לגיא ( היי גיא !
)

אלון ב

New member
לגיא ( היי גיא ! ../images/Emo13.gif )

גיא, חיפשתי היום ( שוב ! ) הודעות בפורומים הקשורות לשיטת ה WILD שכידוע אני מנסה אותה לאחרונה, ותוך כדי חיפוש ניתקלתי בהודעה שמאד מזכירה את התחושה שסיפרת עליה על כך שהרגשת את הגוף שלך מאד "נפוח" וגדול, מישהו סיפר על חוויה מאד דומה לזו שלך בזמן שניסה את שיטות ה WILD , קרא - From: Trace S. Ruggles ([email protected]) Subject: Re: Wanted: Help with WILD technique Newsgroups: alt.dreams.lucid View this article only Date: 2001-01-08 09:12:30 PST I´ve been trying the WILD technique for about a month now and I´m able to get a curious feeling: that of being (or wearing) a huge outfit, as if my body were 10 times larger and that my awareness of touch (like my skin has) extends outward about 10 feet or so. It´s almost as if I´m inside a huge, fluffy soul body that I´m operating from within. But (!), this is about as far as I get. I either fall asleep from then or just wake up. Anybody had a similar experience? And, what´d you do to get past it ? דרך אגב מהיום אכנס לכאן עם הכינוי "אלון ב" במקום השם המלא שלי. ביי ביי אלון

Variety

New member
תודה רבה!

תודה רבה. אתה יכול להגיד לי באיזה פורום זה היה? אני רוצה לענות לכותב. שוב תודה, Variety-

Panther

New member
עדיף לך לכתוב לו לאימייל

אם באמת מעניין אותך לענות לו אז עדיף שתכתוב לו לאימייל ולא לקבוצת דיון (אני חושב שאלון התכוון שההודעה הזאת היא מקבוצת דיון Usenet), כי כשכותבים לקבוצות דיון יש סכנה של חשיפה לספאמינג, ולאנשים שישלחו לך פרסומות לאתרי סקס באימייל. אז עדיף בקבוצות דיון כאלה להיות פסיבי.

אלון ב

New member
אני לא בטוח שזה נכון

שמע קבוצות דיון קיימות כדי שישתמשו בהם, תמיד יש חשש שמישהו ינצל זאת לרעה אך הסיכוי קטן, זה כמו להגיד אני לא אחצה את הכביש כי מישהו עלול לפגוע בי ... תמיד יש סיכונים, אני משתתף מדיי פעם בקבוצת הדיון הזאת ויש שם דיונים מאד מעניינים, זו קבוצת הדיון הגדולה ביותר לחלומות צלולים, והיי ! הרגע נזכרתי שבעצם גם אותך ראיתי שם דיי הרבה פעמים משתתף ושואל שאלות לא ? שמע אם יש שאלה שמעניינת אותי בנושא אני ניכנס לקבוצה ושואל, לא דופק חשבון
חוץ מזה אם מאד מפחיד אותך נושא הצפות באי-מייל אפשר פשוט בשתי דקות לפתוח אי-מייל חדש בחשבון של הוטמייל ואז שיציפו שם עד מחרתיים ... אלון

Panther

New member
אני אומר מניסיון

יש הצפות שם, כשאתה חושף את האימייל שלך. אפשר להשתמש בקבוצות דיון מחשבון הוטמייל?

Variety

New member
תגובה

אני משתמש בקבוצות דיון המון, אני מקבל מלא דואר זבל ופרסומות כמו שאתה מתאר, אבל זה לא בעיה, אני מוחק אותן לפני שאני פותח בכלל. וגם אפשר להתקין אנטי-ספאם. Variety-

אלון ב

New member
היי גיא

רשמתי לך למטה קישור להודעה, הקישור קצת ארוך אני מקווה שהוא יכנס כולו, ההודעה היא מפורום החלומות הצלולים - alt.dreams.lucid שאפשר להגיע אליה בקלות דרך אתר קבוצות הדיון - www.deja.com אם הקישור שרשמתי לא יעבוד לך אתה יכול למצוא את ההודעה בקלות ע"י זה שתיכנס לקבוצת הדיון הנ"ל ותעשה חיפוש למישפט מסויים מתוך ההודעה ( ככה אני מצאתי אותה עכשיו שוב ) , שים לב שהיא נישלחה דיי מזמן ומאז לא ראיתי שבעל ההודעה כתב שם שוב. אלון

Variety

New member
תודה רבה

אלון, שוב תודה רבה לך!!! אני אנסה בבוקר ווילד! והערב, אחשוב הרבה על החלום שאני רוצה. פעם הייתי טוב במיילד, ושמתי לב שאם אני חושב על זה במיטה לפני השינה, אני משקיע מחשבה ואומר שאני אזכור את החלומות שלי, אהיה צלול - זה לא מזיק להצלחה ואף מועיל. חלומות פז, Variety-

Cheetah

New member
בקשר לתופעות כאלה...

למרות במקרה זה ההקשר הוא לחלומות צלולים, שתדע האנשים ב alt.out-of-body נוטים לדעת הרבה יותר בקשר לכל התופעות המוזרות שקשורות למצבי טראנס(כן זה מצב טראנס תחשבו טוב, לפני שמישהו מתווכח שוב) (למעשה יש שיטה להקרנה שקשורה במה שאמרת, אבל בעצם אני לא בטוח מה אמרת, רק מה אלון אמר).

אלון ב

New member
אני לא אמרתי כלום ../images/Emo13.gif

בסך הכל הפנייתי את גיא להודעה שבה מתוארת חוויה דומה לזו שהוא סיפר לנו שהוא חווה בעבר, מה אמרתי ? לא הבנתי, אלון

Cheetah

New member
הזכרת בעקיפין את התופעה...

ואני יודע על מה מדובר רק ממה שאתה הזכרת לא יותר, זה הכל

למעלה