לגן של ילדים אוטיסטיים דרוש

לגן של ילדים אוטיסטיים דרוש

ספרי ילדים צעצועים ומשחקים לגילאי 2-5 צעצועים לחצר (בימבות, תלת אופן, ..) מחשב זהו גן חדש ותקציב של משרד החינוך דל כל כך שאפילו לישבנון אין תקציב. נשמח לקבל כל עזרה. הגן נמצא בראשון לציון. תודה מראש

מקפיצה .. מדובר בגן תקשורתי חדש שנמצאים בו

שישה ילדים על הספקטרום האוטיסטי, כמו הגן של הילד שלי, מכירה את הכותבת באופן אישי בבקשה נשמח לעזרה!!. דניאלה

../images/Emo207.gif מחפשת רדיו טייפ דיסק תקין

עבור הגן התקשורתי שלנו, קיבלנו תרומה מדהימה של מערכת גדולה , והיא אכן משמשת את הגן בצורה מדהימה, לצורך שימוש יומיומי בפינות שונות בגן ולחוג המוסיקה אנחנו זקוקים לטייפ דיסק נייד כדי שיוכלו לשנעו מפינה לפינה בגן, בהתאם להפעלה. דניאלה

המערכת שלך בגן בבת ים בשכונת מצוקה.

כי הדיסק לא קורא ,המערכת שאצלנו התקבלה בתרומה מבחורה מקסימה שעובדת בהרצליה נדמה לי, סליחה ששככחתי את השם, זו מערכת מיני שעובדת נפלא! אך לצרכי יום יום בגן הם צריכים עוד משהו נייד וקטן כדי לשנעו מפינה לפינה בגן. דניאלה

vered73

New member
ואם אפשר בבקשה גם ישבנון, לאותו הגן ../images/Emo140.gif תודה

K E D M A

New member
יש לי ספרים לגן הזה ../images/Emo219.gif

יש לי מס' ספרי ילדים למסירה..אם יעזור. שינוע מגבעתיים. נא לפנות אלי במסרים .תודה

sagilgul

New member
יש לי בימבה וישבנון למסירה בשמחה.

ואין לי שום בעיה לשנע לראשון, אנא שלחי לי את מספר הטלפון שלך במסר.

במידה ולא תצליחי ליצור איתה קשר

פני אלי במסר ואתן לך את הנייד שלה. דניאלה

../images/Emo41.gif מקפיצה, בגן 8 ילדים בני 3-4

נשמח לקבל מכוניות צעצוע, משחקי בניה (כמו לגו, מגה בלוקס וכו', כל מה שיש כרגע זה קוביות), דמויות שונות, רהיטי צעצוע, אפילו תחפושות. מחפשים גם מחשב (מסך יש לי אז רק מחשב)

במידה ויש לך

דרך לאסוף מחדרה יש לי משחקים מתאימים עבור הילדים וגם ישבנון תרומת חברה שלי

עדכון

יש לנו כבר מחשב אבל יש לנו עוד בעיה חמורה. אין דלת לשרותים ואז ילדים נכנסים לשם חופשי וזה ממש בעיה. כיוון שעירייה לא מוכנה לממן דלת, חשבתי אולי יש למישהו שער כזה שחוסמים איתו מדרגות, זה גם יעשה את העבודה. אז מחפשים שער. כמו כן צריכים גם מקרר (יש מקרר קטנצ'יק בגן והוא מפוצץ ואין מקום לשים בו את כל האוכל (יש כמה ילדים שמביאים להם אוכל מהבית כיוון שיש ציליאק ואלרגיה לחלב)

למעלה