לגיורא ולכל הפורום...שלום

• פותח הנושא smd
  • פורסם בתאריך

smd

New member
יש משהו שמתחזה אלי ...

ומי שהספיק לשוחח איתי בטלפון יודע שאני זה אני ושמי הוא שמי ואם אמת בפרסום חושב במקרה הזה שצדק היה צריך לחשוב אולי הוא מביא נזק... אז מר או גברת אמת בפירסום אנחנו אנשים רציניים ובבקשה לא להדביק לנו תוויות. יש אפילו כאלה ששולחים לנו וירוסים למייל וכנראה שזה את/ה מר אמת בפרסום .

smd

New member
לגיורא ולכל הפורום...שלום

שלום רב ואני כותב לכם בשורה בשמי ובשם רעייתי. שנתיים עמלנו כנמלים לבנות רעיון ייצוא הוצאנו מכספינו 260,000 שקל. יש לנו קשרים היום על למעלה מ-150 קניינים בכמה ארצות חלקם מתעניינים חלקם על סף רכישה. וניום קיבלנו מייל כי יש משקיע אמריקאי שבדק את הרעיון ואמר"אני רוצה להשקיע לא חשוב כמה חשוב להתחיל מייד". הישראלים מטבעם חשים שתמיד רוצים או לרמות אותם,או לנצל אותם או לקחת רעיון של אחר ולהקים לבד או כאלה שלא יודעים לתת אמון גם כשחותמים כל הצדדים חוזה שמוסכם על שני הצדדים. והרי כל הרעיון הוא להרויח ונכון שלמשקיע יש הוצאה כפי שלנו הייתה הוצאה,אבל אנחנו עמלנו לילות שבתות חגים והמשקיע הישראלי אומר"אתן כסף בתנאי... ותבואו אלי... ואני אשב לי בחיבוק ידיים ואתם תעבדו ואני אקבל דיבידנדים... ובין כה וכה לאחר תקופה של לא יותר מ-9 חודשים כל ההשקעה מוחזרצ על ידי רווחים ומה שנותר לכל הצדדים זה לעבוד ולהרויח. אנחנו לקחנו סיכונים המשקיע מבקש ממני אחריות אם... אם המשקיע לא מאמין ברעיון למה לו בכלל לשחק באם או כן או לא? כאן כלכלה שלמה יכולה להרויח ראשית המפעלים העובדים החברה הקניין ועקרת הבית בחו"ל. מוצרי המזון מישראל הם בעלי שם מעולה ותבדקו אותי אם אני טועה אבל המשקיע הישראלי חושב כי כאן זנ לוטו לא עושים כלום שמים 10 שקלים ויוצא חיש גד. ככה לא בונים חומה. אני לא כלכלן אני לא חכם לא יש רעיון מי שרוצה אותו שישלם כסף נקודה והרי גם הוא ירויח כסך מזה. תחזיקו לנו אצבעות ואנחנו נספר מה בהמשך. מכבדים את כולכם. חנה ושלומי.

חנה ושלומי שלום

אני מנסה לעזור וכבר דיברתי עם כמה אנשים, הנושא בבדיקה. בהצלחה בכל מקרה !

smd

New member
אנחנו נשמח ולא נשכח

אנחנו לא נשכח ומאוד נשמח יש לנו בעייה כי אנחנו לא כלכלנים וקשה לנו לפרוס את הרעיון כולו למספרים ולכן זה מהווה בעייה אנחנו השקענו 260000 שקל בשנתיים וחצי על מנת להגיע כמעט ואני מקווה כי יהיו אנשים שהרעיון מתאים להם יותר מ-אם אנחנו יפים או לא.[במקרה כן אבל זה לא חשוה. תודה ואנחנו מקוים כי נוכל ליישם ייצוא שלא רק כולם ירויחו מעמלינו אלה יתווספו עובדים למשק. הכל בא עם ציונות ולא רק רווחים שהם מאוד חשובים לכל הצדדים. תודה חנה ושלומי.

ווקט

New member
בהצלחה ,אבל אולי...

אולי אם תתנו בבקשה מספר פרטים כלליים נוכל לעזור . 1.במה עוסק הרעיון באופן כללי (בלי לחשוף אותו) מי קהל היעד ,מה סכום ההשקעה הדרושה לדעתכם ? 2.איזה סוג של משקעים נפגשתם עד היום ? 2.1 איזה סוג של משקעים הייתם רוצים להיפגש בעתיד ?

mamonako

New member
קבעתם עם גיורא אבל לא הגעתם.

יש כללים ויש כללים. יש כללי התנהגות בסיסיים. אחד מהם אומר שאם נקבעה פגישה ושני הצדדים הסכימו על יום שעה ומקום אז ברור שצריך להגיע ביום בשעה ולמקום שנקבע. אם אחרי שניקבעה הפגישה השתנו התנאים ויש צורך לשנות את היום או השעה או המקום אז רצוי להודיע על השינוי. בכל אופן אני מאחל לכם הצלחה. גיורא.

smd

New member
שבוע טוב גיורא...היינו שמחים לבוא .

שלום לך. היינו שמחים לבוא אבל יש לנוע בעיות אובייקטיביות כמו [ותסכים איתנו],אם אנו צריכים לבוא לתל אביב בשעות הבוקר ויש לנו ילדים בגיל 9,6,2, והם חוזרים מגן ביה"ס ומעון נותרת בעייה של,מי יבוא אותם הביתה? מי ישגיח ויתן להם לאכול? וכו´. לך הרבה יותר קל להגיע אלינו כמעט בכל שעה שתחפוץ ונשמח לארח אותך בכבוד הראוי לאדם שבא במיוחד לביתינו. אם זה הגורם אשר ימנע ממך למצוא את הדרך לעזור לנו ליישם את הרעיון שבנינו ואין ספק שהוא יצליח כי יצרנים ישראליים רוצים לייצא וקניינים מחו"ל רוצים לרכוש [נכון צריכים הרבה כוחות שיכנוע ומחירים טובים] מוצרי מזון מישראל ואל תשכח איך נראית היום הכלכלה הישראלית נמוך מים המלח התמ"ס ובמיוחד העומדת בראשו איננה מבינה את מה גודל היכולת של החברה שאנו רוצים להקים ובמיוחד המנכ"ל מר חייק שגילה אטימות מוחלטת. אנחנו לא בנים של יוצאי הפלמ"ח ואין לנו שמור לי ואשמור לך כנהוג בסיסטם הישראלי. אנו רוצים ליזום רעיון שאפשר לבצע אותו ומצד שני לגרום לאלה הספקנים שלמזון הישראלי יש פוטנציאל בחו"ל. אניחנו בזמן מלחמה ובזמן כזה חייבים לעשות מעשה כי אחרי שהיא תסתיים יהיה הרבה יותר קל כי התדמית של ישראל תשתנה האם משהו לקח את זה בחשבון? לכן אל תכעס ידידי הבן כי קשה לנו ואין זה תירוץ אלא הבסר לגיטימי לחלוטין. מקווים כי תקבל זאת בהבנה ובכל זאת תיתן לנו לתת לך את הכבוד ולארח אותך לכוס קפה. חנה ושלומי. 6271773 04/

למעלה