לג בעומר שמח
|אש||בטטה||מרשמלו|

idanias

New member
לג בעומר שמח../images/Emo24.gif|אש||בטטה||מרשמלו|

באיחור אה?
טוב...אז יש לי שאלון אליכם
*נלקח מפורום 593... 1. היית במדורה? 2. עם מי? 3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים? 4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר? 5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות? 6. אספתם קרשים? 7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג? 8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר? 9. אוכל מרשמלו על האש? 10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה? 11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר? 12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר? 13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים? 14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? 15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום? 16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה? 17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר? 18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ? 19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך? 20. אין לי כוח לחבר יותר שאלות על ל"ג בעומר.. אז אני רק מקווה שנהנית במדורה שלך.. נהנית?

idanias

New member
עונה(לאחר שהאייקונים לא עבדו לי../images/Emo46.gif)

1. היית במדורה? עשיתי על האש עם חברים מהעבודה
2. עם מי? עם החברים ממקדונלדס
3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים? חברים קרובים
4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר? מאוד!
5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות? נהה
6. אספתם קרשים? לא
7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג? שעשיתי מדורות אהבתי טונות של קרשים
8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר? מרשמלו ותפוחי אדמה והעל האש
9. אוכל מרשמלו על האש?|סדגש |מאוד!
10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה?|סדגש |אה הא
11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר? לנקות
12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר?|סדגש |חחחח אספנו הכל לתוך שקיות והשארנו שם את השקיות...
13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים? חחחח משהו כזה
14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? באמת?
15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום? יאפ
16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה? רק בלג בעומר או בקניון עצמו
17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר? איזה?
18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ?באסה
19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך?לא
20. אין לי כוח לחבר יותר שאלות על ל"ג בעומר.. אז אני רק מקווה שנהנית במדורה שלך.. נהנית? חחח מה שבטוח היה אקשן!

../images/Emo80.gifעונה..|אש|

1. היית במדורה? לא ממש 2. עם מי? עשיתי על האש עם חברים 3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים? אינטימית 4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר? כן! 5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות? חחחח כן 6. אספתם קרשים? לא 7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג? מספיק קטן 8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר? חחח לאדעת 9. אוכל מרשמלו על האש? לא 10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה? בדרך כלל כן 11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר? שעייפים כבר ב3 בלילה חחח 12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר? יש בנים שיעשו את זה 13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים? לא 14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? כן כן 15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום? בבוקר כבר אין מדורה ככה שלא צריך לכבות 16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה? אפשר גם בשאר השנה 17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר? הא? 18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ? קר? ויופי הולכים לישון 19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך? אממ דבר ראשון אני לא גרה בעיר ולא יצאתי החוצה.. :) 20. נהנת? משו משו

idanias

New member
העלו את זה כבר...

פשוט מה ששמור לנו זה עדיין העיצוב הישן....

../images/Emo80.gifאהה באמת.. טוב לדעת

ורגע אתה יודע אולי מתי יעלו את זה סופית כאילו או שמשאירים את הבחירה?

../images/Emo80.gifאני רגילה למערכת הישנה

למרות שהחדשה ממש יפה.. :) אבל עדיין יש שם כמה באגים ובעיות..

