מילואים ../images/Emo13.gif
אני נמצא כרגע בתהליך מול הצבא . אני חייל מילואים כבר 10 שנים ולאורך כל השנים הללו הדבר היחידי שהצלחתי לקבל הוא פרופיל 45 . לא קיבלתי שום הטבה אחרת . לאחרונה בעקבות צו מילואים החלטתי לנסות כיוון אחר . במקביל לפניה ליחידה ( פניה שגרתית לביטול מילואים עקב מצב המחלה ) פניתי לנציב קבילות החיילים. במכתב ארוך הסברתי על השתלשלות המחלה שלי על מצבי כיום וצרפתי מסמכים רפואיים המעידים על האשפוזים שעברתי ( ברמב"מ - אשפוזי יום ) הירידות לים המלח וכל המשחות שאני משתמש בהן ביום יום . מיותר לציין כי לשני הגורמים הופנו אותם המסמכים . לתדהמתי השוני בתגובות היה מדהים !! היחידה כהרגלה דחתה על הסף את בקשתי והודיעו לי כי לאחר שרופא בדק את המסמכים אני כשיר לשרות מילואים . באותו יום אח"צ קיבלתי טלפון מנציב הקבילות . הסתבר שהם הפנו אותי לוועדה רפואית מקצועית ( רופאי עור מומחים ) במקרפ"ר . לאחר שהוספתי מסמך נוסף מרופא ועיונים נוספים התוצאות היו מדהימות : נכון להיום אני מוקפא משרות מילואים עד ינואר הבא , אני אמור לספק מכתב מפורט מרופא יור לגבי מצבי ויש חשש סביר להשך שרותי בכלל . בקיצור עולם והיפוכו אותו גוף . מעבר לזה אני חייב לציין את היחס האדיב שקיבלתי ממשרד נציב קבילות החיילים. הוצמדה לי חיילת שטיפלה בי , היה לי את הטלפון שלה כך שיכולתי ליצור איתה קשר בכל עת ולהתעדכן . דני .