לגמגם זה מושך... באמת...זה סקסי לדעתי,ולא רק אני אומרת את זה...
R RobinhooDw New member 19/7/03 #3 די להגיד את זה ../images/Emo46.gif זה מרגיז לשמוע. זה כמו להגיד שלראות אדם סובל זה מושך. אולי משיכה לאומץ ליבו וכוח רצונו של המגמגם אשר צריך לגמגם יום יום. סלחו לי אבל אני פשוט לא רואה איך לראות אדם שלא מצליח להוציא אמה מהפה מושך אותכן.
די להגיד את זה ../images/Emo46.gif זה מרגיז לשמוע. זה כמו להגיד שלראות אדם סובל זה מושך. אולי משיכה לאומץ ליבו וכוח רצונו של המגמגם אשר צריך לגמגם יום יום. סלחו לי אבל אני פשוט לא רואה איך לראות אדם שלא מצליח להוציא אמה מהפה מושך אותכן.
מ מירב של פעם New member 20/7/03 #4 דווקא אני שמחה לשמוע שיש אנשים שגמגום עושה להם "את זה" , כי אם לא , הרבה מגמגמים היו נשארים לבד וחבל. בסה"כ לכל סיר יש מכסה וזה טוב.
דווקא אני שמחה לשמוע שיש אנשים שגמגום עושה להם "את זה" , כי אם לא , הרבה מגמגמים היו נשארים לבד וחבל. בסה"כ לכל סיר יש מכסה וזה טוב.
S spidergirl New member 23/7/03 #5 לא מושך אותי אני מגמגמת בעצמי,אמנם לא גמגום קלאסי אבל בכל זאת, גמגום. בנות חושבות שזה מושך כי זה הססני וחמוד. עוד לא הפסדתי בחורה בגלל הגמגום
לא מושך אותי אני מגמגמת בעצמי,אמנם לא גמגום קלאסי אבל בכל זאת, גמגום. בנות חושבות שזה מושך כי זה הססני וחמוד. עוד לא הפסדתי בחורה בגלל הגמגום