moranXD

New member
|מרשמלו||אש|

1. היית במדורה? נופ 2. עם מי? אמרתי לא! סתם..עשיתי על האש עם חברים.. 3. אוהב מדורה אינטימית עם האנשים הכי קרובים או מדורה המונית עם המון אנשים? מדורה עם המון אנשים קרובים 4. אתה נגעל מהלכלוך והג'יפה של ל"ג בעומר? אהא 5. אתה מאלו שמסתובבים בין מדורות?
6. אספתם קרשים? לא.. 7. אתה אוהב מדורות עצומות עם טונות של קרשים או שמספיק לך מדורה קטנה עם קצת אש כדי להרגיש את החג? אם אני רוצה קצת אש אני מדליקה מצית.. 8. מה הדבר הכי טעים בל"ג בעומר? ממ..לא יודעת.. 9. אוכל מרשמלו על האש? אוכלת, זורקת,חוטפת על הראש.. 10. אתה נשאר עד הבוקר במדורה? עד הבוקר כן, מדורה לא.. 11. מה החלק הכי מבאס בל"ג בעומר? החלק שבו זורקים עליך מרשמלו וכנפיים ואת הבצל ששמו על המנגל..
12. אתה אוסף אחריך תלכלוך של ל"ג בעומר? עזרתי קצת.. 13. אתה מאלו ששורפים כל מה שהם מוצאים, כולל כל הבבוקי שתיה שנגמרים והכלים החד פעמיים? לא 14. כי אם כן, אתה יודע שזה נורא מזהם את הסביבה ושבגללך כולנו נמות מהתחממות גלובלית? אה זה מה שזה עושה? אז עכשיו אני כן אשרוף כל מה שאני אמצא..אני אמרתי לך כבר שאני אהרוג אותך עידן..נכון או לא? 15. אתה דואג לכבות את המדורה לפני שאתה עוזב את המקום? לא הייתה מדורה!! מה נסגר? 16. מדורות- רק בל"ג בעומר, או גם בשאר השנה? אפשר לעשות אחת גם בפעם הבאה שאני אראה אותך........
(תגיד לי כבר איזה שיר זה!!!!!!) 17. גם אתה מאמין בקסם החברתי של ל"ג בעומר? עה?! 18. מה אתה מרגיש כשמתחיל להיות אור בחוץ? שהגיע זמן ללכת הביתה 19. יצאת היום החוצה? ראית את ענן העשן שחג מעל העיר שלך? לא.. 20. אין לי כוח לחבר יותר שאלות על ל"ג בעומר.. אז אני רק מקווה שנהנית במדורה שלך.. נהנית? נהניתי, אבל לא הייתה מדורה!!

kabookit

New member
תפפפפוווזבל ../images/Emo4.gif

זהירות חפירה
אז ככה, היה שיא הכייף, דווקא חשבתי שיהייה מעפןן, כי שנה שעברה היה יבש רצח, ובכלל השנה כלום לא היה מתוכנן
קיצוור, הייתי עם חברות בפארק דרום, עשינו על האש. אח"כ נסענו לטיילת והיה שם כל העולםם ואישתו, הייתה כמו 'עלייה' כזאת לטיילת XD וכמעט כל בנאדם שני שאני רואה, אני מכירה. אז ישבנו בים וזה, ואז איזה כמה אנשים לידנו שמו מוזיקה במערכת, וככככככלללל החווף בא לרקוד, אז הלכנו גם וזה, ומלא ילדים התחילו איתנו חחח, היה נחמד
אהה.. עברנו כזה ליד כמה ילדים, אז אחד עושה לחברה שלי "תגידי אבא שלך גנן?" אז היא צועקת לו "כן" אז הוא עושה לה "אה, אני צריך עבודה.." XD ואחרי זה חברה שלי אמרה שגם לבתדודה שלה אמרו "תגידי אבא שלך גנן?" אז היא עושה "לא" אז אמרו לה "מזל לא מרוויחים מזה שקל" XDD תכלס, בלי כל המסטולים שהיו שם, היה יכול להיות מזה משעמם D:

idanias

New member
חחחחחחחחחחחח גדולללל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני אאמץ את זה

עונה מאוחר

הייתי במדורה של מנגל עם ידידה מבוגרת וביתה מרמת אביב ג' אספנו גחלים.. נהננו עד השמיים ומעל פעם ראשונה בלי חברים ובכלל לשבת עם ידידה על גג כשילדה בת 10 מנפנפת על המנגל ולדבר זה כיף... [סקרו דרייבר מספר על שריטה שלו]

למעלה