לדודי ולכולם!

פ י ו ל ה

New member
לדודי ולכולם!

השרשור של הפינה כבר עבר עמוד אז אני רוצה להגיב פה לדודי ולומר לך יקירי קבל עם ועדה: תודה מכל ליבי על העזרה, העידוד, הפרגון, התמיכה והאמונה בי!! עם הפינה ובכלל! זה ללא ספק השפיע ועשה לי משהו חשוב וטוב.. אין כמוך!
תודה על גם התגובה החמה!
אני מקווה שבובולוגיה שימושית 2 תעלה כבר במהלך השבוע הקרוב :)
שבת שלום!

לחמוטל ולכולם!

אין מילים בפי לאחר הודעה כזו כל מה שאומר לא יבטא מספיק את התחושה בקבלת כאלה מחמאות
אז אני אגיד פשוט: תודה הכל נעשה מהלב ורק באהבה! לא נסתרה ממני האכפתיות, החשיבות,האהבה והכבוד שלך לתחום ולפורום, שלא לדבר על ההשקעה!!!
ולכולם: יש מצב שלמי מהקוראים תראה מהצד קצת דביק וקיטשי כל החלפת המחמאות בין צוות הפורום: דבי, אילן, יפעת - חבובית, חמוטל - פיולה ואני אז ראשית, זוהי דרכו של הפורום מאז ומעולם! קודם כל לפרגן, לעודד ולשבח זה לא אומר שאם יש לנו דברים פחות נעימים ואולי אפילו קשים אז אנחנו לא מביעים אותם בפניכם בפורום. הפורום הוא מקום פתוח לכל הדעות, הרעיונות, הדרכים והזרמים כל עוד אנחנו עושים הכל בצורה מכובדת ובלי לרמוס ואין ספק שלכל החברים\ות בפורום יש חלק שווה בהתנהלות הזאת
מלבד זאת לחמישתנו ידוע עד כמה קשה לתפעל פורום באופן יום יומי, לחדש, לשפר, להיות קשובים, לתת מענה מתאים ומהיר, להפתיע, לחפש אחרי חומר שיעניין ובמיוחד הקושי להרים אירועים, מפגשים, שיתופי פעולה, תחרויות וכל זה תוך כדי חיפוש מתמיד אחרי חברים נוספים
זה עוד לפני העבודות האמיתיות שלנו שמהם אנחנו מתפרנסים, החיים, הזוגיות, המשפחה וכל שאר הדברים שגם אתם מתמודדים איתם בחיים. לכן כשדברים מתפתחים וקורים חשוב לנו לפרגן ולהודות זה לזו בידיעה עד כמה הוא עמל וטרח כדי שזה יקרה. חוץ מזה לפרגן זה טוב לגיזרה! תודות לכולכם על הפירגון התמידי שאתם מעניקים לנו
זה נעים

יהבוליק

New member
פרגון זה הכי הכי../images/Emo70.gif

כשאני הגעתי לכאן לראשונה , מה שהשאיר אותי בין השאר זה היחסה מדהים שהיה פה לכולם, והפירגון לכל יצור שאמר "היי" ... תמשיכו ככה והושיעו את ישראל

שבוע טוב גם אני בעד פירגון

זה מחמם את הלב, נותן אנרגיה טובה ובכלל כייף להיות מוחמה ומפורגן.. אל תפסיקו

למעלה