לדנה, הספר בידיי כבר כמה שעות

דליה ח

New member
לדנה, הספר בידיי כבר כמה שעות

דנה, בידיים רועדות קניתי את הספר, נדמה לי שגם הבחור שם ,שם לב להתרגשות לי. גם כי ידעתי מה אני עומדת לקרוא, וגם כי אני מכירה את אמא של רותם. {ועכשיו גם קצת את אבא של רותם}. ולא ידעתי כמה קשה יהיה לקרוא אותו, ולא ידעתי כמה אני לא מבינה מה עברתם עם רותם, אבל אני לא יכולה להוריד אותו מהיידים. אני קוראת בהפסקות, לנשימה. אני מצדיעה לעודד שלך, על כתיבה כל כך מהפנטת בפשטותה. ואני יודעת כמה כוחות צריך כדי לכתוב, ועוד יותר כדי להוציא את הכתוב לאור. אני אקח איתי את הספר לקבוצת התמיכה, להראות לחברי הקבוצה. ספר כזה בא ממקום של כוח, וכוח הוא מצרך מבוקש לכל משפחה שכולה.

דליה יקרה

המילים שלך גרמו לי ולעודד התרגשות גדולה, ממש ככה. המילים שלך חדרו לכל נים בגוף שלנו. חיזקת אותנו מאד, וגם ריגשת עד דמעות. תודה לך.

koval10

New member
דנה'לה תודה רבה לך

על העידוד והמילים הנכונות שאת מצליחה למצוא. אני בעצם רציתי לעודד את פוריה, ולא נראה לי שהצלחתי. רציתי רק לאמר שני מבינה עד הכאב בעצמותי מה היא מרגישה. אני חושבת, שבעזרה לזולת יש אפשרות להפיג את הכאב ולהגיע לאיזשהו שווי משקל יחסי.אולי אני טועה, אבל בנתיים זה עובד אצלי.חשבנו לקנות המון-המון צעצועים ולתרום לבית ילדים בארץ בשמו של גיל, עוד לא יודעת איך עושים זאת, כי בתי ילדים בארץ הם מוסדות סגורים למבקרים, אבל נברר, החורשה של ירדן זה רעיון נפלא להנצחה, ששמה של ירדן ירשרש בין העלים של עצים ירוקים, שכה חסרים במדינה שלנו. על זה בערך דיברתי, לא יודעת האם הייתי די ברורה. מחזירה לך את החיבוק בהרבה אהבה ובתודה מכל ה

למעלה