לדליה ודוד!

לדליה ודוד!

קוראים לי חן ואני חולת סוכרת נעורים. אני קוראת את כול הדיונים אבל אני לא משתתפת בהם כי האמת אני לא ממש יודעת מזה לופוס הסיבה שאני פה היא שאחותי הגדולה מנהלת את הפורום. אבל מה שאני כן יודעת על לופוס זה שזו מחלה שלא נרפאיים ממנה (כרונית, כמו סוכרת) והחולים חייבים לקחת כדורים מסוימים שבלעדיהם...(
)! אני לא מבינה למה אתם חושבים שתזונה יכולה לרפא כול דבר... לדעתי אנחנו סתם טוחנים מים על הדעות שלכם... ושמתי לב שאף פעם לא עניתם על השאלה של גאיה: אם אכן מישהו נרפא, איפה הוא? האם באמת מישהו נרפא מלופוס ושומרים על זה בסוד? ומה קשור אוכל לריפוי של גנים? גנים שנמצאים בתוכינו ולא נראה לי שהם ילכו משם בקרוב...איך? אתם כול-כך דבקים לדעה שלכם אז למה לא תתאמצו קצת למענה (הדעה) ותרשמו איך היא עוזרת לריפוי מושלם (לא רמיסיה)??? ואל תרשמו ´היא פשוט עוזרת´ ותמרחו אותנו על בולשיט... תפרטו תרשמו משהו שישכנע שזה אכן מתממש!!!!! אם את זה אתם לא יכולים לעשות אז למה אתם פה??? -ואל תתעלמו מהודעתי, תענו לי....היום.... **חן**

PowerFul

New member
דובדבן...

למזלנו הם לא ביקרו כאן מספר ימים נקווה שהם לא יחזרו הם לא יודעים מה זה לופוס בכלל, ואין להם מושג קלוש על רפואה אפילו. כל מה שהם יודעים לעשות זה להפנות אצבע מאשימה על הרפואה... כאשר הם בכלל לא יודעים מהי רפואה. הם גם לא יודעים מהי תזונה נכונה... ואת זה יאמרו לך כל התזונאים... מה שכן יש לוודא שאם הם מגיעים לבקר שוב יש להתעלם מהמלצותיהם לגבי תזונה. זה אולי מתאים לאנשים שרוצים דיאטה, אך זה לא מה שירפא חולים במחלות כרוניות. ביי בינתיים קובי

למעלה