לדביר ונתן !

דוש

New member
לדביר ונתן !

היי ! רציתי להגיד לכם שהאתר החדש פשוט פ33ה !!! תמשיכו ככה ותעדכנו הרבה , כי ככה זה הכי כיף !!! ותוסיפו את הפינות שלא עובדות ! יש לי בקשה : אתם יכולים בפינת השירים לעשות שיהיה אפשר להוריד את השירים כמו שעשיתם פעם ? נכון שיש דיסקים אבל הם מאוד יקרים ואני בחיים לא אקנה !!! אז אפשר ? ו... עוד משהו קטן : שלחתי לכם משהו לספר החיים נראה לכם שפירסמתם את זה ? טוב אתם בטוח לא זוכרים .... אבל לא משנה ! אני אראה כשתעדכנו. אה ולדעתי העונה החמישית לא כזאת נוראה !!! היא בטח תהיה מזה יפה ! הם היו כבר חייבים לגוון..... ביי דוש

תודה רבה על המחמאות!

איזה פינות לא עובדות כרגע? בקשר לשירים, לא נוכל לעלותם לאתר כיוון שזה לא חוקי... בקשר לספר החיים, עדיף שתפני עם זה לדביר כי הוא מ טפל בזה! תודה רבה שוב1 נתן סטולרו

דוש

New member
דמויות - מבוגרים, ספר החיים, שירים

ואולי עוד.... ויש לי רעיון בשבילכם לעוד שתי פינות - אתם יכולים לעשות פינה של המחזמר - עם דיווחים מהחזרות, ותמונות ועוד כל מיני דברים.... זה יכול להיות מעניין. ואפשר שתעשו גם פינה של החלפת מדבקות ... יש הרבה שאוספים אז אולי זה יהיה כמו לוח מודעות של החלפות. לשיקולך.

דוש

New member
ועוד משהו חשוב

כשעונה 3 נגמרה עשיתם עליה ספיישל. מה דעתכם ספיישל סיום עונה 4 - שכולל תמונות, שירים, קליפים, סיכומים ועוד.... אפילו ספיישל שיכלול גם את עונות 1-3 .... כי בעצם 4 העונות הם חלק אחד של קטנטנות ! לדעתי חייבים פרוייקט סיכום.

דביר-מן

New member
תשובה

תודה על הרעיונות. כן יעלה משהו כמו ספיישל- בשבוע הקרוב כנראה יעלה פרויקט ספר החיים, שיהיה בעצם ספיישל סיום ל-4 העונות הראשונות. בנוגע לעמוד מחזמר והחלפת מדבקות- חשבנו על הרעיונות, והדברים כרגע נמצאים בבנייה. מוצ´אס גרסייאס!
דביר

למעלה