לגרום לה לעבוד קשה

86Dman86

New member
לגרום לה לעבוד קשה

שלום רב, אנחנו יוצאים מזה תקופה, 4 וחצי חודשים, חברים מן הסתם. הקשר שלנו לא קל, אנחנו גרים די רחוק אחד מהשני, אבל מסתדרים מבחינת לראות אחד את השני מספיק. אני גדול ממנה ב3 שנים. בכל אופן, נוצר מצב, ככה לפחות אני מרגיש. שאני משקיע קצת יותר, שאני מראה שאני אוהב יותר וכ'ו. לא מפריע לי יותר מידי. אבל אני מפחד שכמו בקשרים קודמים שלי, הבחורה תאבד עניין. רציתי לקבל אולי כמה טיפים, איך להיות קצת מאנייק? איך לגרום לה לעבוד קשה? בתודה מראש,

TalKz

New member
תן לה את הכדור

תתקשר אתה, ותגיד לה בסוף השיחה "טוב אני הולך, אז דברי איתי מחר?" ואם היא לא מתקשרת ,פשוט אל תתקשר.. עד שהיא תתחיל להתגעגע

86Dman86

New member
זה לא ככה אצלינו

אנחנו מדברים אחד עם השני כל יום. זה לא יראה שום דבר אם אני לא אתקשר, אז היא תתקשר לבד. וגם למחרת וגם אחכ. זה בקטנה מה שאתה מתאר כן. אני צריך שהיא באמת תעבוד קשה. אבל תודה בכל אופן.

נועם m

New member
??

חשבת אולי, במקום כל המשחקים האלה של "לגרום לה לעבוד קשה", פשוט לדבר איתה? לספר לה מה אתה מרגיש? קשר שמבוסס על משחקי כבוד נשמע לי כמו משהו שנדון לכשלון מראש. אתה אומר שאתה אוהב אותה, אז למה "למרוח" אותה סתם? יש אנשים שקשה להם יותר להפגין חיבה, גם אם זה כלפי מישהו שהם כבר תקופה ארוכה איתו (ו-4 וחצי חודשים בהרבה מובנים זה בכלל לא הרבה זמן). ויש כאלה שפשוט לא רואים בזה צורך. לך תדע- אולי בעיניה, כל כך מובן מאליו שהיא אוהבת אותך, שהיא לא מרגישה צורך מיוחד להפגין את זה בכל הזדמנות. אבל לא תדע עד שלא תשאל אותה. קח אותה לשיחה, תגיד לה דוגרי- בלי כעסים ובלי האשמות, מה אתה מרגיש, ותראה לאן עניינים יתגלגלו משם.

TalKz

New member
מוזר לי

אבל רוב הבבנות פה כותבות שהן לא משחקות. ורוב הבנות שהכרתי דוקא כן :) האם יש פה משהו לא אמין?!?!?! חחח

כי..

כן משחקות בהתחלת הקשר....:) כי אוהבות להרגיש מחוזרות וכאלה.. אחרי 4 וחצי חודשים ביחד אני לא רואה סיבה לשחק משחקי כבוד...!!

נועם m

New member
חחחח

כבר הגענו למסקנה שאנחנו פה לא מדגם מייצג של כלום
(וחבל, אנחנו דווקא לא רעות בכלל
) בניגוד לבת אל, אני משתדלת להמנע ממשחקים בכל שלב של הקשר. נראה לי שמרגע שמתחילים עם השטויות האלה, כבר מאוד קשה להפסיק...

למעלה