לדליה, יקירתי

eaz1514

New member
לדליה, יקירתי

אתמול בלילה התחלתי לקרוא את הספר וכולי צמרמורת, יש שם כל כך הרבה משפטים שלך ושל שמעון שיכולתי לכתוב בעצמי, הרבה פעמים אני חושבת לעצמי "זה באמת קרה? " "איך יתכן שאיבדתי את הילד שלי?" "איזה אמא אני שלא הצלחתי להציל את הבן שלי?" אבל אני ודעת שכן, הגרוע מכל קרה, לא היה לרונן שום סיכוי. בהרבה קשיים נתקלנו בחיינו כזוג כמו כל אחד בעיות פרנסה, בעיות בריאות של ההורים, ב-1997 נשרף כליל המפעל של בעלי אני זוכרת שבתוך הטירוף הייתי מנסה לנחם אותו, עזוב שטויות זה רכוש, העיקר יש לנו שני ילדים טובים ובריאים. זהו כבר לא ! יש לנו שני ילדים אבל אני יכולה לחבק, לנשק ולפנק רק אחד מהם, אחד שהוא חלק בלתי נפרד מהשניים. עם השני אני מנהלת שיחות למרות שאין צורך הוא תמיד יודע בדיוק מה עובר לי בראש, הרה פעמים אני מקבלת תשובות
מחר יום הולדתה של אודליה היפה, בת 31 היתה צריכה להיות בדיוק כמו אח של רונן בעוד חודש שנתון חיים צעירים ותוססים שנגדעו בבת אחת, ללא התרעה מוקדמת. יום קשה עבורכם, אין נורא ממנו בכל השנה, אבל אני יודעת שתהיו בסדר
. אנחנו כאן כרגיל אילנה, אמא של רונן

חיה אש

New member
דליה יקרה

אני חייבת לאמר שמספר פעמים כתבתי ואותו מספר גם מחקתי את ההודעות שלי אלייך.... אז אני לא התאפקתי וכבר ברכבת קראתי את הספר ....הספר ערוך וכתוב בצורה מרגשת כמובן שהזדהתי עם הכל ולמדתי הרבה על אודליה ...- כל כך עצוב. שולחת לך המון המון חיבוקים ומחכה לרגע לתת לך חיבוק לא וירטואלי מכל הלב מחכה למפגש הבא ואשמח אם אכן הוא יהיה בירושלים.

דליה ח

New member
תודה לכן אילנה וחיה...

אין שמחה ממני שהספר על אודליה מגיע ללבבות. היה קשה מאוד להוציא ספר כזה, אבל שווה כל מילת הערכה שאנחנו מקבלים. ובאמת המטרה היתה שיכירו את אודליה, את המשפחה , את החברות , ואת איתן שהיא כל כך אהבה. ומתגובות אנחנו מבינים שהשגנו את המטרה. אז תודה לכל מי שקיבל ,ויקרא ,ויראה לאחרים. ביום שישי יום ההולדת של אודליה, וביום שבת נערוך את הפיקניק המסורתי. אעדכן כמובן ביום ראשון בחוויות מיוחדות.

יפית מן

New member
בוקר טוב,דליה-לה מחכה לקרוא את הספר בשבת

אבל לפי מה שכתבו הספר ערוך בטוב טעם כמו שראוי לאודליה-לה הנהדרת והמתוקה , לאילנה-לה כל כך ריגשת אותי במה שכתבת!והדמעות לא אחרו לבוא והמקלדת שלי כבר ספוגה בדמעות של כאב \ אילנה-לה יקרה,יש לי בקשה אליך,תמיד שאת מזכירה את עמיר ,וחברתו את עצמך ואת בן זוגך תמיד תוסיפי שיבדלו לחיים טובים וארוכים וכן שיחי' זה ישקיט אותי ,כי זה מה שנשאר לנו ושהם יאריכו ימים ושנים טובות בקשר לפגישה הצטערתי לשמוע שבית הקפה גו' נכלל בין בתי הקפה שמצאו אצלם כל מני מרעים בישים{הכוונה כל מני חולרות} והמסכנה שלי שלא צריך להזמין יותרמבקבוק ספרייט או קולה עד שיתקנו את שנגרם מחוסר הגיינה,אפילו סלט תמים שמה יש בו כולו ירקות,אבל הידים של עובדי המטבח היו מזוהמות ומי יודע אם לא היה להם פצעים,והיום עם שפעת מקסיקו יש להזהר ביתר עוז. לדליה-לה ים של חיבוקים ונישוקים לעבור את היום הקשה ....
ולכולם מי שלא הזכרתי שיהיה לכולנו ימים טובים ככל שאפשר ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור

