לגמרי לא קשור...

ד מ ע ה1

New member
לגמרי לא קשור...

סליחה מראש על ההתפרצות אני צריכה עזרה ונראה לי ששילוב המוחות פה יכול להוביל לתוצאה הרצויה עבורי... אני מחפשת מתנת פרידה לחבר הכי יקר והכי קרוב אליי בעולם, שנוטש לטובת הגלות משהו מקורי, סנטימנטלי, לא מסורבל מדי לסחיבה או הכנה (מפאת קוצר זמן) וכו..וכו... אני אשמח לשמוע רעיונות תודה

כמה רעיונות על הבוקר

לא מקוריים בטירוף אבל זה מה שעלה כרגע. דברים שיזכירו לו את "כאן": - ספר שירים - קולאז' תמונות חברים עם הקדשות. או לחילופין אם הוא חבר טוב שלך ולא "אחד מהחברה" מעין סיפרון עם תמונות מרגעים חשובים שעברתם ביחד. כמובן עם הערותייך האישיות בכל מקום. - משהו אהוב עליו שניתן להשיג רק בארץ (זה יכול להיות ספר/דיסק/קרמים או כל דבר אחר שניתן לחשוב עליו). טוב זה מה שיש לי עכשיו, אם אני אהיה יותר יצרתית במהלך היום אני אחזור

ז י ג ז ג

New member
הנה מה שאני עשיתי..

לפני יומיים מישהי שמאד יקרה לי גם עזבה לגלות. קניתי לה לה שעון שולחן בדמות 2 מלאכים כשהשעון ביניהם.. ורשמתי לה עליו כדי שאני לא אספור לבד את הדקות.. עד שתחזרי היא אהבה, תנסי גם את

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

את יכולה להיכנס לכאן, במאמרים שלהם יש להם אחלה רעיונות למתנה. חוץ מזה, אני לא ממש הטיפוס המקורי בבחירת מתנות ועוד לאנשים שאני לא מכירה. מצטערת.

למעלה