לגזור ולשמור

erezb1

New member
לגזור ולשמור

כמו כל גבר בעולם, גם זמני הגיע, הזמן בו עלי למצא מתנה לאהובתי. כמו כל גבר, גם לי אין מושג איך יצאתי מזה בשנים עברו ואיך לעזאזל אני הולך לצאת מזה השנה. אני מכיר אותה ויודע מה היא אוהבת (ג'אז מודרני, מסעדות גורמה, ספרים ולהתפנק), למרות זאת אני תקוע. נראה לי הזמן המתאים לאחד כוחות ולעשות סערת מוחות למען עתיד טוב יותר (תחשבו כמה נקודות אנחנו צוברים שאנו באים עם המתנה הנכונה). ולבנות שבנינו, לא תתחמקו מהמטלה, לכן יש חלק לא פחות חשוב, הרי בכן אנחנו מתעסקים כאן. אשמח לכל רעיון (או גלגל הצלה אם תרצו) ויכתב מעל דפי הפורום. ארז

דנה551

New member
הרעיון שלי הוא...

מהצצה בכרטיס האישי שלך ראיתי שאתה בן 28 כך שאני מניחה שגם חברתך באזור הגיל שלך אז לדעתי יום פינוק בספא זה רעיון מוצלח יש מקומות שמציעים מסג' זוגי מפנק ולאחריו ארוחת בוקר בצוותא וזה נשמע לי ממש מתנה כיפית מקווה שיצליח לך

מעולה! בדיוק חשבתי על זה

בכלל תנסה ללכת לכיוון של מתנה לא חומרית. אפילו יום פינוק בבית שאתה תעשה לה. ארוחת בוקר. מסאג' מושקע על ידך וכו'...

אני יודעת מה היה גורם לי

הנאה. כרטיס טיסה לחו"ל [לא לחולון]. פינוק קצר של כמה ימים בחו"ל עם אלמנט של הפתעה היה גורם לי להרגיש שווה מיליון דולר.

erezb1

New member
ולי

זה היה עולה מליון דולר. תודה למי שעזר/ה. אני הולך על יום ספא ופינוקים, אח"כ פיקניק של גנינות ויין וקניתי לה גם ספר שהיא רוצה כבר הרבה זמן (צופן דבינצ'י).

בחירה מוציינת וספר מעולה!

בדיוק סיימתי לקרוא אותו לפני שבוע, הוא סוחף ואי אפשר להניח אותו (אני מזהירה אותך מראש, היא תשב יומיים על הספר ואת תיהיה חסר יחס
)

מצויין! רק טיפ-

אם אתה עושה פיקניק - תביא שמיכה לשבת עליה, מספיק מפיות ומים. זה נשמע טיפשי אבל לי זה היה קריטי.

למעלה