לדאגי יש ילדה?!

TlovesD

New member
לדאגי יש ילדה?!

חחח קראתן את הכתבה על נערה בת 17 בערך שאומרת שיש לה ילדה מדאגי?! לא נראה לי שזה נכון אבל היא מספרת שהיא הייתה בחופשה והיא פגשה שם מישהו שקראו לו דאגי והיה בניהם משהו...אחרי שהם נפרדו ונסעו הביתה הם עדיין שמרו על קשר והוא סיפר לה שהוא הלך לאודישנים והתקבל ללהקה ושהוא עובר לגור בלונדון והיא ידעה שיהיה להם קשה לשמור על קשר ואז היא גילתה שהיא כבר בחודש ה-5 של ההריון והיא לא ידעה על זה לפני (איך היא לא ידעה??!!) והיא לא סיפרה לדאגי עד היום שיש לו בת! חחח....והיא אמרה שהאבא היחד של הילדה הזאת יכול להיות רק דאגי...וכשהיא נולדה אז היא הייתה מאוד דומה לו...ויש גם תמונה( לדעתי היא בכלל לא דומה) הייתי מעלה אבל זאת תמונה סרוקה http://tinypic.com/fc5mhv.jpg אז תכנסו לפה..חחח טוב אז מה אתן חושבות על הכתבה הזאת??

vered131

New member
../images/Emo4.gif

נראה לי סתם אחת שרוצה צומי.. לא נראה לי שזה נכון.

lollipop1

New member
לא חושבת שזה נכון..

אבל התינוקת קצת הזכירה לי את דאגי אני חייבת לציין! אבל זה נראה לי מה זה בולשיטטט

Love Bem

New member
איזה חמוד התינוק הוא באמת דומה

לדאגי! אבל ניראה לי שזה סתם דפוק!

DesertRose7

New member
שנים לא ראיתי את זה.

וואי זה מהימים הראשונים של הימים הראשונים של מקפליי.. נוסטלגיה..
ולא.. זה כל כך לא נכון

DesertRose7

New member
יש הרבה הבדל בין..

לא כל כך נכון ל- כל כך לא נכון - וזה מה שאמרתי..

shircherry

New member
אמממממממממ

לא נראה לי שזה נכון, אבל אני לא לוקחת שום עמדה ולא מגבשת שום דעה כל עוד דאגי לא אומר משהו בנושא. כולנו יודעות שיש המון סיפורים כאלה של בנות שרוצות צומי. ויכול להיות שזו סתם איזו אחת שנכנסה להריון בגיל נורא ובא לה שיהיה לבת שלה אבא מפורסם וחתיך. אבל שוב לא אומרת כלום, סתם מעלה את האפשרות שזה לא נכון. אבל שוב יכול להיות שזה כן נכון. כמו שאמרתי, שוקלת את כל האפשרויות אבל לא לוקחת עמדות וכאלה כל עוד דאגי שותק. (לא נראה לי שדבר כזה יסתירו ממנו כל כך הרבה זמן, אם יסתירו)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif יווו...

איזה נוסטלגיה...
!

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gifאמרתי או לא שכבר היה?../images/Emo27.gif

זה עוד כשאלה הייתה ביונסה..

Hip Hop star

New member
זה מה שאני העלתי../images/Emo12.gif

בונא יא נאיביות! אתן כ"כ מפספסות שזה קובץ וורד! ונגיד וזה היה מעיתון,איפה מס' העמוד,והכותרת הקטנה של שם העיתון??? קיצר איזו ילדה מסכנה חירבשה את זה ל-1 באפריל! ודיי כבר מכל דבר קטן שקשור אליהם להתחיל להילחץ...! בין אם זה נכון או לא,אלו החיים שלהם...אז.... fuck off!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה