לדויד ברוזה ולכל חברי הפורום

לדויד ברוזה ולכל חברי הפורום

תודה רבה על ערב קסום ובלתי נשכח לשני תודה שאפשרת לנו לקחת חלק בערב המיוחד הזה לחן המקסימה תודה שנתת לנו להרגיש בבית מהרגע הראשון לדויד ברוזה תודה שבאת והגשמת לי ולאחותי חלום ילדות נהנאתי מכל רגע וכולכם חבר'ה לעיניין מקוה שניפגש בקרוב ברידינג עדית

altofhen

New member
שמחתי להכיר

שמחתי להכיר אנא כתבי לי את המייל שלך בהודעה פרטית בכדי שאשלח לך את התמונות

ghahamov

New member
מפגשדייויד

שלום לכל חברי וחברות הפורום תודה לשני על ארגון המפגשדייויד אתמול היה מאוד נחמד נהניתי לפגוש את חברי הפורום שלא ראיתי הרבה זמן. זו הסיבה האמיתי שבאתי. אמנם לא יצא לי לפגוש את הת האיש עצמו, הגיע קצת מאוחר. תיקון, בדיוק שהלכתי, ראיתי אותו עובר (כמעט אמרתי לו - "דייויד, אחי, מה המצב ? :)) ) אני בטוח שנהניתם. מקווה שניגנתם קצת עד לפעם הבאה, גיל

SHANILIROY

New member
ברוכה הבאה לפורום , שמחתי לעזור

מאוד שמחתי להכיר ,אתן מוזמנות להישאר ! ונתראה ברידינג .

davidaltman

New member
הקוסמת

תחלמי תאמיני זה יתרחש . אז היה מאוד מתוח עד שדיוויד הגיע אך בזכותך זה התרחש . למרות המחוייבויות אין קץ של דיוויד ופגישות היום המתיש שלו הגיע בלווית אחותו טליה המקסימה והמהממת,אישיות בפני עצמה .נתן אוזן קשבת לכולנו כולל כולנו .כמו שאמרתי לטליה שאניט סובר כי הוא בין הבודדים ויחידי הסגולה שלוקח את עיניין המעריץ כדבר אישי sms הרבים לשני בערב יגידו איזו ענווה ורצון לפגוש כל אחד מאיתנו עמדו לנגד עניו . אז בקשה קטנה היא מכולכם ריתמו חברים אחרים לפורום האדיר הזה לכתיבה והצטרפות להופעות ומפגשים נוספים שעוד יהיו חג שמח שלכם דויד אלטמן מודיעין

glitter8

New member
היה נחמד גם להכיר אותך

אלא שלא קישרתי בין השם לכינוי...חבל..
בפעם הבאה תהיי פחות ביישנית..

keren arbel

New member
היי לכולם

אז מצאתי את עצמי מסתובבת עם חיוך ענק מרוח על פנים, כל היום!!!
היה ממש כיף לפגוש את כולכם אתמול, אלה שהכרתי לפני ואלה שהכרתי אתמול והדובדבן שבקצפת- דויד, כמובן
שני- ש א פ ו ענק על אירגון הערב המקסים הזה, הלוואי שניפגש לעיתים קרובות יותר. ובלי קשר, אני ורויטל הזמנו כרטיסים לרידינג היום. מי עוד מגיע? נשמח לראות תמונות מאתמול, מי צילם את התמונה הקבוצתית?

glitter8

New member
לגבי התמונות

אני מעלה לפייסבוק שלי אין לי כרגע אפשרות להקטין את התמונות והן לא עולות לתפוז בגדלן הנוכחי ומהעבר הדירה כבר נושף בערפי...ס-ב-ל-נ-ו-ת...

sarita4

New member
חג שמח לכולם

אחרי התאוששות קלה היה מפגש מאוד נחמד היה כייף לראות את כולם מקווה למפגשים נוספים תמונות אני יעלה לפייסבוק

למעלה