לדורשים בשלומי...

עציון

New member
לדורשים בשלומי...

לצערי, אני נמצא שעות רבות ליד מיטת אימי החולה והמאושפזת בביה"ח. מצבה: על הפנים. מאידך, ובין לבין, יש לי גם כמה משימות . עבודה. פה. עבודה שם. כך שהמחשב מרוחק ממני ואיני פנוי לכתיבה. מאידך שלישי, בלילה,כמעט כל לילה, משהו בין 22 ל-24 אני ליד המחשב. אז מי שהתינוק שלו-שלה בוכה מוזמן להיכנס....או גם מי שסובל מנדודי שינה, כמובן. תודה לאלו שבמסרים ובפורום ששואלים איפה, לאן, למה והיכן.

עציון

New member
מעייני הישועה. ועוד יסופר על היחס

הן של הרופאים והן של האחיות והן של צוות העובדים. מחפיר. מחפיר. מחפיר. והנה דוגמא אחרונה: ביקשתי מאחות שתעזור לי להעביר את אימי לשירותים. התשובה: האחיות אוכלות עכשו. אחרי 2 דקות, באה התגובה המחפירה הבאה: תראה מר...אחות אחת בהריון וקשה לה לתמוך באימך. אחות השניה אוכלת. השלישית גמרה משמרת. נאלצתי בכוחות עצמי לנשוא אותה, ממש כך לשירותים והחוצה... על היתר: החלפות, רחיצה, האכלה עוד ידובר. כרגע, היא לא במצב שאפשר אפילו להעביר אותה למקום אחר... מעייני הישועה: בי"ח חרדי בלב בני ברק. שימרו עצמכם ממקום זה!!!!

עציון

New member
ועוד....

אני כועס על אחיזת העיניים שההנהלה(?) נוקטת: הם מפארים כל מחלקה בשם פרופסור שספק אם היה אי פעם בביה"ח הזה. ואני תמהה על פרו' וינברגר שנתן והסכים שישתמשו בשמו על מחלקה פנימית בבי"ח זה. (והוא בכלל בבילינסון). גם אכתוב לכשירווח, על ד"ר רוטשילד. הצורה שהוא מתנהג. ואם הוא זכאי לתואר הזה אז אני מזמן מרצה לעינייני מולקולות בגוף הרופא המענטז....

מנופ

New member
ואם זכרוני אינו מטעה אותי

משהי שיבחה בי"ח זה לא מזמן.

שש שבע

New member
בטח לא אני ואני דוקא דתיה

הם מנצלים את זה שהקהל החרדי מובטח להם, והם מתנהגים כמו בהמות, איפה החסד? איפה הצדקה בגופו?

עציון

New member
הנסיבות גרמו לכך ש...

נביא אותה דוקא לשם. קשה לי לפרט אבל שומר נפשו ירחק ממקום זה.

מנופ

New member
ממש, כל הבי"ח נראה אותו הדבר

מחלקת יולדות ללא חדר ניתוח חירום. אולם הבריתות זה החלק הכי טוב שם

אלמוג30

New member
:-בשביל המשכורות שהאחיות מקבלות הן

עושות מעל ומעבר. תנסה להיות אחות ליום אחד. בדרך כלל כיום האחיות "עובדות קבלן" וככה זה נראה אין להן יחס למקום העבודה כי הן לא עובדות בקביעות ומקבלות משהו כמו 17 שקל לשעה, ועובדות כמו חמורות גם בשבתות וחגים. אז תפנו למשרד האוצר שידאג שהעובדות תהינה של המקום ולא של קבלנים שעושים הון על חשבונן ושיתנו להן משכורת שיהיה להן חשק לעבוד.

עציון

New member
מי שבחרה לעבוד בשרות הציבור, שתדע,

שתפקידה לשרת את הציבור. ואל תשלחי אותי למשרד הבריאות או לאוצר. תשלחי את האחות או הביתה או להנהלה שלה. אותי לא מעניין כמה היא מקבלת. חד משמעי!! היא עובדת כמו חמור. היא עובדת כמו משרתת. היא עובדת. היא עובדת. היא אוטוטו אלוהים. פתאום היא בת חסותו של קבלן!!! נעבעך...היא היחידה שעובדת כמו חמור. היחידה!! מצטער, היא בחרה בעבודה זו וידעה מראש מה תהא משכורתה. כמו אותם אלפים שלומדים חמש שש שנים כדי להתהדר בתואר עו"ד ויושבים בבית מחכים לעבודה. מה לא ידעו שזה המצב? לענינינו, תגובתך ממש לא לענין לאור העובדה שבתי חולים מתחרים על כל חולה כדי שמשרד הבריאות יצפרו אותם ושם ורק שם רואים את ההבדל ביחס. כאשר רבים על כל לקוח השירות היא המילה המנצחת. ותכניסי את זה טוב טוב לראש....

שש שבע

New member
תעשי לי טובה

יש לי אחות שהיא אחות בשערי צדק, והיא עושה הרבה מעל ומעבר לתפקיד שלה, וכשאני מעירה לה על זה, היא אומרת שזה חסד. אין דבר כזה שהיא אוכלת כשצריך להעביר חולה לשירותים, היא עצמה סגנית, אבל אין לה שום בעיה לקחת חולה למקלחת ולרחוץ אותו כמו שצריך, במקום במיטה, או להאכיל אותו בעצמה, או כל דבר אחר. והיא תמיד אומרת "זה חסד" לא פלא שגם החולים וגם בני המשפחה אוהבים אותה, ומשבחים אותה. היא לא עושה הנחות לרופאים והתכסחה איתם לא פעם אחת כשהתמהמהו לבוא לחולה, ולא פעם אחת הצילה חיים, בזכות ה"ראש הגדול שלה" תמיד כשאני מודדת אחות, אני לוקחת אותה כאינדיקציה, אחות זה לא בשביל משכורת , אלא זה מקצוע שבוחר את העובדים בו.

עציון

New member
דוקא הערב, היחס השתפר...

הערב היו שתי אחיות שחייכו...לא יאומן. כנראה משכורתן גבוהה יותר מזו של אלו מאתמול... ביקשתי לדבר עם הרופאה על מצבה של אימי. אמרה לי: אבל כבר דיברתי היום עם אחותך. עניתי: מותק(כן. כן. אמרתי לה מותק כי התאהבתי בה ממבט מרחוק) מה לעשות, לי אין אחות... אמרה: טוב, אישתך. עניתי: אשתי לא בארץ... זו תגובה של רופאה. במקום לעודד עושים טובה שעונים. אבל אחר כך שסיפרתי לה בדיחה של נויה היא התרככה ונענתה לי...

למעלה