לדלוקס התאריך לידה שלי הוא 20.07.1978 וכמובן לא לשכוח עוגה את כבר יודעת איזו עוגה אני אוהב
R roy778 New member 9/2/09 #1 לדלוקס התאריך לידה שלי הוא 20.07.1978 וכמובן לא לשכוח עוגה את כבר יודעת איזו עוגה אני אוהב
מ מכורה למלרוז פלייס New member 11/2/09 #2 היום הולדת שליייייייייייייייייייייייייייייייי ב-25.2. ללללללללללללללללל שזה בקרובבבבבבבבבבבבבבבבבב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד "עוגה עם הפנים של התר לוקליר" יתקבל בברכה לללללללללללללללללללללללללל
היום הולדת שליייייייייייייייייייייייייייייייי ב-25.2. ללללללללללללללללל שזה בקרובבבבבבבבבבבבבבבבבב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד "עוגה עם הפנים של התר לוקליר" יתקבל בברכה לללללללללללללללללללללללללל
מ מכורה למלרוז פלייס New member 11/2/09 #3 נ.ב. להתר לוקליר יש ב....25.9 שזה פשוט מדהים שהמספר שלה ושלי ביחד חוצ מה-9 לללללללל גם עוגה להתר הכוסונית יתקבל בברכה
נ.ב. להתר לוקליר יש ב....25.9 שזה פשוט מדהים שהמספר שלה ושלי ביחד חוצ מה-9 לללללללל גם עוגה להתר הכוסונית יתקבל בברכה
ר רומן התותח New member 11/2/09 #4 יום הולדת עלאק רק לפני 4 חודשים היה לך יום הולדת אז איך יום הולדת שוב
מ מכורה למלרוז פלייס New member 11/2/09 #5 רומן תן גז מה היה.................. מה אתה קונה לי ליום הולדת????????????????????.
ר רומן התותח New member 11/2/09 #6 אני קונה לך אותי שתקבלי אותי חזרה לצאט TV חחחחחחחחחח שהולך והזמן הולך לאחרוה מהר מאוד הבנתם כול הצאט TV השעון הולך אחרוה
אני קונה לך אותי שתקבלי אותי חזרה לצאט TV חחחחחחחחחח שהולך והזמן הולך לאחרוה מהר מאוד הבנתם כול הצאט TV השעון הולך אחרוה
מ מכורה למלרוז פלייס New member 12/2/09 #7 אז מה חחחחחחחחח מספיק שתהיה שם ושתחזור... נספר לך תסיפורים לפני השינה המוכרים שלי P:
ר רומן התותח New member 12/2/09 #8 חחחחחחחחח רוני עם את רוצה שאני יחזור מהר תדברי עם סירוס חחחחחחחחחחחח
מ מכורה למלרוז פלייס New member 12/2/09 #9 הממ קוראים לו סיירוס יא בטטה, ודבר שני הוא עשוק אין לו זמן ללללללללללללללללללללללל אני רוצה פלזמה ליום הולדת !!!
הממ קוראים לו סיירוס יא בטטה, ודבר שני הוא עשוק אין לו זמן ללללללללללללללללללללללל אני רוצה פלזמה ליום הולדת !!!
ר רומן התותח New member 13/2/09 #10 סליחה מה אמרת שאניי הקנה לך פלזמה את לא קנית לי פלזמה אפילו לא קנית לי כרטיס מסכן ברכבת מאשדוד לחיפה
ר רומן התותח New member 14/2/09 #11 תתכוננו צאט TV שרומן יחזור ההאדמה תירעד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעוד 9 יום ולא זוכר כמה שעות חחחחחחחח אני חוזר ובגדול
תתכוננו צאט TV שרומן יחזור ההאדמה תירעד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעוד 9 יום ולא זוכר כמה שעות חחחחחחחח אני חוזר ובגדול
מ מכורה למלרוז פלייס New member 14/2/09 #12 רומן אתה חי בסרט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האדמה תירעד מה ניראה לך זה פורמו לערוצ 2? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רומן אתה חי בסרט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האדמה תירעד מה ניראה לך זה פורמו לערוצ 2? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ר רומן התותח New member 14/2/09 #13 כן הכול פה ירעד הצאט TV ירעדדדדד הבנת סליחה הבנתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
כן הכול פה ירעד הצאט TV ירעדדדדד הבנת סליחה הבנתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם