירידה לאיילון - הן לירושלים והן לתל אביב, שכונה חדשה, בניה איכותית והרבה מאד (בעיקר) צעירים ומשפחות צעירות. אבל כמו שאיש האש אמר - עניין של תקציב. תגיד לנו מה התקציב ונגיד לך איפה אתה יכול למצוא משהו מתאים....

s h i r i 1

New member
קרית אונו החדשה באמת

מקסימה, אבל לא זולה בכלל! אנחנו אהבנו את נווה סביון באור יהודה (שם קנינו) ויש לנו חברים שגרים שם אבל בפועל גרנו שם פחות משנה...

איריסג

New member
אבל הוא לא אמר כמה כסף...

אז הלכתי על האמצע... ומה זאת אומרת "נווה סביון"???? את לא בניו יורק? אנחנו שכנות??????????

s h i r i 1

New member
../images/Emo6.gifכמעט...

יש לנו דירה בנווה סביון והיא מושכרת כרגע בגלל שאנחנו בניו יורק...

ענתש

New member
כפר יונה

כי זה זול, כי זה מתפתח מאד וכי בקרוב זה יהיה יקר אז זו גם השקעה טובה
(אני גרה בכפר יונה כבר 6 שנים, לא אוהבת את המקום ובונה במקום אחר... עד לפני שנתיים היה פה זוועה. בשנתיים האחרונות מהפך... מאות משפחות צעירות נכנסו לגור בשתי שכונות מתפתחות מאד שממשיכות להתפתח ואפשר עדיין לקנות קוטג'ים ובתים על הנייר מה שמוזיל אותם וגם מאפשר לך לתכנן את מה שאתה רוצה. איכות החינוך והחיים עלתה משמעותית למרות שעדיין לא מספיק לטעמי אבל המגמה ברורה. אישית אני יכולה להגיד לך שמכרתי את הבית ב-30% יותר ממה שהייתי מוכרת לפני שנתים וסבבה לי עם זה ושכל משקיעי הנדל"ן משקיעים פה היום כי זה "הדבר הבא" באזור השרון לדבריהם). מבחינת תחבורה - אני מטר מכביש 6 (נוסעת עליו כל בוקר, 5 דקות אני על הכביש) ודי פקוק לצאת לכביש החוף או כביש 4 אם אתה יוצא אחרי 7 בבוקר (אבל זה בכל מקום במרכז) אבל אם אתה יוצא לפני 7 או אחרי 9 אז כבר קל לנסוע וכביש החוף וכביש 4 מאד קרובים (5 דקות ו-10 דקות בהתאמה) כמו כן יש קיצורים דרך המושבים שמביאים אותנו בלי פקקים לאן שאנחנו רוצים

דושניק

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו גרים בשכירות ובקרוב נכנסים לדירה שלנו בכפר-יונה. לדעתי עליית המחירים מיצתה את עצמה בכפר בשלב זה (והיא מדהימה לכשעצמה) בעיקר בגלל ההיצע שעתיד להיות בקרוב מאוד בזכות 2-3 פרוייקטים חדשים והטווח שצומצם משמעותית מול יישובים קרובים שנחשבים יוקרתיים יותר.

דנה A

New member
אתה רווק עדיין

אז תמצא עצמך טוב יותר באזור המתאים לרווקים, לא? במיוחד אם אתה עובד גם במרכז תל אביב לוקחת בגדול... להגיע לשלב של להיות משפחה לוקח זמן מה (חתונה, היריון,לידה, עד שמגיעים לגן...) נקודה בעייתית נוספת במקומות אלו, שהרוב נשואות תל אביב.. לוקחת בגדול!

../images/Emo45.gif

גם אני חושבת כך הדבר האחרון שבטח יבוא לך זה להיות שכן של משפחות צעירות כשכל השכונה כולה היא רק מדרכות נוחות לעגלות וגני משחקים נכון שצריך לחשוב על המחר אבל מדובר במגורים ועוד באיכות כתבת כרווק (או זוג ללא) הדבר האחרון שהוא איכות זה לגור בצמוד לילדים שבוכים או צועקים קח את זה איפשהו בראש רשימת העדיפויות..... ובעתיד כשתרצה לעבור למקום משפחתי, יהיו קונים לדירת החדר וחצי המשופצת שלך ללא המעלית

פיטנגו4

New member
עוד נקודה חשובה למחשבה - ערך נדל"ן

יתכן מאד, שעוד כמה שנים תהיה בעל משפחה, השיקולים שלך ישתנו, ותרצה לעבור לבית/דירה אחרת. אז תרצה למכור את הבית, ולקנות בית אחר. לכן, השיקול הכי הכי חשוב הוא שתקנה במקום שיש פוטנציאל שערך הנדל"ן בו יעלה יחסית למקומות אחרים.

מעושן

New member
ההמלצה שלי היא לא

לפני שלוש הייתי רווק בעל מקצוע חופשי שעובד באיזור השרון. היום אני נשוי פלוס 2 חי בנגב (להתרחק המקום הזה בכלל לא בישראל מערכות בריאות וממשל על הפנים). החיים משתנים.

למעלה