לגיל 110

ספיר164

New member
לגיל 110

תקשיב אני לא מבינה למה אתה לא מאמין באלוהים??... ואתה יודע מה...גם אם אתה לא מאמין בו אתה לא צריך לזלזל כי כל אחד והאמונה שלו אני לא מבינה איך אתה יכול בכלל לא להאמין באלוהים?? מי יצר אותך בידיוק הקוף???... אלוהים הוא אחד ויחיד והוא תמיד ישאר ככה וקרין צודקת אתה באמת לא צריך לזלזל

KAriNi94

New member
אין בעיה עם זה שהוא לא מאמין,

הוא אתאיסט, הוא לא משייך את עצמו לשום דת... מה שמרגיז זאת הגישה שלו ודרך ההתנהגות שלו כלפי אלו שכן מאמינים... ובכללי, תרבות השיחה שלו לא בשמיים, איכשהו יוצא שהשיחות איתו לא נעימות בעליל. ותתפלא, (או שלא) גיל 110, אני לא היחידה שחושבת ככה...

supercoconut

New member
גם אני לא מאמינה בה'

זה אומר שאני קהקה?
כל אחד ודעותיו. מותר לו להביע את הדעה שלו [למרות שכן, תרבות הדיון שלו די אגרסיבית והיה עדיף שהוא היה מתנה את האנטי-דת]

גיל110

New member
את לא קהקה ../images/Emo24.gif

ואני שמח שאת כזאת. זה רק מוכיח שאת ספקנית, ושאי אפשר לעבוד עליך בקלות. אני שמח שאת בצד שלי
(מוזמנת לדבר איתי פה או במסנג'ר או בא לך
)

KAriNi94

New member
מי שלא מאמין בה' אי אפשר לעבוד עליו בקלות?

ווואו, באמת שכשאני מסתכלת מהצד על התגובות שלך, אני מרחמת עלייך.

גיל110

New member
את לא מסתכלת מהצד

ונקודת המבט שלך אף פעם לא תהיה אובייקטיבית, לא כל עוד את לא ילד בן 9.

KAriNi94

New member
אני לא ילד בן 9

ווווווווואו, כמה שנמאסת... איזה קטע ששונאים אותך פה D: אני תוהה לי מה לגבר בן 20 יש לחפש כל היום בפורומים של תפוז ולנסות לכפות על אנשים את הדעות שלו.

גיל110

New member
ואני תוהה למה חתיכת מטומטמת שאין לה חיים

ונהנת לנסות להוציא שם רע לאנשים, ושוכחת שהחיים והמוות ביד הלשון, מתחילה עם אנשים שאין לה מושג מה הכוח שלהם. היא שוכחת כנראה, שמי שלא כדרר בחיים שלו כדורסל, ונכנס לשחק עם השחורים בNBA, צריך להיות מוכן שיפוצצו לו את הצורה ויקרעו לו את התחת. אז תעשי טובה, תשתקי. אה, ואמרו הרבה לפני - "כשאדם מוכיח לך את טעתו, התגובה היחידה שתהיה לך אליו היא שנאה", וההוכחה לכך היא כל המלחמות שהיו.

supercoconut

New member
hush ma' babies

הצעה - תצפו בטונייט שואו עם קונאן אובריין במקום לקרוע אחד לשני את הצורה.
נו? הצעה גאונית או מה?

גיל110

New member
את חיה בימי הביניים כנראה

תני לי לשאול אותך משהו: הייתה שואה. הדתיים טוענים שאלוהים העניש נשמות חוטאות. זאת אומרת שהוא אלוהים רשע, הלא כן? ואם הוא אלוהים רשע, אין שום סיבה להאמין בו. אבל אז נשאלת השאלה - למה הוא לא מנע את זה? אם הוא יכל ולא רצה - אלוהים רשע. יכל ורצה ולא מנע - אז הוא לא כל יכול, אין סיבה לקרוא לו אלוהים. רצה ולא יכל? אז הוא לא כל יכול ואין שום סיבה לקרוא לו אלוהים. שאלה אחרת - אם אלוהים הוא כל יכול - אז בטח הוא יכול היה ליצור משהו חזק ממנו, נכון? אבל אם יכל ליצור משהו חזק ממנו, הרי שהוא לא כל יכול כי אז אותו הדבר הוא הרבה יותר ממנו והוא הכל יכול, ואז אלוהים הוא לא הכי חזק, ויש הרבה יותר חזקים ממנו? ועוד משהו - ידוע שהמקורות של הדתות המונותאיסטיות ובראשן היהדות, מקורן בדתות פאגניות, שהתפתחו בגלל אמונות פרמטיביות וצורך של מנהיג לשלוט על העדר. אם ככה, אז התפקיד של הדת, מאז ומעולם, הייתה לשליטה ותאבת הצבע, מה שמוביל למסקנה שמאז ומעולם - אלוהים לא היה קיים
. ולטיעון הסופי שלי - אף אחד לא יצר את המפץ הגדול. הוא היה מאז ומעולם. וזה הטיעון הקוסמי גם. המפץ הגדול הביא ליצירת כדור הארץ. ובמחקרים שנעשו הוכח שלנו ולקופים יש גנים מאוד דומים ותכונות משותפות ברמה שלא נמצאה אף פעם אצל אף 2 סוגי חיות. אגב, את יודעת מה היה העיקר בגילוי של דארווין? העיקרון של החזק שורד, והוכח מדעית שהזבובים, הלטאות, הזוחלים, עוד קיימים מתקופת הדינוזאורים ואילו ההומו-ספיאנס, שהם בני האדם, לא. מה שמוביל לגילוי המרעיש באמת - אם האדם הוא לא החיה החזקה ביותר, זאת אומרת שמה שכתוב בתנ"ך לא נכון - האדם לא יכול לשלוט על החיות, כי הוא מעולם לא היה יותר חזק מהם, מה שאומר שאם התורה, החלק שזה נכתב בו טועה, והרי התורה נכתבה על ידי אלוהים (ככה מאמינים) אז או שאלוהים טועה, ואז אלוהים לא קיים או שהתורה נכתבה על ידי אדם לוקה בנפשו :). אלוהים הוא אחד ויחיד, צודקת, כי מעולם לא הומצא שום יצור דמיוני שרצחו בשבילו מליארדים.

