לגלעד שלום

eyal reuv

New member
לגלעד שלום

צילמתי היום כמה תמונות באיכות מעולה של דגמים מורכבים ומושלמים שקיפלתי. איך אני יוצר לינק,או מעביר אליך(או למישהו אחר)שיציג באתר שלו? אגב,סיימתי את הsamurai helmet beetle במיניאטורה מדף15*15 (או שזה היה 20*20)-קשה מאוד,אך יצא ממש מוצלח.זה ממש כיף ומאתגר לקפל אותו! תודה מראש, אייל

eyal reuv

New member
התבלבלתי

התכוונתי לשלוח את ההודעה באופן אישי,בכל אופן אין צורך שתענה לי בפורום.תשלח לי תגובה יום טוב לכולם

yepeled

New member
כל הכבוד

samurai helmet beetle מדף של 15X15 ס"מ זה משהוא. תציג תמונה.

eyal reuv

New member
Samurai Helmet Beetle

הנה התמונה של 3 הדגמים-אחד מיניאטורה והשניים האחרים גדולים יותר:האחד מספר החרקים השני והכחול מהראשון -של רוברט לאנג שניהם קשים במיוחד ומתישים קיפלתי את הדגם שמופיע בספר השני שוב פעם היום בשחור-שוב במיניאטורה וביותר גדול לילה טוב,אייל

spflyer

New member
קבל נא את הערכתי

לקיפולים! מרשים ביותר. החיפושית של Lang? עשית לי חשק... אצא היום מוקדם מהעבודה.......

eyal reuv

New member
תודה

eyal reuv

New member
נייר

אני לא בטוח איך מכנים את הסוג הזה של הנייר, אך זה נייר דק מאוד ודי נוח לקיפול לגבי הדגם הקטן-מניירות 20*20 ,15*15 שמוכרים במרכז לאוריגמי (נייר קאמי?)ובחנויות לתחביבים ואמנות עכשיו אני עובד על הטרנטולה של לאנג מהספר השני-קיפול מאוד מאוד מאוד קשה,עם הרבה שיקועים וunsinks מסובכים -הנייר נקרא הרבה וקשה ליצור דגם מושלם כמו בתמונות.... אני בשלבי סיום,מקווה שיצא בסדר,לא תיארתי לי שזה כל כך מסובך.כנראה שצריך סוג מסויים של נייר לדגם כזה אייל

למעלה