לדודי יום הולדת והשמחה רבה

נגהלי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo171.gif מזל טוב ענק לאיש יקר, מדהים ונדיר

דודי יקר, איך כתבתי לך כבר? יש אנשים שעוד לפני שנפגשים איתם - כבר אוהבים אותם המון המון!!!! אתה בדיוק מהאנשים האלה שכל כך קל להתאהב בהם. אתה מפזר סביבך שפע של חום , אהבה, פירגון, לא משחק משחקים, רגיש ואמיתי. אז מה נאחל לך, חבר אהוב? שכל מה שתרצה- יהיה שלך, השמיים הם הגבול . הכל מגיע לך - כי אתה לא מחסיר מאחרים כלום! שתזכור תמיד כמה אתה מיוחד.. ("אצלנו" ה"דתיים" אומרים שהיום בו נולדת, הוא היום בו החליט ה' שהעולם לא יכול להתקיים בלעדיך!!! המשפט הזה יושב עליך בול!!) הרבה אהבה, אושר, פרנסה, יצירתיות, בקיצור- מברכים אותך בכל הטוב שאפשר ... עוד ניפגש צביקה ודקלה זר

לדודי יום הולדת והשמחה רבה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון אושר שמחה והצלחה בכל. שתמשיך להיות מקסים כמו שאתה, משעשע, חברותי, עוזר לכל מי שצריך, מפרגן , כשרוני,חי ונושם את עולם הבובנאות הקסום בכל נפשך. וכל שאר הדברים שעוד מעט לא יהיה מקום לכתוב........ אז דודי שבאמת יהיה לך המון מזל טוב , המון בריאות והמון המון מה שרק אתה יכול לאחל לעצמך.
חגית
. יאללה לחגיגות אתה ה
. אתה עדיין קורא את ההודעה
עוד לא הלכת לחגוג

נגהלי

New member
אופס, סליחה, לא יודעת למה זה לא התחבר לי

לשרשור של יום ההולדת המקסים שפתחו לך...

ולכבוד חגיגות יום ההולדת של דודי ../images/Emo77.gif

אני מצרפת לינק לאתר של בובנאי מדהים (לפחות בעיני) שהזמנו אותו להצגה ליום הולדתו של בני (נדמה לי שליום הולדתו ה 4 , לפני 7 שנים בערך) כשגרנו בבוסטון. אני גם ממליצה להכנס לכל הקישורים הנילווים באתר כי יש שם בובות מדהימות. אני מקווה בקרוב למצוא קטעי וידיאו מההופעה ולנסות להעלות לפורמט שאפשר לצפות. http://www.pumpernickelpuppets.com/index.html

../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo250.gif תודה רבה לכולכם ../images/Emo24.gif

קראתי כל הודעה והודעה ומה שיש לי להגיד זה
איך בכלל מגיבים על שרשור מדהים שכזה
שלא נדבר על זה שגרמתם לי להזיל דמעות
ואני לא מדבר על דמעות של לחלוחית בקצה העין אלא על דמעות כאלה שיורדות ומרטיבות את הפנים ומדגדגות שהן מתחלקות מהסנטר לצוואר... בחיי!!!! נשבע לכם!!!! נכנסתי לפני שעה וחצי, קראתי והייתי חייב לצאת ולקחת אוויר לפני שאני מגיב אחרת הייתי משתפך, נשפך ונמרח פה עד שעם שפכטל לא הייתם מצליחים לגרד אותי
הכל מאושר כמובן
את יום ההולדת שלי לא יצא לי לחגוג ממש מלבד חגיגה שערכו לי אתמול בהפסקה חברי להצגה: הקוסם מארץ עוץ היה יין, לחיים ועוגה בהפתעה שאמא שלי המדהימה הכינה ושלחה מראש להפקה!!!!! ואז חזרנו לארץ עוץ... הערב אני אחגוג בארוחה משפחתית במשותף עם אמא שחוגגת היום יום הולדת
מזל טוב אמא מזל האהובה שלי
אין עליך בעוללללללםםםם
כמו שאתם יודעים אני אוהב לחגוג ולעשות הכל בגדול - את זה לא יצא לי עוד השנה לעשות אז תדעו שאתם והשרשור שיצרתם היה עבורי מסיבה שכזו
זה הרגיש לי כמו חגיגה גדולה וציבעונית של רגשות שמתפוצצים כמו זיקוקי דינור על כך תודה גדולה לכם
על הברכות והאיחולים ששלחתם
על המחמאות והפירגון האין סופיים
על הדרך בה תארתם אותי כאדם ו
לאל שיש לי אנשים וחברים שכנראה מרגישים באמת את הקירבה שלי אליהם ומרגישים קרובים גם הם אלי באותה המידה אני
מנשק
ושולח ים של
לכל אחד ואחת מכם

