לדייגים ולמזרזרים

BEN86

New member
לדייגים ולמזרזרים

מצטער להגיד לכם אבל קצת פיספסתם כי העונה הנוכחית היא עונת השולות בעומק אנחנו מביאים אותם בשרקים בעומק כמו כן למזרזרים בעומק יש מלא דג דולפין-דורדו אח שלי הביא היום 2 והיתה להקה של איזה 100 הוא הביא אותם בצלילה חופשית עם רובה דרך אגב גם אני דג בדרך הזאת.כמו כן פיספתם את עונת הטרולוסים והשולות הקטנות שבחוף אך עכשיו זאת העונה של החניתנים שנמצאים הטונות ושל המליטות והמליטות הגדולות-מחזל. אז שיהיה לכם בהצלחה!

rondadon

New member
2 דברים

א) לא פיספסו...היא פשוט עברה לה ואנחנו עברנו אותה (עם 5 אינטיאסים במקרר). ב) ישנם דווקא טרולוסים ואינטיאסים יפים של קילו - 2.5 קילו קרוב לחוף...זה פשוט תלוי במזל של הדייג ובמקום (הן לרוב באיזורים עמוקים). וזה שדייג מסירה לדגים אילו עדיף זה בטוח כי אילו דגי מים פתוחים אבל עדיין, אם אתה יכול לזרוק 40-60 מטר מהחוף לכיוון העומק...יש סיכוים טובים שתתפוס משהו...אבל שוב...זה הכול טקטיקה ומזל... לדוגמא שבוע שעבר הייתי עם ז´רז´רה גדולה ורדף אחרי אינטיאס שנראה ענק במים אז הוא בטח היה גג קילו (הם תמיד נראים פי 2-3 במים) ולא לקח לי את הז´רז´רה בגלל שהיא הייתה גדולה...אז עכשיו ראיתי את הגדלים שיש באיזור ואני הולך עם קטנות יותר. כמו כן ישנה שיטה למשיכת טורפים לאיזור הדיג שלך מהחוף. אומנם היא יקרה (כל זריקה אתה מאבד 40 מטר חוט) אבל טובה (כן, כן ניסיתי למלאות רשת צפופה בחלקי דגים וזה באמת משך את הטורפים...אבל הם היו ממש קטנים (זה היה טרולוסים של 200 גרם אולי ותפסתי רק 3 אז החזרתי למים) אבל בתחילת העונה ממש). אז כמו שרשמתי פשוט ממלאים רשת צפופה (כמו הרשת של תפוחי האדמה, רק צפופה יותר) בחלקי דגים ואיברים פנימים שלהם...פשוט אחרי שמישהו מנקה את הדגים שלו לוקחים את זה ושמים ברשת. זורקים את זה עם משקולת 50 גרם כדי שישקע ואז חותכים את החוט. הריח והפיזור של התכולה מושך טורפים לאיזור. שווה לכל המז´רז´רים לנסות ושווה יותר למי שדג עם פיתיון חי.

למעלה