לדיאנה- זו חגית א ולא

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
לדיאנה- זו חגית א ולא

תודה על מה שאמרת אני פשוט נכנסת רק בסופ"ש כי אין לי אינטרנט במשך השבוע מה שכן אני אשתדל גם להפסיק להתנצל על סגנון הכתיבה כמו"כ לעת עתה זה הודעה אחרונה, אני מקוה שכשאכנס שוב תזכרו אותי. אני פשוט חייבת להגיד למישהו אז זה לך ואל תכעסי (התנצלות אחרונה) מן הומור שכזה. כמו שכתבתי למיכל 3 חודשים נפלאים אבל לצערי היום הם נגמרו אני אתן לך דימוי שכזה את מכיה שנופלים לתוך תהום ואי אפשר לעצור את הנפילה אז היא התחילה וחזק ואני לא רוצה לכתוב בפורום כשזה כך כי זה יהיה רע. אז מה שנותר לי לומר ממה שקראתי את ההודעות שלך את נשמעת לי אדם מה זה מקסים חם ואוהב ובכלל לכל האנשים בפורום שיהיה לכם רק טוב

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif לedn המתוקה

אז אומנם אנחנו לא מכירות אבל כאן זה כמו משפחה אחת גדולה ,קראתי את ההודעה שלך ופשוט ניקרע לי הלב , זה הזכיר לי אותי במקומות של שבירה והבור נראה כל כך עמוק שאין יותר לאן לפול כי נמצאים במקום הנמוך ביותר אני רוצה לומר לך משהו כתבת שהיו לך שלושה חודשים ניפלאים ועכשיו הם ניגמרו .. edn יקירתי בכול סוף יש התחלה חדשה כמו שאמרתי מוכר לי נפילה לתהום ושאי איפשר לעצור אותה אך בסוף מגיעים לתחתית ועם כל ה"מכות" והחבטות מהנפילה מנסים לקום אני יודעת שזה מאוד מאוד קשה אך יש כאן אנשים מקסימים ובהחלט הכתיבה תעזור לך אומנם אני לא מכירה את המיקרה שלך אך אני יודעת שלי אישית לא עזר ליברוח תמיד המציאות דפקה לי בדלת גם אני כמוך נעלמתי לתקופה כי חשבתי שזה ינתק אותי אך ממש זה לא היה כך הכדור שלג רק התעצם ונישאר בפנים ללא יכולת לשתף גם אני היום כשהכול כמו חור שחור משתפת כאן את החברים המקסימים והם עם ים של איכפתיות ואהבה פשוט כמו פרוזקטור מאירים לי את החושך .. אז אנחנו כאן בישבילך
חזק חזק ומקווים לשמוע מימך ואני יודעת שזה נישמע כמו עוד איזה פיתגם אבל לפעמים כשכול כך שחור לי אני מנסה להגיד לעצמי שאחרי חושך תמיד מגיע אור .. שיר

*תמי

New member
OK כנראה ששוב ......

פספסתי אותך בכל אופן עניתי לך באימל שבת שלום תמי

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif היי תמי אני כאן ו..

כיף לשמוע מימך דאגתי לך והתגעגעתי מה שלומך ? , אז אני נכנסתי לכמה דקות היום פשוט ישנתי עד מאוחר אחרי הלילה של אתמול וקמתי מאוד כבידה ובדיכי אז קפצתי לשנקין ועשיתי סיבוב כי אם לא הייתי יוצאת קצת אז הדיכי היה מעמיק
אני הולכת לנוח קצת ואחזור בערב מקווה לראותך
שיר

*תמי

New member
שירונת......

המחשב שלי עושה קצת צורס לא תמיד אני מצליחה לעלות לפה אם את פה תודיעי מחכה עוד קצת

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif היי תמי גם אני עברתי את זה

עם המחשב , הייתי בצאט ולא היית אז מקווה שניפגש מחר כאן
ולילה טוב שיר

דיאנה*

New member
מחכה לשמוע ממך

חגית יקרה, יש מי שעוזר לך בזמן הנפילה? אם היו לך כבר נפילות בעבר, את בטח יודעת שהןנגמרות בסופו של דבר, אפילו כשזה נראה שלנפילה אין סוף. חמודה, תדאגי שיעזרו לך ותמשיכי לכתוב. תודה על כל המחמאות. ואגב, אם בתוך הנפילה את עוד מצליחה לזכור להחמיא ולאחל טוב לאחרים, זה סימן ללב חם ואוהב, לא? דואגים לך פה ותמיד זוכרים. להשתמע ובהצלחה.
דיאנה.

למעלה