לגל

שלגיה**

New member
לגל ../images/Emo13.gif

לדעתי את טועה. אני אושפזתי ב- 11 ליולי בוולפסון ולא היתה איתי אף אשה מבוגרת שעשתה נתוח להוצאת כיס מרה ששכבה איתי באותו חדר . אז כנראה טעית...אבל לא נורא לא תמיד 1+1 יוצא מה שחושבים לפני החישוב... לא נורא נפגש מתישהו. שבת שלום, אני נוסעת לסופ"ש בצפון (צימר מדהים....). לנוח,לנפוש ולהרגע... שתהיה שבת מנוחה שלגיה

gal33

New member
עוד נסיון אחד אחרון ../images/Emo13.gif

חבר שלך היה איתך? אחותך ישנה איתך בלילה של אחרי הניתוח? לילה לפני היה לך כאב ראש איום?

שלגיה**

New member
הניסיון הצליח !!!!!

נכון מאד. לאחר הניתוח ,24 שעות לא ידעתי מי אני ומה אני אבל לפני הניתוח אני זוכרת...את היית איתי בחדר? כי איתי בחדר לא היתה אף אחת שעשה ניתוח כיס מרה..היתה אחת עם שבר,אחת שהכניסו לה את הפורט מחדש (בת 22) וזהו לאחר הניתוח העבירו אותי חדר והייתי עם שתיים שלא דוברות עברית בכלל.. וואו גל איזה פרטים את זוכרת ..(אחותי,החבר,הכאב ראש...אח איזו מיגרנה נוראית זו היתה..) אז את כן ראית אותי... תזכירי לי את ! איפה את היית ,באיזה חדר? מאיפה ידעת את כל הפרטים הללו עליי? את יכולה לשלוח לי אי-מייל... [email protected] אני אשמח לדבר איתך. להשתמע שלגיה

gal33

New member
הי שלגיה,

נדסקס מחר. בעקרון, פגשתי אותך לילה לפני בעמדת אחיות כשחיכית לכדור נגד כאבים, נראית מאוד סובלת, אז שאלתי אותך אם את מרגישה טוב. בקיצר החלפנו משפט וחצי. אני הייתי עם האינפוזיה...
נ.ב: נכון שצדקתי?! ואת לא מגעילה!!! (הרי הכל התחיל מזה)

שלגיה**

New member
גל עכשיו אני מבולבלה.... ../images/Emo4.gif

ואני חשבתי שנפל לי האסימון וראיתי אותך יושבת בחוץ ושם דיברנו קצת..את ישבת על השולחן...עם בגדים רגילים ולא עם מדים של בית חולים..אני לא יודעת או זוכרת אם זו את אבל שיר ארוך ועיניים בהירות זה מתאים? ואח"כ כשהחבר בא לבקר אותי את היית עם מבקר למטה בחוץ? ואח"כ כבר לא ראיתי אותך... ממש סבלתי ערב לפני הניתוח כי כל הזמן הו בחדר שלי מבקרים והיה רעש (שממש לא התאים למיגרנה שלי..) וכל הזמן דיברו בגנות המחלקה ועל זה "שלפעמים ניתוחים לא מצליחים" וכבר לא יכולתי לסבול את הדיבורים האלה,אז ביקשתי מהם להפסיק לדבר שחורות כי אני מחר בבוקר בניתוח.. אז בקיצור,אני לא יודעת עכשיו אם זו את שדיברתי איתה בסוף המסדרון איפה שכל המבקרים מתאספים... לגבי הסופ"ש-היה מדהים,הרבה מנוחה ,שינה,ג´קוזי וגם...הליכה ברגל בעליות של ראש-פינה..(היה אויר נהדר..רחוק מעשן המכוניות בת"א). חוץ מזה הכל בסדר וכשחזרתי נשקלתי והוספתי עוד קילוגרם לסך הקילוגרמים שירדתי,,,כלומר ירדתי עוד קילו..שלא תהיה אי הבנה.. בנתיים להשתמע. שיהיה שבוע טוב שלגיה נ.ב: מגעילה או לא מגעילה...עכשיו עם המון קילוגרמים מיותרים אני מרגישה מגעילה..אבל יום יבוא ואני אופטימית ויהיו שינויים לטובה.

RomiVais

New member
בשעה טובה שלגיה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אני ממש ממש שמחה שירדת עוד קילו!!!! ועכשיו הירידה בטח תמשיך כמו שאומרים קילו בממוצע בשבוע........ שמחה לשמוע שהיה כיף בסוף השבוע.... בהצלחה!!!! רומי

RomiVais

New member
בהחלט שלגיה!!! ../images/Emo13.gif

היום אני הולכת לקחת את האישור (ביררתי בטלפון שאכן הוא ישנו...) ואני טסה מקודם בבוקר אז כשתגיעי אני כבר אהיה שם... שיהיה לך יום נפלא, רומי

