לדניאל

kerenb123

New member
לדניאל

הי, אני בת 35 כך שאני בטח לא כל כך טיפוסית לפורום למרות שאין לי מושג זו פעם ראשונה שהצטרפתי לאיזשהוא פורום.. אני חיה במושב קטן שקצת מנותק ממה שקורה כאן ולמרות זאת נחשפתי למוסיקה שלך, למוסיקה ולמילים..החורף מתקרב (העונה האהיבה עלי) ופשוט רציתי להגיד לך תודה, השירים לך נותנים לי תחושה שעולם המושגים שלי אינו יחידני שלי בלבד. לעלות לכרמל (בדרל לאוניברסיטה ) ולשמוע אותך ממלא את הוויתי באופן שאין לי כישרון למילים שיכול לבטא. מקווה שמייל זה יגיע אליך (ואם לא אשמח לדעת איך אפשר כן..) ושאוכל לספר לך הגיגים מפעם לפעם (ואין ממש צורך בתגובה , וודאי אין לך זמן לזה..). לילה טוב קרן , מבית לחם הגלילית שבעמק יזרעאל

idanri

New member
שלום לך קרן

המכתב שלך מאוד מרגש לדעתי,דניאל לרוב לא נמצא בפורום,אבל,את יכולה לשלוח לו את המכתב לאימייל שלו בתקווה שהוא יענה לך(הוא לא מרבה לענות
) אז זאת כתובת האימייל: [email protected] שתהיה לך שבת שלום
עידן

kerenb123

New member
לעידן, תודה רבה

תודה על תשובתך. בלי שום קשר לאהבת אמן זה או אחר יש בצריבה של חומר מכל סוג פגיעה חמורה באתיקה וביושרה פנימית. אני אמא לילד בן 11 ואני מסבירה שוב ושוב לו ולחבריו על הנושא הזה ואולי יש צורך להדגיש זאת יותר !!!!!! קרן

idanri

New member
הלוואי וכולם היו חושבים כמוך

בעיקר בני נוער שצורבים על ימין ועל שמאל

לקרן ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה בצל פורומנו! בהחלט מכתב נעים ומרגש, אבל דעי לך שאת ממש לא לבד - כולנו כאן אוהבים את דניאל, ומזדהים מאד עם המילים והלחנים שלו, שלא פעם נתנו לי הרגשה של חורף.. ובמובן הטוב של המילה. במקרה, גם אני גר בקיבוץ מנותק יחסית בעמק יזרעאל, אז אני יכול בהחלט להזדהות עם התחושה. מקווה שלמרות הכל את אוהבת את השקט.

hilape

New member
לקרן ../images/Emo140.gif

שלום לך וערב נפלא נעים ומרגש לקרוא את מכתבך שמי הילה בת 29 מבאר שבע נעים להכיר

י yuval

New member
קרן!

ברוכה הבאה. מרגש, וכיף לראות! וכמו שעידן אמר הוא יקרא את זה בטוח אם תשלחי לו במייל. זהו לילה טוב :)

kerenb123

New member
תודה !

מאוד מאוד אוהבת את השקט. ונעים מאוד לקבל כל כך הרבה תגובות. יש היום גשם ראשון כך שזה בכלל מתאים...

למעלה