לדני-בנושא החזרי ים המלח בקופ"ח מאו

PINIO1

New member
לדני-בנושא החזרי ים המלח בקופ"ח מאו

דני,ידידי! ב"מאוחדת" מחזירים הוצאות ים המלח+ נותנים אישורים ל-UVB . לתשומת לבך ושאר חברי המועדון! נושא שני:לגבי שירות מילואים.-----פסוריאטים זכאים בוועדה רפואית לפרופיל 46,ולתנאי ק"לב וכל ערב בבית! מנסיוני!!! ברכות לכל חברי המועדון! פיני

danistar

New member
פיני תודה ../images/Emo13.gif

בקשר למאוחדת - הרי אתה מדבר על סל הבריאות . כל קופות החולים נותנות את זה. בקשר לפרופיל , ניתן להוריד עד 45 . הקל"ב הוא בעייתי . אני עכשיו בתהליך עם הצבא שבינתיים נראה טוב . בכל מקרה ידידי , יש לנו באתר דף על הצבא .. כנס ובדוק

glider

New member
בקשר לשרות מילואים

היי PINI01 האם תוכל בבקשה למסור לי פרטים לגבי התהליך הפרוצדורלי בצבא בכל הקשור לפסוריאזיס ולשרות מילואים. על מה ההקלות בשרות? למה ניתן קל"ב? תודה

danistar

New member
מילואים ../images/Emo13.gif

אני נמצא כרגע בתהליך מול הצבא . אני חייל מילואים כבר 10 שנים ולאורך כל השנים הללו הדבר היחידי שהצלחתי לקבל הוא פרופיל 45 . לא קיבלתי שום הטבה אחרת . לאחרונה בעקבות צו מילואים החלטתי לנסות כיוון אחר . במקביל לפניה ליחידה ( פניה שגרתית לביטול מילואים עקב מצב המחלה ) פניתי לנציב קבילות החיילים. במכתב ארוך הסברתי על השתלשלות המחלה שלי על מצבי כיום וצרפתי מסמכים רפואיים המעידים על האשפוזים שעברתי ( ברמב"מ - אשפוזי יום ) הירידות לים המלח וכל המשחות שאני משתמש בהן ביום יום . מיותר לציין כי לשני הגורמים הופנו אותם המסמכים . לתדהמתי השוני בתגובות היה מדהים !! היחידה כהרגלה דחתה על הסף את בקשתי והודיעו לי כי לאחר שרופא בדק את המסמכים אני כשיר לשרות מילואים . באותו יום אח"צ קיבלתי טלפון מנציב הקבילות . הסתבר שהם הפנו אותי לוועדה רפואית מקצועית ( רופאי עור מומחים ) במקרפ"ר . לאחר שהוספתי מסמך נוסף מרופא ועיונים נוספים התוצאות היו מדהימות : נכון להיום אני מוקפא משרות מילואים עד ינואר הבא , אני אמור לספק מכתב מפורט מרופא יור לגבי מצבי ויש חשש סביר להשך שרותי בכלל . בקיצור עולם והיפוכו אותו גוף . מעבר לזה אני חייב לציין את היחס האדיב שקיבלתי ממשרד נציב קבילות החיילים. הוצמדה לי חיילת שטיפלה בי , היה לי את הטלפון שלה כך שיכולתי ליצור איתה קשר בכל עת ולהתעדכן . דני .

למעלה