לדודי ולכל החברים וחברות אני רוצה לבקש סליחה

לדודי ולכל החברים וחברות אני רוצה לבקש סליחה

מכולם על זה שלא הגעתי למפגש,פשוט בדקה ה-90 נכנסה פרויקט דחוף שהייתי חייב להשאר בעבודה ולסיים את עבודה נו ספרו איך היה מי היה האם יש תמונות כי המון אנשים שרציתי לראות. אז שוב אני מבקש סליחה מכולם ואני מקווה שבמפגש הבא אני יגיע.

הרגע הגעתי, אירית סחטן על ה../images/Emo248.gif אעלה את

שלי מחר. היה כיף מאוד מאוד, לילה טוב

נשיקות של שמש

היה כייף להכיר אותך
מחכה גם לתמונות שלך
)))))

קינמון - חגית - נשיקות של ../images/Emo42.gif

איזה יופי לשמוע שהיה לך מאוד מאוד כייף
אני מסתכל על השעה שכתבת את ההודעה ובתכל' עברת את הנסיעה די מהר!!!!!! מחכים גם לתמונות שלך על מנת שלא יווצר שרשור ארוך מדי את מוזמנת להעלות אותן בשרשור חדש משלך.

דודי , בגללך יחשבו שנסעתי מהר מידי ../images/Emo8.gif,סתתתם

מרוב לחץ (מהמכונית החדשה) דווקא הלכתי לאיבוד קצת אבל מצאתי את דרכי חזרה לכביש 6. ואם שעה וחצי +- נחשב די מהר
מאוד מקווה לפתוח מחר שרשור חדש של התמונות. אם לא אז ביום ראשון אחרי העבודה
. לילה טוב ושבת שלום

חגית ,אני כנראה מכיר אותך ממש טוב...

נשבע לך בחיי אמ' אמא של'י שכתבתי את מה שכתבתי עברה במוחי המחשבה שזה מה שתגידי
תכננתי להוסיף שורה המשך ל: " עשית את זה מהר יחסית " ולכתוב: למרות שאני יודע שאת נוסעת יחסית לאט בגלל שחשוך בחוץ - אבל ויתרתי על זה משום מה
קראתי שאת בלחץ היסטרי לקראת ההופעות השבוע ואני מבקש להזכיר לך שלחץ הוא האיוב הכי נורא שלנו וששלווה ורוגע בתוספת ביטחון וחיוך תמיד מחסלים אותו ומביאים אותנו לתוצאות מעולות! אם אני יכול לעזור במשהו כדי להפיג את הלחץ - את מוזמנת לדבר איתי או לכתוב ואעזור לך בשמחה

דודי, אתה כזה מצחיק.

אצלי זה להיפך אני עובדת מצויין תחת לחץ, לפני הופעות יש לי "רק" פרפרים שחולפים בשנייה שאני נכנסת לגן. ואז אני נכנסת לעולם הקסום של הבובות....כנראה בגלל שזה סוף השנה זה משפיע גם עלי
. למרות שאני ממשיכה עם כל הגנים
וגם יש לי כבר חדשים.

העיקר שאני גורם לך לחייך ולצחוק ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

זה הכי חשוב ואת כבר יודעת שאני אוהב להצחיק ולצחוק - זו ה-הנאה שלי בחיים!!!!!!!! מה שעושה לך טוב, אגב גם לי התרגשות עושה טוב אבל התרגשות בריאה ולא מאלה המלחיצות והמשתקות. סוף תמיד עושה קצת חמוץ בנשמה גם אם יודעים שעוד זמן מה מתחילים מחדש. ותתחדשי על הגנים החדשים - כן ירבו

ערן - באמת חבל שלא באת בסוף

מזל גדול שרועי ואני כ"כ גבריים שהגבריות המתפרצת שלנו הצליחה לאזן את הכוח הנשי במפגש וגם אילן שנכנס מדי פען נתן לנו חיזוק נוסף. בסדר, בסדר , סולחים ואל תדאג לא נשלח אותך לעמוד בפינה בעונש
מקווה שלפחות הפרוייקט שעבדת עליו עלה יפה והצליח. אז לחיי
המפגש ביננו במפגש הבא

למעלה