eaz1514

New member
ליפית תודה, אני מעדיפה לא לקרוא לבני משפחה

בשמותיהם הפרטים
(חוץ מרונן כמובן). זה פורום פתוח הם לא מעונינים להשתתף בו , פרט לרונן ומה שאני כותבת על עצמי יתר המשפחה ומעשיה זה עניין פרטי. אני לא כותבת "שיבדלו לחיים טובים וארוכים", את יודעת שהפסקתי להאמין לי לא עזרו תפילות, תעניות ובקשות. אל דאגה, מה שכתוב זה מה שיהיה. אני אוהבת ומכבדת אותך מאוד אבל בואי נשאיר את ענייני הדת מחוץ לדיאלוג בינינו. זה נושא כאוב ואני לא רוצה להגרר לתגובה אימפולסיבית
. שיהיה סוף שבוע רגוע ושליו עד כמה שאפשר אילנה אמא של רונן

יפית מן

New member
אילנה-לה מתנצלת שכתבתי שם מקוה שתקבלי התנצלות

שיבדלו לחיים טובים זה סתם אימרה ולדעתי אין לזה ולא כלום לדת זה יותר משתייך לאמונות טפלות ,אני מעולם לא מכניסה עניני דת כי זה פרטי לכל אחד כך שיבדלו זהיותר מיסטיקה ,תקני אותי אם אני טועה אוהבתותך יפית סבתא של מאור ילד של אור שאלה לי???למה אני לא מוצאת את האיקונים החדשים חפשתי ונאדה לא ראיתי שום חדשים אם אתם כן יודעים אנה תידעו ...

eaz1514

New member
יפית לא צריך להתנצל ../images/Emo140.gif

אולי את משתמשת בגרסה הישנה של תפוז? אצלי הכל מופיע. נשיקות, אילנה

דליה ח

New member
תודה יפית...

בעניין ה "שייבדלו..." שכתבת לאילנה, את מזכירה לי את אמא לי. מבחינתה אסור להזכיר שם של מישהו שכבר איננו איתנו על יד שם של מישהו שעדיין בחיים. מיד היא דופקת על השולחן שלוש פעמים ו... "להבדיל...". זה עניין של אמונה שלא קשורה לדת. היא משתמשת הרבה במילים "חוץ ממך" ,חוץ ממנו" "חוץ מ.... " ובעניין האוכל בבתי הקפה, אני חייבת להגיד שאני מקפידה לאכול בחוץ אוכל שעבר תהליך של חימום, שאני מקווה שמוריד קצת מהחיידקים. תמיד היתה לי בעיה לאכול בחוץ. בעבר נהגתי לתצפת לתוך המטבחים של המסעדות, ולעקוב אחרי הצפורניים של המלצרים. עד שהבנתי שזה חולני אצלי, ועכשיו אני מדחיקה ולא חושבת יותר מידי. רק אוכלת אוכל חם. וגם זה לא בכל מקום. אני מקווה שהשבת לא תהיה לך כבדה מידי עם הספר של אודליה, עם רגישות היתר שלך אני מציעה שתהיה לך צמודה חבילת טישו על ידך. רק כשראית את הכריכה של הספר כבר זלגו לך דמעות. בפנים זה עוד יותר קשה. תודה לך על מלים חמות ועל החיבוק...........................דליה

למעלה