לדניס! מה המצב? אתה הולך לשמע? לדרור נכון? דינוש
S Sun Light New member 21/9/01 #4 היי דניס ../images/Emo13.gif היי מה נשמע?, מה קורה? אני רותם, מראשל"צ ואתה? רותם.
D deny New member 22/9/01 #5 לרותם ../images/Emo6.gif אצלי סבבה.. גם אני גר בראשל"צ נעים להכיר אותך אם תרצי לדבר איתי באיסיקיו אז מס שלי: 115867017 ביי ממני דניס
לרותם ../images/Emo6.gif אצלי סבבה.. גם אני גר בראשל"צ נעים להכיר אותך אם תרצי לדבר איתי באיסיקיו אז מס שלי: 115867017 ביי ממני דניס
ג גילתוש! New member 22/9/01 #7 היי לרותם ולדניס החמודים של דינו´ש. היי מה המצבכם? ואני בטוחה שאתם מכירים אחד לשני!!! ;-P
ד דינה (דינוש) New member 22/9/01 #8 היי גילתוש ../images/Emo13.gif אני ורותם חברות מאוד טובות אבל את דניס לא ראינו אף פעם, אולי בשמע ולא ידענו מי זה.
היי גילתוש ../images/Emo13.gif אני ורותם חברות מאוד טובות אבל את דניס לא ראינו אף פעם, אולי בשמע ולא ידענו מי זה.
S Sun Light New member 22/9/01 #9 לגילת ../images/Emo13.gif מה הכוונה שאני ודניס חמודים של דינוש? אני לא מכירה את דניס.אולי כן, אבל אני לא יודעת מי זה דניס מכל הבנים שבקבוצה של דרור. אני בסדר ומה איתך? רותם.
לגילת ../images/Emo13.gif מה הכוונה שאני ודניס חמודים של דינוש? אני לא מכירה את דניס.אולי כן, אבל אני לא יודעת מי זה דניס מכל הבנים שבקבוצה של דרור. אני בסדר ומה איתך? רותם.
ל ליטל ליטל New member 22/9/01 #10 היי!!!! ואוו... יש לי בעיות בכאן... איזה מזל רע.... חבל... אגב, זאת אני ליטלו´ש.... ביי בינתיים....