לגלעד

dj kobkob

New member
לגלעד

מה לגבי השיעור המובטח? לא יצרת איתי קשר לחתי לך הודעה

Sunlight Theory

New member
מדוע אינך קורא את תשובותי?

כבר הגבתי לך מספר פעמים בנושא . בכל מקרה , צור קשר בפרטי פעם נוספת , מתקיימת בקרוב הרצאה שרצוי שתגיע אלייה . ו-Arkadon , איך עם הציוד החדש?

Arkadon

New member
עוד לא סופק !

אגב צריך המלצה לאוזניות טובות . ביקשתי מבן דוד שלי בחו"ל לבדוק מחירים אלה אומנם אוזניות סטודיו אבל לפי דעת המוכר הם יותר איכותיים מהסדרות ה DJ של פיוניר סוני וטכניקס 1. Sony MDR 7505 $130 2. Sony MDR 7506 $175 (recommended by seller ) 3. Stanton DJ PRO 2000 $ 95 (recommended by seller ) 4. Audio-technics ATH-M40fs $150 5. Sennheiser HD 280 $ 155 6. AKG Acoustics: - K240 $140 - K141 $125 - K171 $155 (Broadcast DJ Mixing) - K271 $ 280

Sunlight Theory

New member
אז הערכתי נכון

שירות השליחים יספק את המכשירים רק באחד הימים בתחילת השבוע . אני לא הייתי מקשיב לעצת המוכר . האוזניות שהצעת , רובן , מעולות! רק שהן מתאימות לאולפן , ולא ל-DJ . עדיף שתשקיע ב-RP-DJ1200/1210/RP-DH1200 מבית Technics . או אם יהיה לך נוח לדעתך , ה-HD-25 (בלי SP) , שהן הטובות ביותר .

Arkadon

New member
ובהמשך בנושא

אני בשמחה הייתי הולך על טכניקס ,פשוט חבל להוציא עוד כ 700 שקל לאוזניות (במידה ואני מביא מחו'ל) מה החהחשיבות או מה צריך לחפש באוזניות DJ טובות,חוץ מעניין הנוחות . ובאותו עניין מה דעתך בנוגע לאוזניות STANTON DJ PRO 3000 הם שוות את ה500 שח או שכבר עדיף את הסוני ?

Arkadon

New member
ועוד דבר קטן

עם איזו חברת שלחויות אתם מתעסקים, פשוט למקרה והציוד לא יגיע עד יום שלישי .

Sunlight Theory

New member
מה שכולנו שוכחים

עד שאנחנו מאבדים אותה...... השמיעה . הדבר החשוב ביותר באוזניות DJ הוא אטימה . ככל שהאטימה תהיה גבוהה יותר , כך : 1. עוצמת הקול מבחוץ תהיה נמוכה יותר , 2. תהיה צריך להגביר פחות באוזניות על מנת לפצות על עוצמת הקול המגיעה מבחוץ . דבר שני , יש חשיבות לעוצמה חשמלית גבוהה , לפחות 1000-1500mW , כאשר אוזניות 3000-3500mW הוא הנפוץ . דבר שלישי , עמידות בבלאי ובכלל . דבר רביעי , משקל נמוך ונוחות גבוהה . כל שאר הדברים הם ניצולת גבוהה (לפחות 106dB לכל מיליוואט אחד) , תגובת תדרים רחבה (לפחות 20Hz-20kHz , בכפוף לרמת ההפחתה) ונתונים אחרים הקובעים את איכות הסאונד . את הטכניקס ניתן להשיג בחו"ל . הסטנטון נחמדות , פחות מומלצות מאחרות (גם פחות מהסוני) . הסוני מעולות , אבל טכניקס וסנהייזר טובות יותר . המשלוח כפי שהבנתי הגיע אלייך הבוקר , תתחדש!

Arkadon

New member
תודה רבה !

כמו כן עוד שאלה, בשרשרת הציוד אין לי ארקה האם חייבים להאריק את המיקסר?, פשוט כל היופי הזה יחובר בסוף למערכת ביתית שגם לה אין הארקה,שלהבדיל מציוד הגברה ברמה שם יש ארקה טובה,וגם בקיסיים סטנדרטיים. ועוד דבר איך מחברים בקייס את המכשירים לחשמל דרך מפצל רגיל או שמשתמשים בדרך יצירתית . תודה.

Sunlight Theory

New member
העונג כולו שלנו

בד"כ לא תדרש הארקה , בייחוד שאין שימוש בפטפון בשרשרת הסאונד . אם ויהיו "האמים" בולטים , רצוי לבדוק אם הארקה תפתור אותם (ע"י חיבור גוף אחד מהמכשירים , בד"כ המיקסר , לצינור מים שידוע שנמצא עמוק באדמה או למכשיר אחר עם הארקה) . חשוב להדגיש שבמכשירים ללא הארקה צריכים להיות זהירים יותר ממכשירים עם הארקה (לא לבוא במגע עם המכשיר אם יחפים או נוגעים בגוף מוליך אחר , כולל האדמה) . כל ארגז נשיאה מחווט יכלול בתוכו מפצל חשמלי בעל לפחות 3 שקעים (להוציא מקרים חריגים , או ארגזי נשיאה למכשיר בודד) . אל ארגז הנשיאה מתחבר כבל "קומקום" , באמצעות "דיש \ לוח" ("אמבטיה") מתכתי בו קיים שקע מתאים לכבל הקומקום . כבל החשמל היוצא מן המפצל מתחבר אל אותו השקע המתאים בדיש ע"י הלחמה בינהם .

Arkadon

New member
אה סבבה .

תודה ,עכשיו רק נשאר לבנות קייס ,ולתרגל עד המוות .

למעלה