לגעת ברשע, לא נוגעת בפרופיילר....

לגעת ברשע, לא נוגעת בפרופיילר....

עד עכשיו ראיתי את כל הפרקים של "לגעת ברשע", חמישה בערך, העלילה בגדול היא על יחידת סוכנים פדרלים שתופסת רוצחים אלימים (סדרתיים בעיקר), אז אני מתוודע שאני מכורת פרופיילר סופנית ומכיוון שרק גיליתי אותה לפני כמה חודשים בשידוריה החוזרים בלילות שישי, ההשוואה אצלי טרייה הרבה יותר מאשר אצל רוב הצופים, אבל כרגע לגעת ברשע דיי צולעת לדעתי, הסוכן קריגן דווקא דיי חמוד אבל הוא לא סם או רייצ'ל עם הלבטים הפסיכולוגיים שלהם, ולמרות שאני מבינה שהסדרה מנסה לחפש את הנישה שלה ולא לחקות אחרים אני שואלת האם היא תמצא אותה בסופו של דבר? בנתיים אני דווקא הייתי מציעה למפיקים לקחת כמה רעיונות מפרופיילר שהייתה סדרה גדולה, שירדה הרבה לפני זמנה.

אמ... אני לא ממש מסכימה איתך!

אולי כי לא ראיתי סדרות כמו פרופיילר אז אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת! סדרה מעולה, אולי הפרק שהיה בשבת לא היה משהו, אבל בכללי אני ממש אוהבת את הסדרה, הסוכן קריגן מעולה.

אני שמחה שאת נהנית מהסדרה ...

אם יהיו שידורים חוזרים של פרופיילר, אני ממליצה לך לראות, אחד אם את אוהבת את "לגעת ברשע" אני חושבת שיש סיכוי שתאהבי אותה גם, ושנית אז תביני יותר על מה אני מדברת (למרות שייתכן שעדיין לא תסכימי איתי), בכוונה היה כתוב בכותרת "לגעת ברשע לא נוגעת בפרופיילר" ההודעה הייתה אמורה להשוות בין שתי הסדרות שמטפלות בנושא דומה, הסיבה שלדעתי לגעת ברשע דיי צולעת, וכוונתי בצולעת היא שהיא קצת מחוסרת מעוף ולא מאוד סוחפת לתוך העלילה. כמובן ששמתי לב לדברים האלה בעיקר בגלל שאני רואה פרופיילר, בפרופיילר יש תשומת לב מדהימה לפרטים וניתוחים פסיכולוגיים מרתקים, צוות שחקנים משובח ועוד הרבה דברים שגורמים לרצף עלילתי הרמוני, היא גם תפסה אותי מהפרק הראשון בצורה "שלגעת ברשע" לא הצליחה, אבל בהחלט יתכן שהיא עוד תשתפר בנושא הזה. ושלא תביני אותי לא נכון, בסך הכל נהנתי מהפרקים שראיתי ואני חושבת שלסדרה יש הרבה פוטנציאל, ותודה רבה על התגובה!

למעלה