לדיאטניות שלום!

לדיאטניות שלום!

אני עדיין לא רואה שינוי במשקל... אני צורכת 1400 קלוריות ביום מחלקת את הארוחות.... חודשיים של אימונים, אימוני אירובי -ספינינג 4 פעמים בשבוע ו 2 אימוני כוח). שוקלת 64 גובה 162 ויש לי 26 אחוזי שומן. האם יכול להיות שאני אוכלת יותר מידי?
 
ממש לא

הדיאטנית עוד תענה לך, אבל לא, 1400 קלוריות זה בערך המינימום בדיאטה של אדם שעושה ספורט. תמשיכי כך ובטוח תראי שינוי.
 
אביבית

שלום לך, 1400 קלוריות לא נראה הרבה לאדם ברמת פעילות הפיזית כה גבוהה. נראה אף פחות מדי. לא מסרת את גילך, אך 26% שומן לאישה נראה לא רע בכלל. תקחי בחשבון שפעילות אינטנסיבים שמפתחת שריר יכולה להיות גורם לאי ירידה במשקל. דבר נוסף חשוב אותו את לא מפרטת - ממה מורכבת הדיאטה שלך? אולי את אוכלת יותר מדי חלבונים, או פירות? בלי המידע הזה אין לי אפשרות לתת לך יותר התייחסות. תכתבי אלי יותר פרטים, אוכל לתת יותר מידע.
 
אולגה תודה רבה על ההתייחסות!

אני בת 22, ואני מודעת לעובדה שמסת שריר שוקלת יותר משומן לכן יכולה להיות עליה במסה וירידה בשומן, אבל אני בדיוק באותם היקפים ומכנס של העבודה שלי עדיין נורא צמוד אין שום שינוי! פחממות שלי במהלך היממה זה 4 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה 3 פרכיות אורז מלא 1 תפוח אדמה בינוני או כוס אורז מבחינת חלבונים חצי פחית טונה במים בערב, בבוקר חביתה מביצה אחת העניין הוא שאני מקנחת מידי יום או מידי יומיים באייס קפה (אמנם דל שומן אך אני יודעת שזה עדיין הרבה קלוריות) אני אשכרה מעדיפה לאכול אולי מעט יותר אבל לא לוותר על האייס קפה האם פה טמונה הבעיה?? אגב לא ציינתי אבל אני אוכלת עוף פעם ביומיים: חזה עוף בגריל, שוק... ואין ספק שמידי פעם אני אוכלת 2 קוביות שוקולד חתיכת בייגלה בעבודה כשממש רעבים את יודעת אי אפשר ממש דיקטטורה של אוכל ושוב הכל מחושב לא יותר מ 1400 קלוריות ביום... אגב לפני האכילה המאוזנת והספורט אכלתי ממש לא מסודר וממש לא בריא, והייתה לי דיאטת כסאח שאולי השפיעה על חילוף החומרים שלי דיאטה שבה ירדתי 15 קילו ב3 חודשים הדיאטה הזו הייתה לפני שנה מאז חזרתי למשקל הקודם ואני חוששת שלעולם לא ארד שוב... מה דעתך? תודה מראש!
 
אני אותו דבר עם האייס קפה!!

אני מקנחת ארוחה באייס קפה מכורה מעדיפה לוותר על דברים אחרים מעדיפה אייס קפה על סופלה ... הכל רק אייס קפה
 

רון ו

New member
../images/Emo96.gif הפוך

אפשר עם חלב רזה ומעט סוכר, מדובר ב כ 60-80 קלוריות. ההמלצה שלי, שוב לא להתמכר לחישובי קלוריות. צריך להקשיב לתחושת הבטן לטווח ארוך זוהי ההסתגלות הטובה. המשמעות היא שכדי לגרום לגוף לשרוף שומנים צריך להרגיש רעב לפני הארוחה. לשמירה על המשקל מספיק לא לאכול יותר ממה שגורם לשובע. רון
 
אולגה אני עדיין ממתינה לתשובתך

מקווה שלא תשכחי ממני. אני על סף יאוש אני מרגישה נוח עם האכילה שלי ואני לא רעבה אייס קפה שוב זה משהו שאני לא מוכנה לוותר עליו ואם זה משנה משהו אני שותה רק בימים שאני מתאמנת (3-5 פעמים בשבוע) אתמול למשל: בבוקר- 2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה עם גבינה 3% ומעט ריבה דיאטתית ופרכית אורז אחר כך כשעה אחרי אימון של הליכה מהירה שעה וחצי! אחרי האימון- אייס קפה דל שומן (אני יודעת שאני אמורה לאכול אבל לא הבאתי איתי למכון...) ואז אכלתי 3 שעות אחרי פרכית עם גבינה ועגבניה ושעה אחרי- ארוחה סינית שהוזמנה מבחוץ אורז מטוגן, אטריות ביצים בשר בקר אכלתי בכמות סבירה אבל האוכל עצמו משמין אני לא עושה את זה כל יום אבל אין סיכוי שעברתי את ה 1400 אפילו אם הארוחה הייתה 900 קלוריות!! אגב אני יודעת שחשוב לחלק את הארוחות לאכול בין 400-500 קלוריות בארוחה אבל אני לא עושה את זה כל יום... יצא ככה כי התרוצצתי ולא הגעתי הביתה מיד.. אבל זה יום לדוגמה שחרגתי לטעמי כי לא אכלתי מסודר ובריא - אוכל מבחוץ את יודעת... אולגה תודה רבה על התשומת לב מצפה לאיזה שהוא כיוון או יעוץ או דיעה מקצועית
 

רון ו

New member
ארוחה סינית אה?

דוקא כן חרגת בגדול מ 1400 קל' רק בארוחה הנ"ל בלבד. אין סכוי שאכלת פחות ממה שאת שורפת ולא ירדת במשקל. לא אומר שאת שמנה, אבל גם לחשב קלוריות את לא ממש מצליחה. את רוצה תוצאות? תקפידי יותר, בלי ארוחות כנ"ל או שוקולד ובייגלה. תיצמדי למזון דיאטתי, החישוב יהיה מדויק וגם תפחיתי את התאווה לאכול ואת היחס לאכול כאל פצוי ראשוני.
 
מאיפה אתה יודע כמה אכלתי?

ועל איזה יחס לאוכל כפיצוי אתה מדבר? ואתה מה זה מדבר שטויות! אם אני אוכלת קצת שוקולד אני לא ארזה? בולשיט. ואני מחכה לתשובה אמינה יותר מהדיאטנית אולגה רז אז אם לא אכפת לך תחסוך ממני את הגזרות דין שאתה חורץ עלי
 
לאולגה רז

אולגה שלום, אני רוצה לשאול אותך האם כדאי לבצע בדיקת RMR לחילוף חומרים כי אנני יורדת במשקל מה דעתך? והאם את יכולה בבקשה להתייחס לדבריי בשרשור? תודה!
 
למעלה