פ י ו ל ה

New member
דודינקה היקר

סלח לי שהגעתי מאוחר לשרשור, את הברכה שלי קיבלת ביום האירוע בפייסבוק מכל ליבי!!! אברך אותך גם כאן, שתמיד תשאר כזה ילד מקסים מלא בטוב לב ואופטימיות. מאחלת לך גם המון ימי במה נפלאים, מענינים ומאתגרים, מלאים ומלאי קסם, אהבה כמובן וגם שלווה. מזל טוב כפרה!

תודה חמי יקרה שלי ../images/Emo24.gif

אכן קראתי את הברכה המרגשת שכתבת לי ביום ההולדת בפייס תודה על הברכות פה ושם נשמתי
ובכלל לא אחרת מאחר וטרם מצאתי את הזמן לחגוג את יום ההולדת השנה...

באיחור מותר ../images/Emo9.gif ??

דודי אהוב
מאחלת לך יום הולדת שמח (יותר נכון- שבוע יום הולדת כי היום הספציפי כבר עבר), המון בריאות ואושר ושיהיה רק טוב וטוב
חגית

חגייייייייייתתתתתת בטח שמותר../images/Emo70.gif

יאאאאאא איזו הפתעה עשית לי לכבוד יום ההולדת כשהגעת לפה!!!!!!!
תודה רבה על הברכות והאיחולים והלוואי שלכולנו יהיה רק טוב טוב כפי שכתבת
חוץ מזה כמו שכתבתי לפני כמה דק' לפיולה - זה לא ממש באיחור כי השנה לא הספקתי לחגוג את יום ההולדת כהרגלי אני תמיד אוהב לחגוג שבוע לפני ושבוע אחרי השנה הייתי עסוק מכדי לחגוג שבוע מראש, גם ביום עצמו לא חגגתי והאמת שגם לא עד היום
אבל מאחר ולא היה השבוע לפני אז ע"פ החוק מותר לי לחגוג שבועיים אחרי כך שלמעשה הברכה עדיין נחשבת כאילו נאמרה ביום ההולדת עצמו
חוץ מזה, מה שלומך? מה קורה? לאן נעלמת לנו? מה שלום החתיך הקטן שלך ושאר הילדים והבעל בשדה הפילפלים? מה את עושה בימים אלה? עדיין מופיעה מדי פעם? ואם כן אז במה? מלאן שאלות בבת אחת אני יודע אבל זו לא אשמתי שהצטברו כ"כ הרבה שאלות מאז הפעם האחרונה?!

../images/Emo9.gif

מדי פעם מציצה, לא מרגישה שיש לי מה לתרום. בשנה ומשהו האחרונה אני בעיקר אמא ופחות כל השאר. עובדת ממש מעט, לא משהו שיש לספר עליו. בשבועות הקרובים אנסה להשיג חוגים לשנה הזאת ומקווה לחזור לענינים.