rafi115

New member
גיל אחי אתה גנוב אתה

אתה לא מאמין באלוהים וכל הזמן מדבר עליו פרדוקס

גיל110

New member
מדבר כנגדו*

כל אדם שלא אוהב משהו ידבר על אותו משהו, אבל לא בעדו. המשפט שאמרת הוא ישן ולא תופס.

חחח תקשיבי מותק

אם כל מי שלא מאמין באלוהים,מפלצות פסטה מעופפות או בואט אוור נחשב אצלך לחרא טוב נו,אז זרקי אותי לשירותים ותורידי ת'מים וכן,הקוף "יצר" אותי,ואותך,ואת כל יושבי העולם ואלוהים-זה התשובה של אלו שלא חזקים מספיק בשביל להחזיק דעות משלהם או שלא אמיצים מספיק בשביל לשאול שאלות,או לחקור והזלזול הזה בדת נובע רק מהיותה מטומטמת לחלוטין אגב אלוהים-מחר יש מופע מחווה לג'ורג' קארלין..הקומיקאי הכי תותחי שקיים רח יוסף נבו 18 | הרצליה ב 8 וחצי לפרטים- 09-9553747 0547320324 תבואו-אני כנראה גם אהיה שם

KAriNi94

New member
לא מסכימה איתך...

לי אישית אין שום בעיה עם אתיאיסטים...פשוט מעצבן אותי שהאתאיסט שכינויו גיל110 מנסה לשכנע פה אנשים להפוך להיות כמוהו...אני הרי לא מנסה להכריח אותו, וגם לא אותך לצורך העניין, להאמין בה'...כל אחד בוחר את הדרך שלו... קשה לי להבין את הסלידה הזו מהיהדות, חוסר הרצון להשתייך לשום דת... אני יהודיה לכל ומרגישה אמונה...אני מאמינה שקיים כוח כלשהו, קשה לי להסביר את זה (הדעה שלי מתגבשת כרגע) כרגע אני ממש ממהרת אבל אמשיך את התגובה שלי מאוחר יותר

חח אני מבינה אותך

ואני גם מסכימה עם זה שגיל 110 טיפה נסחף אבל כשתחשבי על זה תביני שהניסיון שלו לשכנע אותך שלא להאמין שווה ואפילו פחות מהכפייה הדתית הזו שמקיפה ומסובבת לנו ת'חיים כל אחד צריך לחיות לפי האמונה שלו או חוסר האמונה שלו... אבל כדי שהאמונה שלך תהיה שלמה לחלוטין אתה צריך גם להכיר את הכיוון השני אחרת אתה עוקב אחרי כולם כמו דג

גיל110

New member
אני מכיר אותו

רק שהרצליה זה רחוק לי מדי, ויש לי לימודים.

אנשים,עצרו!

היכנסו לפרופורציות מיד! הוא לא מאמין שיהיה לו במזל טוב,אני לא חושבת שזה ענייננו. וכן אתה קצת אגרסיבי! אני חושבת ששכחנו למה התכנסו בפורום הזה...להקשיב

אני קוראת את כל ההודעות פה

וזה כזה אבסורדי שתריבו על סתם שטויות שכאלו . כל אחד והאמונה שלו אף אחד לא צריך לשכנע את השני בשום דבר כל אחד יאמין במה שהוא רוצההה !!! זה אבסורדי לנסות לשכנע אחרים להאמין במשו אחרר :S אם טוב לך ? סבבה שייהנה בכייף !

למעלה