לגרוס להם את הצורה

לגרוס להם את הצורה

לקח קצת זמן, אבל גם זה הגיע לרשתות השיווק. תבלינים באריזה חד פעמית שבראשם מטחנה ידידותית ולא במחיר מרקיע שחקים. גם עקרת הבית הפשוטה יכולה לבחור, אם לרכוש את הפלפל שלה טחון (ומעורבב עם אלוהים יודע מה), או לטחון אותו על המקום ולהקפיץ את הטעמים של התבשיל למעלה. התוספת הנחמדה היא, שסדרת התבלינים ``AROMA DI TOSCANA`` לא מביאה למדף רק פלפלים, אלא מחדשת לחלוטין את תפיסת התיבול. תערובת של מלח וקליפות לימון מיובשות נטחנות תבשילי דגים ופירות ים. תערובת של פטריות פורצ`יני תיטחן מעל פסטה מהבילה. אסופת עשבי תיבול טוסקניים תתאים לכל סטייק עסיסי ולקינוח יש קינמון וסוכר שיתאימו לכל קצפת. כמובן שכל התבלינים עוברים תהליך יבוש מבוקר, ששומר את הטעמים של עשבי התיבול הטריים. מה גם שמדובר בצנצנות זכוכית, שמייקרות את העניין אבל שומרות על התבלינים לאורך זמן. את המטחנות ניתן להשיג ברשתות השיווק המובילות ובמעדניות נבחרות במחיר של 13.95 ש``ח ליחידה.
 
למעלה