לגלעד

dj kobkob

New member
לגלעד

לא חשבתי לרגע על השיעור המובטח הייתי מעונייןלשוחח איתך ולא לדבר דרך מסך ומקלדת מקווה שנבהיר את הצדדים אחד של השני וניפרד כידידים{בלי שיעור ובלי כלום}

Sunlight Theory

New member
קובי

נשלחה לך תשובה על ידי במסר . כמו שנאמר בה ובכלל ההודעות , חוסר הרצינות שלך בנושא השיעורים (התעלמות מוחלטת מהזמנות להרצאות שכל תלמידי , הן בתשלום והן באופן חינמי , היו צריכים להיות נוכחים בהן - מספיק על מנת שאראה בכך זלזול , אך כנראה שמסקנותי היו לקויות) והתגובות האגרסיביות , ככל הנראה (ובהחלט העדפה רבה בליבי שזו הסיבה , וזו בלבד) עקב אי קריאה של הודעותי החוזרות (עשה חיפוש על גבי הפורום ובתיבת המסרים על מנת להיווכח) , ימנעו ממני לתת לך שיעור . נכון , אני אדם מזוויע , לכן אני ממשיך בין תלמידי לכלול כאלו שאכן זוכים לשיעורי םבחינם מסיבות כאלו ואחרות , לצערי הם ראויים לכך מסיבותיהם ומאחל להם רק טוב . וניפרדנו כידידים , החל מההודעה הראשון ועד האחרונה שבהן . עלה והצלח ותמשיך את חייך בטוב . מתנצל בפני חברי הפורום על המועקה הנוצרת בעקבות כך שלא ביצעתי דיון זה במסרים אישיים . תחילת שבוע נעים לכולם!

dj kobkob

New member
אז זהו....

שעל זה רציתי לשוחח איתח ולהבהיר לך את הדברים מסיבות אישיות מאוד לא יכלתי להגיע לפגישה אינני מתכוון לפרט כאןא אשמח אם תקרא את הודעתי תודה שבוע טוב

למעלה