לגנב המרושע...

לגנב המרושע...

זה קרה אתמול בלילה כשכולנו ישנו. ככה סתם וללא כל סיבה הוא נכנס לביתי למקדשי הפרטי ועשה ``חגיגה`` כן הוא ערך טיול בעת מנוחה לילית רגילה, ולקח כל מה שנפשו חפצה, הוא הלך בביתי כאילו שלו הוא, ואנחנו ישנים ללא דאגה, ובסוף לקינוח הוא רצה הסעה ולקח את ריכבי שהמתין בחניה. אני בטוח כי בן ישמעלים כי את הריח שכח הוא לקחת כשיצא. ומה היה קורה עם רק נפשו חפצה לקחת ללא סיבה נשמה מתוקה ... ? תודה לך אמא (נשמה מתוקה) שעמדת לצידנו במרומי מרומים וביקשת לנפשנו רחמים גדולים ממלך מלכי המלכים השולט בשבעה רקעים... שלכם ליאור האוהב...

הקשתית*

New member
ליאור ידידי... :-()

הצטערתי לשמוע,אך שמחתי יותר לקרוא, שכולכם בריאים ושלמים. מה שממחיש,שאכן יקירנו,שבמרומים שומרים וחושבים עלינו. ליבי אתכם...

הזדהות..

אוי זו חוויה נוראית שמישהו הילך בביתך,במשכנך. במקום שאתה חושב שהינך בטוח בו פתאום הכל מתמוטט לנגד עינייך, והפינה השקטה והחמימה כבר לא מצויירת בעינייך ככה, ולחשוב שישנת שנת ישרים עלובים..... התחושה היא קשה. אני עדיין מפחדת ולא בטוחה... אך הזמן מטשטש למזלנו. מזל שהפגיעה היא רק ברכוש זאת מברכים לאחר שקולטים מה הגנב היה יכול לעשות. מקווה שבזאת זה הסתיים ולא יחזור על עצמו בשנית. איתכם, אלת האהבה.

אפרת.א

New member
ליאורי - ציפור שלנו

כל כך שמחה לראות/לשמוע שאתה/ם בריא/ים ושלמ/ים אין לנו ציפור אחרת - שמור לנו עליך! ובאשר לריח - מזל שטבעו של זה להתאדות ולהעלם במרחב:) אוהבת - איריס

נאן

New member
ליאור שלי

אלוקים שבשמים וזו שנמצאת שם למלעה נתנו את היד נגד אותו גנב רכוש אפשר להחזיר לא את הנשמה יש אנשים שחיים ונשמתם לא שלהם בורכת בנשמה טהורה זכה ונקיה ומה שקשור לעיסקי רכוש עדיף שיגנבו אותו ולא את נשמתך קור מקפיא חודר בעצמותי ולפי נסיוני ביתו של האדם מבצרו הוא וכשיש פולש כזה ההגנה שבנינו נופלת ומחדירה בנו פחד. היה חזק ברוחך ועודד את בני משפחתך וחסר שלאותו גנב גם היה יד בנפשך או בנפשם אחרת היה לו עסק עם מכשפה מדופלמת כמוני איפה היתי מוצאת בחור שכל יום יורד לבנק בשבילי? אוהבת נאנוש

שרי42

New member
ליאור, ציפור יקרה

צר לי כי היית צריך לחוות חויה שכזו ושמחתי לדעת שאתה ובני משפחתך בריאים ושלמים יש בליבי על האיש במרומים כך שאינני נמנית על חסידיו, אך מבינה את תודתך על שחויה שכזו הסתיימה רק בגזילת רכוש ולא בלקיחת חיים מחבקת

למעלה