יהבוליק

New member
מזל טוב לדודי! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo171.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

דודי מזל טוב ענק ליומולדת! תמשיך תמיד עם האור הגדול שאתה מפיץ לכולם, עם החיוך והצחוק, והס'חבק, והטירוף.. כמה כמה אתה משקיע ונותן ומעודד ומחייך! הלוואי וכל חייך ימשיכו בנעימים , עם הפתעות משמחות ומשימות מאתגרות, עם סיפוק במה שאתה עושה, ועם המון המון חיוך וצחוק. כי זה הכי חשוב (אחרי כל הבלה בלה.. ) הופ הופ טרללה גדלת בשנה

תודה ענקית יהב ../images/Emo140.gif

איזה ברכות שוות את מאחלת לי
אם הן גם יתגשמו ב"ה אז אהיה מאושר!!!!! תודה לך חברה יקרה
לא יודע לגבי ההופ הופ טרללה אבל בהחלט גדלתי בשנה

יוווו חגית איך ריגשת אותי

תודה רבה על הברכה המקסימה
כן, אני עדיין קורא את ההודעה כי היא עושה לי טוב, חם ונעים ב
החגיגות יאלצו לחכות קצת השנה אני עובד היום אחה"צ הצגה של הקוסם מארץ עוץ בערב נחגוג קצת בקטן ואולי בשבוע הבא נמצא זמן לחגוג קצת יותר

bobani

New member
../images/Emo49.gif ילד יומולדת ../images/Emo140.gif

מזל טוב חג שמח לך , היום לפני 18 שנה היגחת לעולם ......והבאת איתך שימחה ואור גדול אתה השמש
השניה שמאירה ומחממת לבבות של אנשים . תמשיך להפיץ אור וחמימות לכול עבר כי אתה יחיד ומיוחד במינו זן נדיר !!! הםםם במחשבה שניה אולי אשים אותך בכספת
ואשמור אותך לעצמי
באהבה ממני הראלה אחותך התאומה

נכנסת לבקר במיוחד לכבוד דודינקה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לדודינקה היקר ישנם אנשים שגורמים לדברים להתרחש לעומתם ישנם אנשים שמתבוננים במתחרש ישנם גם כאלה שתוהים להם......מה התרחש? מאחלת לך ביום הולדתך שתוכל לקחת את החיים ולגרום לדברים להתרחש נותנת לך המון כוח לבחור את מה שברצונך לעשות ומאחלת לך שתגשים את הרצון ותעשה זאת היטב. שולחת אליך המון אהבה . הערכה ובריאות טובה כדי שתוכל להגשים את רצונותיך... חיבוק חם ואוהב דבוש

יש לי יום הולדת קנה לי מתנה../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

למה למה לא תדליק לי נרות על העוגה
תיקח אותי לסרט או הצגה
או או או עשה אותי שמח
אתה יודע אתה יודע
דודי יקר ונהדר ברוך הבא לגיל 41 גם אני ביקרתי שם השנה
איזה גיל נהדר של מלא עשייה והתחדשות! מאחלת לך דודי את כל הטוב שבעולם
הרבה שפע
,שמחה
, אהבה וגאווה||לב
וחברים טובים
מאחלת לך הרבה בריאות
והצלחה בכלללללל
ושכל הטוב שאתה עושה בעולם יחזור אליך בחיוך
גלית

באחור של יום ( טוב, אתמול ברכתי../images/Emo65.gif

במקום אחר ברחבי הרשת...) וממילא לא ממש חגגת אתמול, אז אם החגיגות יכולות להתמרח על שבוע, אז גם הברכות והאיחולים- שיהיה לך רק שמח וטוב, תמשיך לעשות טוב את מה שאתה אוהב לעשות , והרבה! ושרק שפע ואהבה ( בשפע) ישכנו בלבך ובביתך! ואתה מוזמן לחגוג פה בצפון......קצת פחות לח פה....הרבה יותר ירוק פה.....

דודי קשה לברך אדם כמוך.מקסים.אז הרבה מזל טוב

אתה מבורך אז קח את כל הברכות ותבחר לך איזה שתרצה..

למעלה