לדבר חופשי בלי צורך לשלם - הכל חוקי

leamnon

New member
לדבר חופשי בלי צורך לשלם - הכל חוקי

אני מניח שרובכם מכיר (הילדים בטח מכירים) את תוכנת ה-SKYPE. משהו בדומה לתוכנת ה-I.C.Q . ההבדל הגדול והמשמעותי הוא שניתן לרכוש טלפון אלחוטי מיוחד של SKYPE שיכול לשמש גם כטלפון רגיל (מאפשר לנהל שיחות מבלי להיות צמוד למחשב). החיבור לתוכנה הוא כמובן ללא עלות (העלות היא אך ורק למכשיר הטלפון - עלות המכשיר היא 135 דולר והוא טוב עד למרחק של 300 מ') איכות השמע מצויינת. ולכן אם מתארגנים לקנייה כיישוב ,למעשה כאילו שרכשנו לעצמנו מרכזייה יישובית שכל השיחות יהיו ללא תשלום. כמובן שאפשר להרחיב את המעגל למשפחה חברים ועוד. אז מה אתם אומרים ? (לא! אני לא סוכן מכירות לא של התוכנה ולא של הטלפון) ביי אמנון

gripaw

New member
מחירי שיחות לחו"ל דרך סקייפ

אני משתמש בסקייפ מזה כמה חודשים. אחלה כלי תקשורת. איכות שמע כאילו מדברים עימי מהחדר ליד. יש להם גם שירות שנקרא skype out שבעצם מאפשר להתקשר לכל מספר טלפון קוי או סלולרי כמעט בכל המדינות בעולם במחירים ההכי זולים שיש בנמצא היום בישראל. לדוגמא: ארה"ב כ- 9.5 אגורות לדקה. קונים קרדיט באינטרנט ביורו עם כרטיס אשראי ומדברים. ממליץ בחום. אפרים וייס 054-4871519

אם כבר חו"ל אז VOIPBUSTER

http://www.voipbuster.com יש להם מנוע לניתוח קול של SKYPE - אז האיכות מצויינת. ובנוסף, מי שקונה קרדיט - אפילו ב 1 אירו - יכול לחייג בחינם !! כן כן, בחינם - לטלפונים קווים בארצות הבאות: אוסטריה, דנמרק, פינלנד, גרמניה, יוון, אירלנד, לוקסמבורג, הולנד, נורבגיה, ספרד, שבדיה, שוויץ וגם ... ארצות הברית ! אז למה אתם מחכים ?!

למעלה