לדינה

yyt054

New member
לדינה

את משוגעת קצת את מדברת עם גיל 30 ואת לא מכירה אותו זה מוגזם מאוד כולם מתסכלים עליך ובין ברוך מה זה קשור לפה אם אמא שלך תדע על זה אמא שלך "תהרוג אותך" אני מציע שלא כדי לדבר עם מבוגרים שלא בגיל שלך ויש לך חברים תדברי עם חברים שלך אבל לא בגיל 30 וחוץ בזה הוא לא נשוי , לי אין בעיה לדבר עם גיל 30 אבל אני לא מדבר איתם אני מדבר שאני מכיר אותם וזהו הבנת אותי אני רק מציע לך אם לא תקשיבי לי מה אכפתי הפסד שלך גדול ותחרטי על חיים שלך וזהו , לברוך אני לא רוצה להעליב אותך בסדר מצטער תבין קצת שהיא קטנה ממך זה לא מתאים לכם נכון תודה ,

yyt054

New member
טעות שלי לא לברוך כן לדרור חביה

אתה אומר שדינה בת דודה שלך אתה מדבר איתה על סקס מוזר

דינה,תקשיבי...

כולנו כאן בפורום הזה...דואגים לך בקשר ליחסים שלך ושל דרור... אני מבקשת ממך תזהרי ותשמרי על עצמך מפני בחורים מבוגרים... אי אפשר לדעת מה הם יעשו לך,אני יודעת שאת לא טיפשה ולא תמימה,אבל לפעמים את פשוט לא שמה לב שדבר רע יכול לקרות בלי ידיעתך. אני שואלת אותך,מה יש לך לדבר עם דרור...על חברים שלך,חיים שלך,למודים שלך...ובמשך הזמן השיחה הזו תוביל לנושא יותר יותר עמוק (לדוגמא--> אהבה).ואח"כ יהיה לך קשה לצאת מנושא הזה. האם הורייך ידעו על שאת בקשר עם דרור,מה הם יאמרו על זה?אני בטוחה שהם לא מסכימים. אני מקווה שאת מבינה ומקשיבה למה שאני אומרת.אני לא רוצה לפגוע בך או להזיק לך....שום דבר...!!! עדיף שתדברי עם בנים בגילך, או קרוב לגילך.... או שלא טוב לך עם בנים בגילך?מה את צריכה מבחור בגיל 30....!יש לו עתיד רציני ועוד...ולך אין שום דבר,תנצלי את ניעורים שלך,תעשיי חיים עם ילדים בגילך ולא עם מישהו שמבוגר ממך.

למעלה