לדירת 120 מטר איזה אורך סטלבנד צריך?
R rafid1 Active member מנהל 14/8/16 #2 לא קשור לשטח הדירה, אלא למרחק בין הנקודות/קופסאות-ביקורת אני מעריך - 10-15 מטר. אם עד חדר מדרגות - יותר.
לא קשור לשטח הדירה, אלא למרחק בין הנקודות/קופסאות-ביקורת אני מעריך - 10-15 מטר. אם עד חדר מדרגות - יותר.
cheif Member מנהל 14/8/16 #3 לדעתי זה קצר מדי המדידה צריכה להיות מארון התקשורת ועד לנקודת הטלפון והכפלת המרחק. אני לא הייתי רוכש פחות מ-20 מטר ולבית ממש גדול עם קומות, אפילו 25 מטר.
לדעתי זה קצר מדי המדידה צריכה להיות מארון התקשורת ועד לנקודת הטלפון והכפלת המרחק. אני לא הייתי רוכש פחות מ-20 מטר ולבית ממש גדול עם קומות, אפילו 25 מטר.
R rafid1 Active member מנהל 14/8/16 #4 כפי שציינתי, הכל תלוי בקופסאות הביקורת שבדרך. המדידה מהארון עד לקופסה, מהקופסה לנקודה וכו..
cheif Member מנהל 14/8/16 #5 נקודות ביקורת בדרך כלל נקודות ביקורת יש רק לחיבורי חשמל - לחיבורי תקשורת אין. כבלי התקשורת הולכים מנקודה לנקודה - כלומר מארון התקשורת אל הנקודה. לעיתים משרשרים נק' טלפון אבל בכבלי קואקס זה מנק' לנק'.
נקודות ביקורת בדרך כלל נקודות ביקורת יש רק לחיבורי חשמל - לחיבורי תקשורת אין. כבלי התקשורת הולכים מנקודה לנקודה - כלומר מארון התקשורת אל הנקודה. לעיתים משרשרים נק' טלפון אבל בכבלי קואקס זה מנק' לנק'.
R rafid1 Active member מנהל 15/8/16 #6 -> אצלי יש גם קופסת ביקורת לתעלת הוט. כנראה שפעם חשבו שכשיש ארון התקשורת רק בחדר מדרגות, עדיף לשים נקודה כזאת גם קרוב לכניסה לבית.
-> אצלי יש גם קופסת ביקורת לתעלת הוט. כנראה שפעם חשבו שכשיש ארון התקשורת רק בחדר מדרגות, עדיף לשים נקודה כזאת גם קרוב לכניסה לבית.