לגמור....

dirdra

New member
לגמור....

היי, אני בת 20 (עוד מעט..) ויש לי חבר שאני מתה עליו,והוא גם הראשון שלי.. אבל יש לי בעיה...לא נראה לי שגמרתי אף פעם..(או שכן ואני פשוט לא יודעת להבחין?..). בכל מקרה, איך אני אמורה לדעת אם גמרתי, ומה אני ,או הוא צריכים לעשות כדי שאני אגיע לסיפוק????? תעזרו לי בבקשה, כי אני אמות רק מהמחשבה שאני בחיים לא אחווה את ההרגשה הזו...:(

dirdra

New member
ומה אם זה אף פעם לא יקרה??

אולי אני לא בסדר איך שהוא..

לגמור.

בתור בן, שרק גרם לאורגזמות (מרובות) של בנות לא נראה לי שאפשר לפספס את זה. זה כמו לשאול איך אני ארגיש ואדע אם תתנגש בי רכבת זה משהו בלתי ניתן לפספוס. כאילו ה-ל-ו? מישהו כאן לא קרא את הוראות ההפעלה. לא נעים לי להגיד אבל נראה לי שאפשר להאשים את חברך בזריזות יתר (ואף לפעמים בחוסר התחשבות..) לאט. לאט. לאט. ואת זה אני אכתוב לו: תחמם אותה, תלטף אותה, תנגן עליה ותשמע את המנגינה שיוצאת מפיה, בעדינות, ברכות, תטפס במעלה גופה תלטף תמשש, תעסה, תלקק ותתנסה. תבדוק ותגלה כל מקום כל פינה, ותגלה מה סתם נעים, מה מחרמן ומה מטריף. בטמפרטורה הנכונה, בתזמון הנכון, וכמובן בטעם הנכון...כל עוגה יוצאת טעימה.. צריך רק סבלנות. בתאבון.. למתכון יותר מפורט.. ICQ 115782517. ואגב מומלץ לגמור כמה פעמים לפני החדירה.. זה עושה את זה ה-ר-ב-הה יותר טוב. (צריך תנור מוכן לעוגה מוצלחת ; ) ליקוק מרטיב החתול.

dirdra

New member
:cool:

אבל אפילו מלאונן אני לא מצליחה לגמור, אז איך אני מצפה שהוא ידע?..(אם אני בעצמי לא מצליחה...)..

tracker

New member
עזרה ראשנה

אני יכול לעזור לך אבל כעיקרון חצי מהגמירה נמצאת בראש

pachanga

New member
אין ספק שצריכים גם להיות מורכזים

לאורגזמה את בטח הגעת כמו שידידי חתול היער אמר... אין בחורה שלא מפספסת את זה אבל לגמור מחדירה את יודעת עוד כמה בנות בעולם לא יודעות לגמור???? אולי 70% אז תתנחמי!!! לא כל בחורה יודעת לגמור..... ככה ממה שאני יודעת ואמרו לי זה נכון חתול היער?

הנשוי

New member
לפאצ`נגה ולנשות הפורום

על פי מחקר רציני שקראתי 20% מהנשים לא מסוגלות לגמור בכלל כמו כן רק 20% מהנשים מסוגלות לגמור בזכות החדירה מה שמשאיר לנו 60% מהנשים שגומרות רק כתוצאה מעבודת לשון ויד אני לא אחראי לתוצאות רק קראתי והעברתי נשות הפורום מוזמנות להגיב

sexy ferfi

New member
הפתרון

יש לי הצעה מה זה טובה. ככל הנראה את נמצאת עם גבר שלא יודע לגרום לבחורה לגמור. אם תסכימי, אני אוכל להראות לך איך את יכולה לגמור ועוד איך, ואפילו יותר מפעם אחת בכל זיון. אם רק תרצי...

khah

New member
ללגמור

את יכולה ליצור קשר ואני אתן לך שיעור מהנה

pachanga

New member
הי khah !!!!!!!!!!!!!! :)

אני רואה שאתה גם זמין איתי עכשיו מה שלומך? או סוף סוף מישהו ער בשעה כזו:) אולי תבוא לצ`ט של תפוז יש עניין לפתוח את הצ`ט? תן סימן..... אגב לי לא תצטרך לתת שיעור אבל אני בטוחה שהשיעורים שלך יהיו מהנים מי שיגיע אליך:) פאצ`נגה:)

khah

New member
hi pachanga

שלום גם לך אני ער בגלל שאני בעבודה אבל בכל זאת אני טיפוס של לילה סליחה על איטיות התגובה אני מקליד מתחיל עם אצבע אחת

pachanga

New member
סבבה חמוד:)

אני יפתח את הצ`ט ותכנס לחדר בתפוז ``פורום תפוז`` ושמה אני יהיה ביי חמוד

khah

New member
ללגמור

את יכולה ליצור קשר ואני אתן לך שיעור מהנה

שירז29

New member
הרגשה שאין כמותה........

לגמור..... איך אפשר בלי לגמור,אה? עלייך,להרגיש זאת לבד,את החום,שמטריף את כל איבריך,באותם דקות. עלייך,לפי דעתי לנסות עוד כמה משחקיי מין,על מנת להגיע לאורגזמה שלך. תנסי,עם חברך,את מגע האצבעות, את מגע הלשון, את משחק המין שלפני החדירה, ואז בטוח שתגיע,לסיפוק שלך,ברגע שתדעי מה יכול להביא אותך לאורגזמה. אז,ילה לעבודה,קראי לחבר,ותתחילי ללמוד איך את יכולה דרכו, ודרך עצמך,להגיע לגמירה שלך. תאמיני לי,שזאת הרגשה שאין כמותה. על תוותרי על האורגזמה שלך,לימדי ולמדי את עצמך איך להגיע אליה. זה כייף אמיתי,משחרר,ומענג,שאין כמותו.

למעלה