לגיטמיות עבודה בשבת

Shamy

New member
לגיטמיות עבודה בשבת

אני סטודנטית בשנה אחרונה לתואר הבן זוג כבר עובד במקצוע שלו ולא עובד בסופשים..רב הזמן אני משתדלת להגיע להפגש איתו בסופשים..הבעיה במצב זה שהעבודה היחידה שיש לי כרגע היא כזאת שמאפשרת לי פחות או יותר לעבוד רק בסופש ואולי מעט מאוד שעות בשבוע עצמו כי בשאר השבוע כבר משובצים חבר'ה קבועים..ואף אחד לא רוצה לעבוד בשבת אז יש חורים שאפשר להשתבץ בהם...

כמה זה לגיטמי להגיד לבן זוג שאני צריכה לנצל לפחות שני סופשים בחודש לא להתראות איתו כדי לעבוד כי פשוט אין לי כסף..

אין לי מושג איך להעלאות את זה ולצאת מזה בחיים...למישהו יש רעיון איך להגיד את זה בצורה שלא תשמע רעה?

לא לראשי!

->נ.ב - נכון שמדובר בשנה אחרונה לתואר..אבל דחיתי הרבה דברים לשנה הזאת ולא אין לי ממש הקלה בעומס כרגע לצערי

רואה 6 6

New member
אם זה אומר שבסיום הסמסטר הנוכחי

את חוזרת לעבודה נורמלית לא צריכה ליהיות שום בעיה.כולה כמה חודשים,לא דורש איזו הודעה רשמית עצובה...
אם זה הולך ליהיות יותר מזה אז תסבירי שזה מה שיש כי את רוצה ליהיות מסוגלת לעמוד על הרגליים כלכלית.זה זמני בכל דרך שלא מסתכלים על זה והעיקר,לא משנה מה תגידי,אל תתנצלי.

אולי זה רק אני

אבל גם הצורה שתיארת את זה בהודעה שלך לא נשמעת רעה.

אלא אם אתם דתיים או משהו כזה.

Shamy

New member
חס ושלום

זה לא הקטע של לעבוד בשבת מלחלל שבת..זה קטע של לעבוד בשבת אומר שלא נתראה באותו סופש כי אין אפשרות להגיע אליי לאחר העבודה בשבת או בשישי אחהצ (אני גרה בעיר אחרת ממנ ואין אפשרות לסוע ברכב מאחד לשני..)

Survivor Man

New member
כמה זמן אתם ביחד?

אם אתם לא בשלבים הראשונים של הקשר, מה הבעיה פשוט להגיד לו? מה את חושבת שיקרה, שהוא יפרד ממך בגלל שתפגשו ותבלו קצת פחות כמה חודשים כשאת לחוצה מאוד על כסף? שהוא יכעס עלייך? אם זה המצב, אז הוא יעשה לך טובה כי את לא צריכה אחד כזה.

לא, מה שיקרה בהנחה והוא אוהב ומתחשב כמו שבן זוג נורמלי אמור להיות, הוא שהוא יבין ויתמוך בך. ויותר מזה, אם יש לו איך לעזור לך כספית הוא יעשה את זה אם חשוב לו לראות אותך יותר. לפחות זה מה שאני הייתי עושה במקומו.

Shamy

New member
5 חודשים לא יותר מדי זמן

רב הסיבה שאניצריכה לעבוד בשבת כי רציתי לחסוך ולקנות לו משהו נחמד ליום הולדת..ואגב שלי קצת לפפניו אבל אני לא מצפה לשום דבר (במיוחד אחרי שהוא רצה שנצא לחול ליום הולדת והרגשתי מאוד לא נעים כשהסברתי שאפילו 2000 שקל אני לא יכולה להרשות לעצמי להוציא על כלום..הוא אמר שזה בסדר והכל אבל איפשהוא תמיד יהיה לי תחשש הזה בראש של..היא קמצנית,למה היא לא יכולה לצאת איתי לחול כמו שחברות קודמות עשו למה היא לא מוכנה להוציא מהכיס שלה כמה אלפים לחול..אני באופן אישי אפילו מעולם לא נסעתי לחול כי זה מעולם לא היה אופציה כלכלית אפשרית מבחינתי..גם כיום לא..וכנראה שאולי בעוד כמה שנים אבל אני בספק..once poor allways poor לפחות ככה זה נדמה כי זה מה שהיה מאז ומעולם)

Shamy

New member
אני מניחה שאתה צודק

פשוט...איך להגיד..למה להוציא תעצמי פסיכית בפני בן אדם שחשוב לי ככ? אני לא רוצה לריב איתו ולא רוצה להגיד לו שאני פראנואידית וחושבת שאולי אולי עמוק בפנים הוא בעצם כן כועס עליי ועל המצב הכלכלי העגום שלי

למרות שחייבת להגיד שכן דיברתי איתו על זה והוא אמר שזה בסדר גמור ושהוא לא מצפה שיהיה לי מצב כלכלי טוב יותר כי בסה"כ יש בינינו הפרש של שלוש שנים (הוא מבוגר ממני בשלוש שנים והוא גם הזכיר לי שהוא סיים את התואר שלו רק כשהוא היה בגילי...וגם אז היה לו עוד התמחות לפניו ולי אין..אז הוא לא מצפה שאני אהיה משהו הוט שוט ושזה בסדר שכרגע אין לי כסף לסוע לחול או אפילו לטיול בארץ שעלה יותר מאיזה 2000 שח..אז אני מניחה שהוא גם יקבל את העובדה שכרגע אני צריכה לעבוד יותר וגם בשבת כי אין ברירה..צריך כסף..)

p0st

New member
את רוצה להגיד לי

שאת חושבת שאת פסיכית כי את סטודנטית שהמצב הכלכלי שלה לא טוב?
באמת?

הפחד שלך רק אצלך.

אף משכיל לא מאמין יותר שצריך לשאוף להיות נורמלי כשבחוץ מסתובבים מלא אנשים בדיוק אותו הדבר כלפי חוץ (אותם משקפי היפסטרים שחורות ענקיות, אותם פלאפונים, כולן רוצות שיער ארוך חלק, ותמיד מחוברים לאינטרנט גם ברחוב אבל מנותקים מעצמם ומהחיים).

תראי לו שאת בן אדם רגיל עם חששות ופאקים, הוא יעריך את זה.
ואם המרחק והכסף הוא נקודת פתיחה לרעה, אז מישהו יצטרך
לעשות עוד צעד לקראת השני כי בסופו של דבר כמו שאת חוסכת..
הכסף יותר יעיל אם כבר כששופכים אותו אחד על השני ולא רק כדי
להגיע לראות אחד את השני.

Shamy

New member
מה?

לא הבנתי תשאלה

למה יכולים להפגש באמצע שבוע? -כי אני לא עובדת הרבה במהלך השבוע ואם כן זה רק כמה שעות אחה"צ אז אני יכולה אחרי העבודה לסוע ולהפגש איתו

למה לא יכולים להפגש באמצע שבוע?..נפגשים באמצע השבוע..

זה פשוט:

"אני צריכה כסף כדי להתקיים לכן, לצערי, אצטרך לעבוד כל סופ"ש שני".

לא מבינה את הבעייתיות בלהגיד את זה ומאמינה שאם אנחנו מונעים מפחד שמא בן הזוג שלנו יעזבו אותנו- יש לנו בעיה קודם כל עם עצמנו.

למעלה