לדנה היקרה

אומץ7

New member
לדנה היקרה

אלי הב לי האומץ לשנות את הניתן לשינוי הב לי הכוח לשאת את הבילתי ניתן לשינוי ואת התבונה להבדיל בניהם לכל הכותבים בי דנה ירתה לעצה ברגל את לא יודעים מה אתם מדברים אתם מבקשים מאשה שכל חייה נלחמה בכולם [דעות קדומות, ממסד,] הוכיחה אומץ מהו ונסקה לגבהים מדהימים,זו לא הדיווה שלי הדיווה שלי חזקה ונאמנה לדרכה כנגד כל הסיכויים אז בואו לא ניתן למר יואב קוטר [נ חסרה במיתכוון] לקלקל לנו את חזרתה של הדיווה אני בטוח כי לאור גודל הסקנדל הוא מצטער אבל כנראה שהוא לא ניחן באומץ רב אז שיילך וימשיך לקריין שנות ה-80 כי שם הוא תקוע ולך דיווה יקרה ונפלאה המשיכי להיות מה שאת כי זה שהביאך עד הלום "יד ביד לאורך כל הדרך " [עפרה ז"ל] באופן אישי השינוי שחל בי לא ניתן להסבר שואב המון כוח ,אומץ וסובלנות מדרך חייך ומנסה להבין מהיכן העוצמה חוש ההומור [יאיר לפיד ] ובכלל השקט הנפשי אותו יודע אדם רק כשהוא או היא שלם עם עצמו ועם דרכו ולכל הקנאים אני מאחל שיחיו וימותו מקנאה הבאת המון כבוד לעמנו ובאשר תהי שמורה לך אהבתי מישהו מעיר המלאכים LA אולם את היא המלאך האמיתי

דנה את האחת והיחידה אוהבת אותך

מה אני לא יעשה בשבילך מטורפת עליך,את מדהימה הכי שווה ושימותו כל הקנאים וההומופובים על הנעליים שלך

למעלה