gal33

New member
גם אני כבר מבולבלת ../images/Emo5.gif

למרות ששיער ארוך, עיניים בהירות ובטח שבגדים רגילים זה נשמע אני. וגם לשבת על השולחן נשמע מתאים לי. אני זוכרת שיצאת אז כשישבנו כמה בחדר מבקרים הפנימי, אבל ישבת שם מרחוק, רק כמה דקות ולא בדיוק הצטרפת לשיחה. הגם שרק ביום רביעי אחר הצהריים התחלתי להתאושש ועד אז לא ניהלתי הרבה שיחות חולין. האמת שמעבר למה שרשמתי לך בדואל הקודם איני יודעת הרבה. כולה כמה דברים קטנים שראיתי בשוטטויות שלי ברחבי המחלקה. בכל זאת הייתי שם שבוע... אה והעבירו אלי לחדר מישהו שעברה ניתוח להוצאת כיס מרה, שער שחור קצר, בסביבות גיל 60, בעלה גם נמוך עם משקפיים, והם סיפרו לי שאת עוברת לאפ-בנד + כיס מרה. פשוט נחרתת לי בזכרון מלילה לפני הניתוח שלך מהמפגשון בעמדת האחיות
מכאן ה- 1+1 שלי. זהו, זו כל התעלומה. היאח הידד על ה- 1- קילו!! כן ירבו!!!

שלגיה**

New member
טוב אז אנחנו יודעות מי אנחנו ../images/Emo24.gif

האשה המבוגרת עם בעלה הממושקף-אני מכירה אותה,היא נחמדה,היא לעומתי שוחררה למחרת ביום שישי ואילו אני נשארתי לעוד שבוע וחצי...אני זוכרת עכשיו על הדלקת בלבלב שסיפרת לי עליה ואני זוכרת גם את העגיל שלך... אז זהו עכשיו ראינו אחת את השנייה.... שבוע טוב שלגיה

gal33

New member
ונכון שאנחנו לא מגעילות?!?! ../images/Emo6.gif

סתתתתתתתתם, הייתי חייבת. ברור לי שזה ענין של הרגשה אישית, ויש כאלה ששוקלים 50 קילו על מטר שבעים ועדיין מרגישים מגעילים. לימים יפים יותר!
ולאהבה עצמית!

שלגיה**

New member
בהחלט לא מגעילות !!!!! ../images/Emo9.gif

יהיו ימים יפים יותר, ימים של שלווה נפשית עם המון בריאות טובה...
טופ,זה נשמע כמו ברכת ראש השנה גריאטרית... שיהיה לנו רק טוב !
שלגיה

מירי,

New member
170מ / 50 קילו??

לא ממש מציאה!!! תנסי לדמיין כמב זה רזה! וחוץ מזה היופי בעיני המתבונן! והכי חשוב להרגיש טוב... אז איך הול אצלך?

שלגיה**

New member
מירי יקרה

אני לא רוצה לשקול 50 ק"ג. הגובה שלי הוא 168 ס"מ,ואני רוצה לשקול 70 ק"ג.אז אהיה מאושרת ! בנתיים הולך לי בסדר,מקפידה על כל מה שנכנס לפי,מחרתיים אני אצל הדיאטנית לקבלת הנחיות חדשות,עדיין לא רוצה לנפח כי אני מסתדרת עם הכמויות,אבל נורא בא לי סלט חסה עם גבינת עיזים ועגבניות שרי..המממממ..אבל אי אפשר ירקות חיים בנתיים,גם לא פירות.מעצבן קצת אבל זה מה יש. אני מאד רחוקה מלחשוב על מוצרים המכילים סוכר ומקווה שאני בדרך הנכונה להוריד במשקל ולשמור על דרך חיים בריאה ומאוזנת.. איך אצלך?

מירי,

New member
גם אני מאוד רוצה לשקול 70...

אבל לצערי נראה לי שאני יותר בדרך ל 50 ! כן... אני זוכרת את החלום על סלט ירקות... לשימחתי אין עכשיו בעיות לא עם ירקות ולא עם פרות (נראה לי שהייתי מאוד סובלת ללא פרות קיץ) , חסה למרות שהטבעת פתוחה עושה לי לא כל כך טוב (אלא אם כן היא ממש קצוצה), אני שמחה שהולך לך ! תשתדלי לא לדחות יותר מדי את הניפוח , למה? כי הנסיון שלי הביא אותי למצב שכאשר כבר הייתי צריכה את הניפוח היה מאוחר מדי- כבר פחדתי שזה יגרום לי לרדת עוד במשקל (מה שאני לא רוצה) ולכן דורש ממני הרבה יותר משמעת עצמית והרבה פחות עזרה של הניתוח.

שלגיה**

New member
איך הגעת לדרך לחמישים?<??????

את עושה פעילות גופנית? זה לא בשליטתך ה"אי אכילה" או שמא את פשוט לא יכולה לאכול יותר ממה שצריך כי את מגיעה לשובע מהיר.. אני אנפח את הטבעת לאחר ירידה של 25 ק"ג כדי להמשיך ולרדת...

מירי,

New member
האמת? אני לא יודעת....

אני כבר לא ממש רעבה , מעט סלט משביע אותי , - אני אוכלת 4-3 ארוחות ביום אבל הן בד"כ די קטנות... אני שומרת על כמה כללים די באדיקות - לא קמח ולא סוכר , כמעט ולא אוכלת מטוגן , ומה שלא טעים אני לא אוכלת! פעם הייתי אוכלת כי זה זמין...(טעים\לא טעים, רעבה\לא רעבה וכד.. לא היה רלוונטי).. לצערי אני לא עושה פעילות ספורט - כל יום אני מחליטה שהיום אני חוזרת לעשות ספורט... ועכשיו אני מנסה להוסיף לעצמי מעט קלוריות לתפריט... כמה כבר ירדת? כמה את רוצה לרדת?

למעלה