לדניאל ועופר חכם...

לדניאל ועופר חכם...../images/Emo62.gif

עצוב לי מאוד על תגובותיכם... רק ניסיתי להסביר לבועז שאין קישור... ראיתם אותי מתלונן על התצ´´ל המרהיבים של או מטאוסט ?? לדעתי הם מרהיבים - אין טענות. אני מדבר על התצ´´ל הראשון שהוא צירף - זהו תצ´´ל של נוטינגהם 100 אחוז! כאשר יש "זום" על איזורנו, וגווני צבע על העננים - וזאת ע´´י עבודת מחשב - ע´´י מטאוסט - 100 אחוז!!! מצטער שאינכם מסכימים איתי.
( עופר

בועז ד

New member
זה בסדר-אל יפול רוחך-שלחתי לך מסר

מה לעשות?? אם אפשר כמסר שלא יהיו פאדיחות.. בועז

עופר סליחה!!!!!!!!../images/Emo39.gif

לא התכוונתי לפגוע חלילה - אים נפגעת קבל התנצלותי !!!!!!!!!!! ולגבי הצילום ברור וידוע שהוא של הלווין מטאוסט-אך בספק ענק אים הוא ערוך ע"י ,ידוע לי שיש רסיברים מיוחדים עים אנטנות מיוחדות לקליטה ושידור של תצ"ל , פעולת ההמרה לצבעים שונים נעשית ע"י הרסיבר-יש לי חומר על זה -אשתדל להביא לכאן עוד הערב !!!! רק שאני יודע שסופר מן לא יביא כזה דבר רק ממחשב ביתי או משרדי!!!

והתצ´´ל הבא, גם הוא מקורי ? ../images/Emo13.gif

זה בסדר עופר, לא נפגעתי. אולי נסחפתי קצת בהסברים שלי, אבל כשאני משוכנע במשהו: אין לי גבולות...
מצטער שאני משגע אותך, אבל הנה עוד תמונה שהביא או מטאוסט, היום.. אל תגיד לי שזה מרסיברים למיניהם - סתם דוגמא.. עבודה מדהימה עושה מטאוסט עם התצ´´ל - שום פעם: אין לי מילים להודות לו על התצ´´ל המדהימים הללו.

למעלה