לדבר מדרא"מ לארץ

לדבר מדרא"מ לארץ

חוץ מהסקייפ הידוע - איזה עוד דרכים זולות יש לדבר עם אנשים מהארץ ? שמעתי על כל הקטע עם הכרטיסי חיוג אבל לא כל כך הבנתי איך זה עובד

meni1234

New member
לפני שגיליתי את נפלאות הסקייפ

השתמשתי בארגנטינה בכרטיס חיוג שנקרא אסימון אתה קונה כרטיס בסכום מסוים והא מגיע עם קוד אתה מחייג למס' מסוים מקיש את הקוד ומחייג את המס' זה יוצא בערך 1 ש"ח לדקה לשיחה לבית ו 3 ש"ח לדקה לשיחה לנייד

0 אור 0

New member
את האסימון קונים שם

לדעתי הוא טוב רק לארגנטינה ואת המחירים הוא כתב לך בדיוק - אתה מחליט איזה סכום לקנות.

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

כרטיס חיוג זהו רצף של קודים שאתה מקבל בארץ,אפשר להשתמש בו כמעט מכל טלפון ציבורי,טלפונים בייתים וסלולרים. לכל מדינה יש את קוד החיוג משם יש כמו שם משתמש וסיסמא (במספרים כמובן) ואפשר להתקשר לכל יעד בארץ. את החשבון יש לפתוח בארץ. זה יקר מאוד,וכמה שהשיחה מתמשכת יותר כך גם החשבון. אשמח לעזור בהמשך אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

regina80

New member
מחירים

לפי הבירורים שלי אפשר לקנות 100 דקות שיחה עם כרטיס כזה לארץ: ב 012 זה עולה 49 ש"ח, בזק בינלאומי ונטוויז'ן 59 ש"ח. לא מצאתי דרך יותר זולה להתקשר לארץ. אני רק מקווה שיש טלפונים ציבוריים בכל מקום.

עוד שאלה לגבי כסף

עם כמה כסף מזומן מומלץ לצאת מפה ? והאם כדאי שזה יהיה בדולר או כבר בפסו ? (אני נוחת בארגנטינה)

למעלה