לגלות את השם לפני...

suger

New member
לגלות את השם לפני...../images/Emo35.gif

האמת היא שנכנסתי לפורום הזה כדי לשאול שאלה שמציקה לי כבר כמה שבועות ונראה לי שכאן זה המקום המתאים לשאול: מישהי ממקום העבודה שלי נמאצ בהריון נראה לי שצריכה ללדת במרץ. שמעתי אותה מספרת כאן לעובד אחר שיש לה בת וגם אמרה לו איך קוראים לה, כשהתינוקת הזו, להזכירכם, עוד בבטן שלה... אני הייתי בשוק ואמרתי להם שבחיים לא שמעתי שמגלית את השם לפני הלידה... הם הסתכלו עלי כאילו אני האהבלה... הייתי שמחה לשמוע מכם תגובות. יום טוב. ביי

אורית27

New member
את לא אהבלה../images/Emo39.gif

האמת שיש כאלה אנשים שלא מאמינים בכל העין הרע ובלא לגלות את השמות לפני ולא איכפת להם לספר על השם שהם כבר בחרו לקטנ´ציק.יכול להיות שלפעמיים דברים כאלה נובעים מההתרגשות הרבה.... אבל דעי לך שיש אנשים כאלה ואל תיהיה בשוק.

אני כזאת../images/Emo70.gif

אני כבר בחודש שלישי הודעתי לכולם שהשם הנבחר הוא שחר. אז מה? אז כולם ידעו שאנחנו אוהבים את השם הזה. האמת , עד היום אף אחד לא קורא לו שחר
אנחנו קוראים לו תותי או בוטן וכל השאר בוט-בוט. אז יש גם כאלו. טל

הי, עוד מישהו קרא לעובר הקטן "בוטן"

למה קראתם לו ככה? כשאני הייתי בהריון (עוד טרם היות אריאלי) התחלנו לקרוא לה בוטן, כי התחלה היא היתה קטנה ולא משמינה, ממש כמו בוטן אחד (כמובן, שבתשיעי הבטן נראתה כמו אחרי כמה ק"ג טובים של בוטנים.

dana29

New member
אצלנו דווקא בתחילת הסוף

(אני באמצע שמיני)...התחלנו לקרוא לעובר שלנו בוטן....בתחיל ההריון כמעט נעלבתי שחברה שלי אמרה לי שיש לי בוטן בבטן......ועכשיו אני ממש אוהבת את הכינוי....כי זה בין משהו שלא חשנו קרובים אליו למשהו שהוא אוטוטו הילד שלנו.....

אורית27

New member
לא רק אתם

גם אני כזאת וכבר מתחילת חודש שישי אני יודעת שלקטנצ´יק שלי יקראו גל בעזרת השם.וכולם יודעים שככה יקראו לו. (חוץ מחמתי שלא יודעת שכולם יודעים) היא תהרוג אותי אם תדע שאמרתי כי היא מאמינה בעין הרע וכל זה....אז בננות זה בינינו

מיה :)

New member
גם אני כזו

"רק" בחודש שישי, אבל עוד לפני ההריוןידעתי שלקטנה שלי יקראו שחר.

dganit1

New member
לגבי השמות

זה נורא אישי אם כבר יודעים את השם שרוצים ומרגישים איתו ממש בנוח לדעתי אין פסול בלגלות ולהתיחס לעובר בשמו... אני פשוט לא מספרת לאפאחד כי מסתובבים לי בראש שלוש שמות שונים שלא גיליתי אפילו לא לבעלי ... אני מניחה שכשהתינוקת תגיח אני אחליט מה הכי מתאים לה ואני אף מודעת לעובדה שזה יכול להיות שלא אף לא אחד מהנ"ל....

ashlaya

New member
ומה עם כל התגובות...

אנחנו עכשיו שאנחנו כבר יודעים מה יש לנו התחלנו ליד המשפחה לחשוב על שמות....והבנו שאם נמשיך ככה לא נצא מזה כי כל אחד מגיב ומביע דיעה גם שלא שואלים אותו ומבאסים והורסים או מנסים לדחוף שמות אחרים אז החלטנו לא שתף אחרים במחשבות עד שנחליט סופי ואז כבר לא יביעו דיעה

anat_i

New member
אנחנו תמיד

מגלים לכולם עוד בזמן ההריון שניים-שלושה שמות שאנחנו מתלבטים ביניהם אבל מחליטים רק אחרי הלידה. אחרי שרואים את יצירת הפאר מרגישים שיש שם מסויים שמתאים לו יותר מהאחרים. את השם הנבחר אנחנו לא מגלים לאף אחד עד הברית.

לגבי השמות

בשחר כולם ידעו מהתחלה... בתומר אפילו אני לא ידעתי עד שעה לפני הלידה ולתינוק הקטן רק אני בעלי ואתם תדעו שיקראו לו ניתאי. ולמה אני לא מגלה למשפחה? הם צוחקים עליי שלבנות נתתי שמות של בנים אז לבן אני בטח אקרא עליזה או שושנה. אז אמרתי להם שאני אגלה רק בברית ואז הם יחליטו אם זה מוצא חן בעינהם או לא.

למעלה