לדודי הסבר סדנאות איך נכנסים מה מו מי...

aviah1

New member
סדנאות

איך רואים את הסדנאות האלה דרך המחשב או שאתם נפגשים? סורי על הבורות סינית לי כל הסיפור פה.... אפרת

תוכלי לראות אותן גם כאן...

בימי רביעי הסדנאות עולות בהודעה כאן בפורום ובימים הראשונים ניתן לראותן בעמוד הראשון... אח"כ בשל ריבוי התגובות ,השאלות ונושאים נוספים שעולים הסדנא נדחקת לדפים הבאים ואז אני דואג להעביר אותן כמו שציינה דבי לטאגליינס שם ניתן לראות אותן בכל עת

דודייייי מה עם שיחת ועידה?? ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הכל טוב? דבי שמתה מעייפות ופורשת

aviah1

New member
לדודי הסבר סדנאות איך נכנסים מה מו מי...

יהיה חביב אם תתן הסבר קצר וטכני איך רואים את הסדנא. זה און ליין בשעה מסויימת? יש חדשים בסיפור סבלנות והבנה .... תודה יום נפלא אפרת

אין שום בעיה אפרת

אני תמיד מוכן להסביר ולהבהיר כל מה שמבקשים, חדשים וותיקים כאחד אולי לא ראית שגם דבי וגם אני השבנו לשאלתך ( אני מיד מצרף להודעה זו את מה שכבר כתבנו ) לגבי שעות - אין שעה מדוייקת...זה תלוי בזמנים ובפניות של המנחה באותו היום...בדרך כלל בשעות אחה"צ-ערב לגבי הסדנא של מאור אני יכול לגלות לך שהיא תעלה ממש בזמן הקרוב

aviah1

New member
תודה רבה רבה לדודי ודבי

אבל יכול להיות שלא עלה עדיין? אפרת

בבקשה ובשמחה ../images/Emo140.gif ובהחלט יכול להיות...

כמו שתיראי באחת ההודעות מתחתינו מאור החל בהעלאת הסדנא כבר לפנה"צ ( בדרך כלל כפי שציינתי זה בשעות הערב ) הוא רצה להעלות את זה שלב אחר שלב...דבר שהיה עוזר לנו לקבל קידום במערכת הפורומים אבל לאחרונה זה לוקח הרבה יותר זמן מבעבר, לטענת החברים, דבר שיכול לגזול מהם יום שלם של עבודה על זה, מה שממש לא הגיוני או בא בחשבון... ואז מאור העלה את הסדנא על 5 קבצים!!!!!! אבל בשל התמונות הרבות הקבצים היו פשוט ענקיים וסרבו לעלות הוא שלח אותם אלי דרך רשת משותפת לשנינו ורץ לעבודה ועוד באיחור.... עכשיו חברתי הטובה: שיר יצחק שעוזרת לי בכל הענינים הטכניים בכל עבודותי ואני עומלים על חילוק הקבצים לקטנים יותר בגלל זה 5 קבצים זה יקח לא מעט זמן...אז סבלנות וזה יגיע כמי שראה כבר את הסדנא, הסבלנות תשתלם!!!

למעלה